...utcai szolgáltatókat hol lehet találni este 8-10 magasságába?
...utcai szolgáltatókat hol lehet találni este 8-10 magasságába?
Sziasztok!
Tudja valaki Tina 35 számát?
Elérhető Ő még egyáltalán?
Köszi!
Azért ha volt valaki nála (Nati(19) és Petra(22)) megírhatná tapasztalatait! :-)
Sziasztok!
Névnapom alkalmából szeretném meglepni magam egy lánnyal .A következőkre gondoltam:Kitty 21(most nincs kinn ahirdetése) ,Ninettke, Anett 21,Adrienn,REgike . ha valamelyikről van véleményetek jöhet privátba is ,köszönöm :)
Ha valakinek van tapasztalata Kendiről majd írhatna ( bár ahogy látom még új az adatlapja)
Mindenesetre van benne valami dögös
Ha vki tudja Meryll(38) számát adja meg privibe!előre is köszi!
Sziasztok!
Liáról esetleg vkinek tapasztalat?
Köszi!
Ezekszerint nem is ő van a képeken?
ha vkinek van infoja Nicol-ról az irjon privátba,köszi!
Erika 38 rol infót valaki? Miben fogad ? :)
sziasztok,akinek van infója Lina(18)ról vagy Korináról az légyszives irjon privátba!
Sziasztok, Ariel dolgozik meg szerintetek? Küldtem neki emailt, nincs válasz, hívom, semmi? Pedig holnapra öt szemeltem ki magamnak...
sziasztok, az egyik *** moderálva *** van egy Rubina nevu lany. valakinek van infoja rola ? Valodi kepek? Mert akkor egy eleg fiatal kis titan van kozottunk:) es valaki elmondana ki az az edescsillag? udv
akinek van részletes infója Adri(23)-ról az légyszives irjon privátba!
Dóri (22) és Tina(24) érdekelne, aki volt valamelyiküknél, vagy velük, kérem írja meg nekem akár privátba is.... Telefonon nekem Dóri azt mondta péntekig lesz a városba... Előre is köszi az infókat.. remélem jók a megérzéseim, és érdemes lesz elugranom hozzájuk Győrbe...
Sziasztok ! Kelli (21)-ről érdeklődnék, aki volt nála kérem ossza meg velem tapasztalatait, akár privátban is, pár hölggyel kapcsolatban én is tudok segíteni... előre is köszi
Kiara 20 szamat valaki megtudja adni? Illetve kemeny melytorkos sz*patasra kit ajanlotok?
Nikiröl tud valaki beszámolot,infot adni?köszi elöre is.
Keresek egy olyan holgyet aki tenyleg vallal , melytorkot/ kenyszerfranciat. es tudja is csinalni. Sajnos nagyon sok szolgaltato irj hogy tud, de ennek ellenere csak lehuzas, valojaban kicsi lauran, picur-on kivul nemtalalkoztam senkivel sem. szoval varom a jelentkezeset egy onkentes batornak:D
akinek megvan Meryll száma,légyszives küldje el privátba,köszönöm!