Dominika és Diora vannak még?
Dominika és Diora vannak még?
Dominika vagy Diora ????
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy járt-e valaki már Klau (27) nevezetű hölgynél? Ha igen,légyszíves ne tartsátok magatokban az infot! :) Köszönöm
Sziasztok!
Debrecenben Sheron 19-ről vagy Dasha 20-ról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok
Lenne esetleg kedve valakinek ellátogatni Almához be dobni őt a közösbe? :)
Sziasztok! Klau (27) hölgynél járt már valaki? :)
Dasha cuki pici lány, ma voltam nála másodjára!
Eszméletlen szexi teste van, barátságos és közvetlen.
Én nagyon imádom, csak kár, hogy ritkán elérhető!
Engem teljesen elvarázsolt, egyik nagy kedvencem lett a mini lány! :P
Hy! Dominika és Diora vannak még?
Betty32 és Angi 27 Debrecenben! Lenne valakinek valami infója róluk? Tetszenek a képek csak nem Debreceni vagyok,így nem mennék átt feleslegesen! Vagy olyan ajánlást is elfogadok a teltebb nő és érdemes hozzá elmenni! Priviben is jöhet. Köszönöm!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék egy bizonyos Vnessza21 nevezetű leanyzó iránt.Aki hallott róla valamit,vagy láta esetleg más néven más városban dolgozni annak megkösszönném a segítségét.2016 környékén dolgozott itt Győrben,szeretném újra megtalálni, de sehol nemlátom.Nagyon aranyos csaj volt,imádtam!!!
További szép napot!!
Barbi(27) korábbi nevén Alexa ajánlott vagy nem? Olvasgattam vissza a fórumot nem nagyon van pozitív, de egy *** moderálva *** istenítik.
Kerem szepen csak annyi irnek Pamela 43 szolgaltatoval kapcsolatban nem tudom miert nem lehet elerni a megjelolt ido pontokban telefon keresztul mert ugye bar hide to holgyek azt szeretik ha vendeg felhivja oket de kerdem en itt akkor minek hide to holgynek itt telefonszam ha azon nem lehet elerni egyaltalan
Sziasztok.
Mint turista szeretnék segítséget kérni.
Fiatalabb lányok (max 25 év) és 40 fölöttiek közül várnék ajánlatot,aki tényleg tudja,hogy mi kell.
Nagyon szépen köszönöm :)
Sziasztok,Violetta20-ról és Camilla-ról szeretnék tapasztalatokat kérni,a válaszokat elöre is köszönöm.
Szia! Ha arra a Barbira (26) (korábban Alexa) gondolsz, aki a héten Nyíregyházán hirdet ő maximálisan ajánlott. Szuper szolgáltatás, kedves, türelmes, korrekt.
igaz, és kegyetlen benyeli a szerszámot a két hátsó kerékkel eggyütt a Barbi (régebben Alexa) 😉😉😄😄
Sziasztok,Violetta20-ról és Camilla-ról szeretnék tapasztalatokat kérni,a válaszokat elöre is köszönöm.
esetleg valakinek, infó yvonne 25 hirdetőről????
Droberto és staffi köszi! Igen tapasztaltam ma. :D Valóban maradandó emlék marad. :D