Ez csak egy magánjellegű vélemény! Mindenki döntse el saját maga, hogy mi az, ami megéri és mi az, ami nem. Személy szerint én 4 hölgyet látogattam rendszeresen. Az egyik megkért, úgy kb. 4-5 alkalom után, hogy ne menjek többet, mert ezentúl csak olyan vendégeket tart meg, akik bejönnek neki. Ez becsületes, őszinte hozzáállás volt. Illedelmesen elköszöntünk egymástól. Nem sokkal később abba is hagyta. Gondolom megtalálta az igazit. Volt két olyan hölgy, akik kb. az 5. randitól elkezdtek bunkó módon viselkedni. Jött a kamu csók, ezt nem lehet, azt nem akarom, igyekezz már, lejárt az időd, stb. Gondoltam rossz napja van (előfordul), de a következő még rosszabb volt. Hozzájuk sem mentem többet. Egy ideje már őket sem látom hírdetni, ezért nem is írok neveket. De! Van, ami mellett, már nem tudok elmenni szó nélkül! Ez pedig Niki28 (Szombathely) viselkedése! Ez volt az eddigi leg embertelenebb, leg aljasabb dolog, amit tapasztaltam! 1 év után derült ki, hogy mekkora színésznő, hogy nem diszkrét, hogy mindent elmond másoknak. Egyszer, már lehúzott egy virágcsokorral, majd hetekig nem vette fel a telefont. Kapott egy negatív értékelést. Megkért, hogy töröljem, és rendezzük az elmaradást. Most sokkal ügyesebb volt. Elhitette velem, hogy több vagyok, mint egy vendég. Aztán letiltotta az értékelési lehetőséget és szó nélkül lepattintott! Mindezt azért írtam le, hogy tudjátok, mire számíthattok. Még a leg kedvesebb lány is tud, nagy meglepetéseket okozni. Persze, nem szabad általánosítani. Nem írok ide mindent, részletesen, mert NEM lejáratni akarom. Ha bővebb információt szeretnél, kérdezz.