De járt jó pasi is sőt le is írtam ajánlottam is.
De járt jó pasi is sőt le is írtam ajánlottam is.
de most nem komolyan nem jó buli akinek nem inge nem veszi magára.
Profílt váltunk az oldalon.Röhögünk.
Ezt miért kell ennyire komolyan venni? Olvass a sorok között,és nevess.Ez a lényeg,nem látod?
ki készítem őket tudom kikről van szó eddig csak olvastam nem írtam de itt az ideje
Hát én vevő vagyok rá,most nézd meg ezt.Majdnem bepisilős...:DDD
Le a kalappal! :D További szép napot Neked! :D Ez kész...
annyira nevetek kúrva jó de van még nyugi
be irtam most nézd meg adok én nekik ugy is öreg vagyok már de humorom az van várom a támadást
Persze:D Hajrá Gyertya,adjad neki! :DDD
Írjam be élesbe oda?
hová írjam a következőt?
Totál igazad van de ezt nem a dühöngőbe kellene......szerintem :)
Am jó pasi??? Akad bőben csak hát bujkálnak a drágák na de ha megvannak onnantól minden jó =)))))
De nem igazam van? Nézzenek már magukba is.De még van a tarsolyomba nyugi.Szép napot neked.
Köszi a segítséget Gyertya,ezt már rég le kellett volna írnod! :D
Ha érdekel valakit 1-2 vélemény egy kis segítség az ide látogatóknak.Kezdem azzal hogy éntapasztalt látogató vagyok.Nem vagyok már fiatal de kezdem 19-évesböxipucu felvevette a kis malackás boxer alsóját én már ettől benedvesedtem mivel már állt a dákó nem volt vele gond csak a franciskát elsiette.Voltam a közkedvelt bicepsz Kírálynál ő nyitott ajtót meglepetésemre semmi nem volt rajta ez ám a fogadtatás alul borotvált cerka ékszerezve még az ágyig sem jutottunk el hátulról megpakolt rendesen.Csak ajánlani tudom az urat.Régebben voltam fütykösnél parkolás jó gondoltam ki próbálok egy idősebb korosztályt ajtónyitás rendben kedvesen fogadott hogy fáradjak be,megláttam a bagótólsárga rohadt fogát.Elég is volt vissza fordultam.Hölgyeim tudtam segíteni.Utólag még annyit hogy masszőr42-nek büdös a lába.
Ohh látom itt anonimszájkaratemesterek is vannak :) Csípem az ilyet. Otthon meg papucsként a szőnyeg alatt nyomja az ipart XDDDDDD
Milyen jó is ha egy nick mögé bújva csúnyákat írogathatunk személyiségünk felvállalása nélkül :) Mily nemes és bátor tett XDDDD
Nem fotó hanem fújj,így akartad mondani!Remélem ma a szádba lövik!
:D kössz, az urológusodra gondoltál?
Tudod, ez az egész már olyan undorító, hogy tényleg nincs mit, főleg értelme egyáltalán bármit.
Az a nyugdíj meg az én részemről igaz. Én már tudom, max. hány nap, aztán azt is elfelejtem hogy...
de a masszázst nem és akiknek számítok, őket sem.
Amúgy bejön a fotóm (mindegy hánynak:))
A semmi értelme dolgot meg a legkomolyabban, majd hülyéskedek a civil életemben, mert nekem az is van,
másoknak ez a 100 %. Érted? Nem, ugye?
Ja és úgy nézel ki mint aki benézet a segembe!:)