sziasztok!
Vannak Tapolca v környéki lányok?? :)
sziasztok!
Vannak Tapolca v környéki lányok?? :)
Én is Szandrát ajánlanám,ha szabad,kedves,a francia 10/10 ,menjetek bátran ,mgéri a kiadás.
Polly ez az Ajkai nő én azota miota nála voltam,azota vi..ket az also részem..szoval valamit elkaptam,a modora nem tul nőies és mintha váltem volna felfedezni a pénzéhességét.Károly
 Moncsi (43)· tatabányai szexpartner · Újonc ·
Moncsi (43)· tatabányai szexpartner · Újonc ·  Érdekes, hogy betegséget kaptál tőlem mivel egy betegség lappangása állítólag 10-14 nap. Én kb. 1 hete vagyok itt Ajkán! CSÚNYA DOLGO AZ IRIGYSÉG kedves többi ***moderálva***!
Ja és én nem vállalom a d..... gumi nélkül soha de soha így meg aztán még nehezebb lenne elkapni tőlem bármit is!
ugye-ugye???!!!!!
Aki tudni akarja milyen a PH-m járjon utána!!!
üdv Polly
Valaki megtudja adni az ajkai Szandra alérhetőségét szívesen felkeresném. köszi
Valaki volt nála, milyen ?
Erotikus masszázsra várlak!
Veszprém megyében várlak erotikus masszázsra, s ki tudja tán több is lehet. 
40-es nő vagyok, Várlak Szeretettel!!
Én voltam.
és... milyen volt ?
hát jó
Kedves Mindenki!
Ajkán még mindig Szandra a legjobb választás! Azt hiszem nehéz lenne felülmúlni bárkinek. Kedves, türelmes, jó alakú, csak Rád figyel, amolyan igazi barátnő feeling fogad Nála. Szerintem minden tekintetben 10/10 pontos.
Milyen a csaj?
Kittinél valaki volt már? Képek alapján csinos. Tapasztalat?
Sziasztok fiatal ajkai lányt keresnék tudtok nekem ajánlani valakit?
Sziasztok Urak!
Arról, hogy kihez ne menjen az ember, olvastam.
Kit ajánlanátok ezen a környéken akihez érdemes menni, esetleg személyes tapasztalat?
Mindenkinek szép és könnyű napot kívánok!
 kankirály · Lelkes újonc ·
kankirály · Lelkes újonc ·  Lexihez,azt hiszem ajkán dolgozik,györben ,tutti jo volt ő.Szép formás és kedves,olyan igazán kedves,nem megjátszott,ugy éreztem.
 Niki (25)· ajkai szexpartner · Újonc ·
Niki (25)· ajkai szexpartner · Újonc ·  Kellemes, Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!! :)))
 kankirály · Lelkes újonc ·
kankirály · Lelkes újonc ·  kellemes ünepeket neked,és mindenkinek
Kedves Látogatók! Legyetek szívesek írjatok valamit nekem Jessikáról! Jó a bemutatkozása!Jövő héten arra járok :-))
Szia kedves! Már csak a héten vagyok elérhető!!! Vasárnapig maradok!!!! Puszi: Jessyca
Annyi csaj van most Ajkán mégis semmi hozzászlás,info,élmény,rossz tapasztalat!Pedig manapság az ember csak akkor indul el valakihez ha van róla legalább 2 vélemény ami pozitív sztem!
Persze annak a hozzászólása nem sokat ér aki akkor regisztrált,az valószínűleg önreklámozás...!Pedig én meglátogatnék valakit ha javasoljátok!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
KICSIT VICCES! LEXYBŐL-NIKI 25 LETT!TÁN ENNYIRE NEM MEGY?VAGY PAPNÁL VÓLT KERESZTELKEDNI!:)