Én ismerem az említett hölgyet. Nincs veled semmi gond és igen szedett fel pár kilót. Első osztályú feneke van. És nagyon bele való csajszi!! :)
Rico90 · Újonc · Én ismerem az említett hölgyet. Nincs veled semmi gond és igen szedett fel pár kilót. Első osztályú feneke van. És nagyon bele való csajszi!! :)
Barbara (53)· keszthelyi masszázs · Újonc ·
Egy névnapi köszöntőn mit is lehet unlikolni?Ezzel azért kiállították egyeseka szegénységi bozonyítványukat!Kíváncsi lennék ,ha a hírdetők nem likeolhatnának ill . az ellenkezője... miként változna a statisztika.Van is miért nem szeretni engem csajok!Nekem nem kell mindent bevállalnom,hogy valamire vigyem.Azért vagyunk mêg ezzel így páran
!Jó "szórakozást"!
Köszi Rico! Akkor ismétlést hoz ez a rövidke hozzászólásod számomra!
Ne is törődj vele Prof! Valószinűleg a társadalmi hovatartozás is ott van,ahová kattint! Ezt azért sikerült ötösre megtanulni,emberségből úgy is elégtelen! Na figyeld a kezeket ezután!
Rico90 · Újonc · Tudnék olyat írni, hogy azonnal moderálva lenne de nem hiszem hogy sok értelme van :) célba úgy sem ére! Srácok inkább osszátok a tapasztalatokat,.elvégre ez egy fórum!! ;)
Sziasztok! Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt kívánok, és Boldog Új Évet!
Sziasztok
Új év,új remények,új lányok!Csak a kedvünk ne lohadjon! BUÉK!
Sok új lány érkezett hozzánk zalába. Az *** moderálva *** alapján nagyon jó szolgáltatónak kell lenniük :)
Többen viszont úgy tűnik, abba hagyták! Amiért egy kicsit kár is!
Rico90 · Újonc · Tiffany ismét visszatért, de minden bizonnyal megint rövid időre.. aki teheti látogassa meg mert nagyon megéri. Legjobb hirdető a környéken ezt garantálom. Olyan műsort kapsz amiről álmodni sem mersz.. feszes test, eszméletlenül szűk punci. Bárkit nem fogad de, ha szerencsétek van bekerültök! Hajrá. Erősen Ajánlott kategória!!!
Bubus01 · Újonc · Nem tartott sokáig a nagy visszatérés :D
Ő az,aki most Fehérváron rendel?A kereső szerint!
Bubus01 · Újonc · Nem nem ő az, nincs is már fenn hirdetése.
Rico90 · Újonc · Hát igen, ettől tartottam, hogy ez csak pár napos produkció lesz.. mindig ezt csinálja. Külföldön főszereplő szóval szerintem ha otthon van csak unalomból csinálja vagy prémium a régi vendégeinek.. passz.. Én is lecsúsztam róla.. szóval várhatok megint :D
Van az úgy, hogy valami nem jön össze!Viszont, én megyek a héten Lolához, nem voltam másfél hónapja nála, már hiányzik nagyon! Csak Ő maradjon még nekünk, jó hosszú ideig!
Bubus01 · Újonc · Őt én is szívesen meglátogatnám, ha egyszer arra járok.
:D Nem hinném, hogy az lenne az oka, hogy "nem jött össze". A hölgy tényleg extraklasszis kategória, jártam nála kétszer is néhány éve; gondolom komolyabb munkákat csinál. Lehet, csak nosztalgiázott pár napot itthon :)
Ja, inkább úgy értetted, hogy a látogatás nem jött össze..úgy már értem :)
Lettit Hévízen nem érdemes kihagyni, feszes, extra vékony tinicsaj, tenyérbeillő cici, formás popó, tökéletes derék, lapos has.(mondjuk akik a "fognivalót" kedvelik, nekik lehet túlságosan is vékony)
..és eszméletlen finom francia, közben pedig még teljesített külön kívánságokat is, amiket előre le sem beszéltünk! Emelett kedves, aranyos..szerintem max hétvégéig lesz, úgyhogy hajrá urak!