Nem hogy bevállalnád már a Carmen-t. Engem is érdekelne,csak nincs most rá kapacitásom! :-)
Nem hogy bevállalnád már a Carmen-t. Engem is érdekelne,csak nincs most rá kapacitásom! :-)
Öreg vagyok tesztpilótának, azt meghagyom a fiataloknak.
Carmenben van valami, ami vonzalmat kelt, de óvatosságra ad okot, hogy nincs róla egy beszámoló sem!
Sziasztok
Saját tapasztalatok alapján kit ajánlotok a mostani hirdetők közül?
A Carmennel én is így vagyok! Beszéltem már vele nem rossz az étlap. De hirdetett ő régen más néven is,csak arra nem emlékszem,hogy mi volt. Akkor nem igazán ajánlották. Nekem a vonzalom benne,hogy római lány.
Popsifaló · Újonc · Kendra!
Sziasztok!
Érdekelne,hogy volt már valaki pécsen Kendránál?
Mik a tapasztalatok,tényleg úgy néz ki mint a képeken?
Sziasztok. Nyíregyháza Lara 45 nél járt már valaki? Mit lehet róla tudni? Köszönöm
Sziasztok! Stadion környékén kik rendelnek? Köszönöm
staffi · Őstag · Én régen voltam hozzá, kedves aranyos nő volt... képei lehetnének hűebb is a valósághoz, semmi nyafogás nem volt részéről, szolgáltatása átlagos, lehuzás nincs! :)
Üdv! Érdeklődnék hogy Fanni(20) ról lenne valakinek véleménye?
Bubus01 · Újonc · Sziasztok Pécsen hirdető Szandra 41 nél volt már valaki, tapasztalatok?
gumibogyó · Újonc · Szerintem tuti szolgáltató. +10 év. Érezni hogy tapasztalt, meg rutinos. Kedves aranyos, cuki.
Barbi 26
Valakinek valami személyes tapasztalat esetleg?
Akár privátban is.
Köszönöm!
Sziasztok! Ts Barbierol valakinek tapasztalat? Privátban. Köszönöm
MILFHUNTER · Tag · aki most Debrecenben hirdet?
Igen, aki most Debrecenben hírdet.
Udv. Szandi 20-rol valakinek valami infoja esetleg? Azt mar tudom hogy abban a feszekben van ahol kis helyen sok ember is elfer. A telojat nem ő kezeli hanem a madam. Hirdeti a popsit is. Valami info? Korrekt? Nem ora nezos? Nem atveros? Valaszokat elore is koszi.
Sziasztok! Egy kis infót szeretnék kérni Csilla 37-ről anno Szofival rendelt egy lakásban a Sinai Miklós utcán.
Sziasztok!
Debreceni Lénuska29 igazán bőbeszédű az adatlapján.
Kíváncsi lennék személyes tapasztalatra, a leírtak illetve a képek fedik-e a valóságot?
Válasz akár privátban is 😉
staffi · Őstag · Ha szereted a teltebb hölgyeket nyugodtan mehetsz hozzá!
Fekete hölgynél volt valaki? :) szivesen kiprobálnám, de a telot nemveszi fel sose, tapasztalat esetleg?