Jázmin19-ről valakinek vélemény? Volt nála valaki?
Jázmin19-ről valakinek vélemény? Volt nála valaki?
Üdv ✋️
Vera 22 hirdető lányról vmi infó?
Sziasztok Tapasztaltak!
Újonc vagyok, egyelőre masszázst keresek (na és egy kis happy finish-t), a környéken körbenéztem és az alábbi szolgáltatók tetszettek meg:
Nyíregyháza: Kym 32, Andi 41, Tina Relax Masszázs 22, Érzéki Masszázs. Debrecenben: Nina 23.
Szétnéztem a fórumban, Kym-ről olvastam jót, Érzéki Masszázsról rosszat, a többiekről semmit. Tudtok nekem infót adni róluk?
Ami számomra fontos: egészséges, igényes, normális környezet, ha már masszázsra megyek, akkor tudjon masszírozni is.
Mi az amit vállalnak? Illetve azt szeretném még tudni, hogy az említettek közül van-e aki mindenben benne van?
Ha véletlen valakivel nagyon mellé nyúlnék jelezzétek. Nem szeretnék véletlen sem romához menni.
Köszi a tippeket!
Kellemes perceket!
Üdv! Amanda blondinál járt valaki?
Izáról (23) infó?
Udv! Beccarol vki velemeny? Koszi
Szamiról tud valaki valamit?
Sziasztok! Arina 34ről tudtok véleményt mondani? Köszi előre is
😀
Szandra masszázst ajánlani tudom
😀
az aproban hirdető Kingárol valakinek van infoja? kösz.
Jennifer 34 valakinek vélemény? :)
Nyiregyháza melodynál már voltatok? Vélemény?:) alkat stb
Tudtok ajánlani olyan hírdetőket akik nagyon jól lovagolnak? Kell most valaki aki kifacsarna.
Hali! Kendrarol valakinek valami infoja? Elore os koszi
igen, hirdettek Győrben is, de akkor a pasasnak más neve volt (vagy lehet a pasas új)
Sziasztok ,szeretném megkérdezni ki ismeri Mia 29 ???et...gyönyörü egy teremtés....
Sziasztok Heni 37-nél volt e valaki.•••moderálva•••
Szamiról van valakinek infója?
Sziasztok.Zita25rol valami leirast,tapasztalatot tudtok adni?pl kinezet,stilus stb:) koszi a valaszokat
Üdv mindenkinek.
Tudtok olyan csajt ajánlani itf aki iszonyat eszméletlen jól megtudja lovagolni a pélót? Aki eddig a best mind közül?
Üdv
Kendra és Viktor, és Kendra külön hirdetése ismerős számomra, de nem emlékszem melyik városban hirdettek eddig. Ha jól tudom Győrben. Megerősítene valaki? Köszönöm.