Tisztelt Hirdetőnk!
Kérjük, hogy ne az internetről össze vadászott képeket töltsön fel, hanem a valóságnak megfelelő fotókkal hirdessen
Tisztelt Hirdetőnk!
Kérjük, hogy ne az internetről össze vadászott képeket töltsön fel, hanem a valóságnak megfelelő fotókkal hirdessen
Kedves Szerkik!
Lenne egy kérésem Önökhöz. A hirdetésben lehessen mód félkövér beűkkel is írni, esetleg a dizájn miatt s dőlt (félrészeg:))
félkövér betű is jó lenne. Vannak fontos információk, amik a látogatók figyelmét a sima betűkkel nem keltik fel.
Ezzel a lehetőséggel a fontos információkat biztosan elolvasnák (mert kiüti a szemét).
Köszönettel
A jó öreg Boszi :)
jav.
betűkkel
-s
:D
Tényleg jó lenne, most nem hülyéskedek.
Köszönöm. :)
Tisztelt Hexe :) !
Köszönjük a javaslatát. Elméletileg megoldható, így felvettük a fejlesztendők listájára.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Kérem a tisztelt szerkesztőséget mihamarabb közölje miért nem jelennek meg a az új feltett képeim "hírdetésem" jóváhagyásra címszóval? Mit csináltam rosszul ???!!! köszönöm.
Tisztelt Felicitá!
Minden feladott hirdetés ellenőrzésre kerül, ezért nem jelenik meg azonnal
Sziasztok
Emeltdijas smst milyen számra kell küldenem hogy ne csak apró hirdetőként legyek fennt?valaki irja meg
köszi
???????????????csak számlán keresztül tudok fizetni?
:D ez egy másik oldal.
Igen számlaszám van, üzenetek arra valók pl, megírod, hogy szeretnél nagy hirdetést....
Válaszolnak, kedves Pál :)
Sőt számlát is kapsz, nem csak számlaszámot.
A leggyorsabb (de majd válaszolnak, hidd el!:)), ha ráteszed a számlájukra a pénzt, gyorsan aktiválnak.
Remélem, mint régi motoros, segítettem.
Tisztelt Pál!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Hexe :) !
Köszönjük a segítségét
Nincs mit, a kisdobos, ahol tud, segít. :D
A félkövér betűkért cserébe!
Köszönöm. Nekem már nem fontos.
Azért elég érdekes ez a fotógarancia dolog, mert a fehérvári Anikóét is elfogadták, holott a SAJÁT szemmemel láttam hogy nem ő van a képen! Sőt még azt sem lehet mondani, hogy régebben volt ilyen, mert az ajtót nyitó lánynak, és a fotón lévő nőnek köze nincsen egymáshoz!!
Ingyenes apróhirdetést adtam fel saját fotóval.Szeretném megkérdezni,hogy miért írják folyamatosan a hirdetésem mellé,hogy "Kétes hirdetés"?
Tisztelt Hirdetőnk!
Lehet most valóban a saját fotóját töltötte fel, de előtte olyan kép volt található a hirdetésében, ami biztosan nem Önt ábrázolta, mivel a jelenlegi képére egyáltalán nem hasonlít és több külföldi erotikus weboldalon is megtalálható volt.
Tisztelt Szerkesztőség!
Én is adtam fel hirdetést ami állítólag 4 nap ami ingyenes de mivel fotót változtattam így megint nincs fent az oldalon a hirdetésem...a 4 napból talán lesz 2 nap amikor fent van az oldalon..de többek között meg kell jegyeznem ,hogy fizetett hirdetéseimmel is volt gond!!!Nem egyszer el tünt az
Tisztelt Hirdetőnk!
Az apróhirdetése módosítása előtt a rendszerünk jelezte, hogy ismét várakozóba fog kerülni. Ön vállalta, hogy mégis módosítja a hirdetést, így nem értjük mi a probléma. Próbáltuk megkeresni az említett fizetett hirdetését is, de a rendszerünk szerint ezen a regisztráción nem volt még előfizetett hirdetés. Nem is lehetett, mivel csak pár napja hozta létre a regisztrációját.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Szerkesztőség!
A hirdetésembe beírtam egy a látogatók számára fontos információt. Ennek oka volt.
A hirdetési szabályzatot elolvastam, amit beírtam, nem tilos, Önök a felét törölték, így értelmetlenné vált.
Kérném szépen mostani szövegemet úgy hagyni, ahogy van. Minden engem felkeresni szándékozó vendégnek
joga van tudni róla, főleg a zaklatóknak, az otthonomban duhajkodóknak szól.
Egyetlen olyan szó nem szerepel benne, ami tiltott.
Köszönöm.