Fogyaték PONT.exe 😂😂
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Fogyaték PONT.exe 😂😂
Valaki leforditaná????
Gabo30 · Kvázi-tag · Az a telibe rakott kochengers i*ten f@sza a visszajárós már le van sz@rva! XD
staffi · Őstag · Pedig nekem annyira mondta hogy nagy kedvence vagy és napi szinten beszéltek.. és látod. .. mégis ez lett belőlle! Jártam már én is igy :D de túl tettem magam rajta hamar 😁😁😁
Kovator21 · Újonc ·
Hát, igen. Lassan már azokban sem bízhatunk, akikhez rendszeresen vissza járunk! Nálam is előfordult, hogy fix idő pontom volt, mégis több, mint 2 órát sétáltam és mehettem haza. Vagy a számomra leg kedvesebb lány, 5 csodás alkalom után úgy megalázott, hogy egy darabig elment a kedvem mindentől. Nem értem, mi történik mostanában? Egyre rosszabb a helyzet és erről, nagy részben mi pasik tehetünk! Hogy miért? A legtöbben lusták vagyunk egy nyamvadt értékelést írni, akció után. Közben, meg elvárjuk, hogy mindenkiről találjunk infót. Sokan visszamennek olyan lányhoz is, akivel nem is volt jó. Egyébként, a mostanában futó szolgáltatók egy részének, nem is való ez a szakma!
staffi · Őstag · Igazad van!!! !! !!
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Az túlzás hogy napi szinten beszélgetünk,talán1x1,,kedvence vagyok ja vettem észre :D mióta új helyen van azóta elérhetetlen hm.Mindegy majd találok valami újat,, oszt ennyi 😊
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Ne szólj olyan dolgokba bele amit nem értesz! Igen probléma! De hogy nem veszettem többet mint gondolnád..
Szomorú az ha egy lány nem becsüli meg a visszajárós vendégbácsikat.
Aki ilyen nem érdemli meg hozzá járjatok,dok szép lány van keressetek mást :)
Kellemes randikat nektek:)
Gabo30 · Kvázi-tag · Nem mindenki kedvel, de nem is mindenki számít! :)
Nem is kell mindenkit kedvelni!
Mindenki mindenkit nem kedvelhet!
Keress másikat! Biztos fogsz találni van itt sok hírdető lehet válogatni! Ki tartás! Sok sikert!
MustafaClarkson · Újonc · Mint a magno csak beraksg egy cd nem is tudom hogy sz valahogy igy balada balada csepcsere csepcsere gusztavo baladaaa
De nem is ez a lenyeg hanem emberek vagyunl ember ksnt kel a masik hoza alno erezese van a lany tudja de nehez helyzet sle alirota mikor egy lany meg erzi ez nem tudja ki fejetni hat enekbe kel elmondani a szerelmet
Csepcsererrcse cae cse cse vagy angolol lav kamav tut
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Dr. agy/ IQ bajnok, grat az írásodhoz! Értelmezhetetlen 🤣🤣
Ezért kell inkább egy barátnőt felszedni, nem olyanokat nyalni akin végigmehet akárki még zuhanyzás nélkül is, és még ezért fizet is az ember? Tiszta vicc.
MILFHUNTER · Tag · ha ilyen véleményen vagy, fura, hogy még regisztráltál is erre az oldalra...
Azért azt tudd,ezzel mi is igy vagyunk.. Már a visszajárós Úrra sem lehet fixen számítani-sőt.. lassan annak kell örülni ha esetleg sztornózza-de sokszor vissza sem szólnak.. Pontosan ezért pakolnak 1időre több urat., és lesz futószalag... Picit érdemes lenne elgondolkozni ha korrektséget vártok -talán mi is .. Én spec. mindig örülök a Régi ismiknek.. csak olvasni nem szeretnek az Urak :) Szép napot Mindenkinek élményekkel tele !
kankirály · Lelkes újonc · Nálam feketelistára kerül az olyan hirdető, aki nem veszi fel a telefont. Visszahívást kér. Sípol a telefont, mert kikapcsolta. Szenvedjen velük a franc. Van másik.
MILFHUNTER · Tag · ha éppen vendég van nála és te hívod? Vegye fel?
vagy amikor te vagy nála vendég, vegye fel akkor is ha más hívja?
staffi · Őstag · Egy két hírdetőnek már olyan arca van, hogy azzal dicsekedik ő válogathat a törzsvendégei közt is, annyira felkapottak :) Van egy közmondás " Ami egyszer megbővül az később megszükül" álltalába előbb vagy utóbb be fog következni, és akkor lejebb fog az arc is menni 😊😊
Gabo30 · Kvázi-tag · TESWÉR - HAJSZOLOM A SZERENCSÉMET (OFFICIAL MUSIC VIDEO)👌