Hellósztok!!
Már nagyon vágyom Tamarára:))(Sopron).
Sajnos nem nagyon tudok elszakadni itthonról(Győr), pedig jól megdöngetném..
Nem tudna valaki elvinni Sopronba??:DD
Jó farokverést minden "kollégának"!!
Hellósztok!!
Már nagyon vágyom Tamarára:))(Sopron).
Sajnos nem nagyon tudok elszakadni itthonról(Győr), pedig jól megdöngetném..
Nem tudna valaki elvinni Sopronba??:DD
Jó farokverést minden "kollégának"!!
Kittiről csak jót tudok mondani.Joggal lehetne nagyképű,de mégsem az.ehhez képest a többiek,tisztelet a kivételnek,el vannak szállva maguktol.Bár Kittihez nehéz bejutni,de megéri.
Sziasztok!
Loláról tud valaki vmi infót? Már nagyon régóta fenn van az oldalon de még senki nem írt róla semmit pedig nem hiszem el senki nem volt még nála :) Mivel két Lola van én itt ő rá gondolok aki masszőr és 30 éves.
Üdv !
Kösz villy, azért én majd megpróbálom megdolgoztatni a csajt.
Addig is várom tapasztalataitokat a többi farokmágnesről.
pl. Kitti21, Mónika28, Klaudia30
sziasztok! Melcsi 25-rol valaki tud informacioval szolgalni? foleg a szub oldala erdekelne.. koszi
Hello Párduc..
Hát Natiról csak annyit--múltkor el akartam menni hozzá,de olyan süket volt a telefonja, mint a dédnagyapám.Lehet nem is dolgozik a csaj.
üdv minden vidékilány kedvelőnek..
Szevasztok!
Valaki tudna egy beszámolót írni Nati 31-ről.
Nagyon érdekele a csaj! pl. milyen a kecó? hogy franciázik? közbe nem foglalkozik-e mással (pl.telefon)?
A 95-ös dudák nagyon megfogtak.Remélem az ágyban is ötös.
Előre is köszönöm.
Üdv!
Szerintem motoros rá gondol: videkilany pont hu/28380-rami
Szia,érdekelne,hogy melyik masszázsszalonban dolgozik Rami?Hol lehet megnézni a képeit és hogy lehet elérni?Köszi!
Szerintem Győrben Kitti és Jázmin viszi magasan a pálmát.Kitti egy Istennő:)Jázmin lesz a legkomolyabb,ha felnyomatja az amugy sem kicsi melleit!akkor nem lesz ellenfele.amugy nagyon korrektek az árak nála.Cicust nem ajánlom,mert sztem nagyon közönséges és kiábránditó.
Jázmin nagyon közvetlen és kívánatos.Már várom az új,még nagyobb cicijeit:)
Tisztelt fórumtársak.Most egy nagyon pozitív dolgot osztok meg veletek.Most értem haza Ramitól.Valami eszméletlen a hölgy.Szerintem Győrben magasan viszi a pálmát.Voltam jó egypár lánynál de ő nagyon tuti.Nagyon jó a hely bár masszás szalonként működik de ez engem nem zavart.Tiszta igényes környezet halk zene és kulturált hely.A hölgyről is egy pár szót:Nagyon ajánlott kategória barna bőr hibátlan test és nagyon szűk p.Szép arc feszes fenék és cicik.Keményen megdolgoztam amit viszonzott is egy két kedves szóval.Vigyázzatok rá!!
kittiről valaki tud mondani valamit?
Szevasz!
Szerintem ez a Katica az aki a földesen dolgozott Jessykával régebben is de a vulkán házban nem ő volt tudomásom szerint.
Azonban dolgozott ott abban az időben egy másik vékony lány rövid ideig aki előtte a vulkánban volt de őt nem Katicának hívták.
Nem lehet hogy kevered öket?
Sziasztok!
Keresek egy győri lányt a neve Katica. Nem vagyok biztos benne, hogy a jelenleg Katica néven hírdető hölgy ugyanaz-e, én azt a lányt keresem, aki a Földes Gábor utcában dolgozik, előtte pedig a Vulkánházban volt masszőz.
Ha valaki tudja a számát írja meg nekem.
Köszi
Üdv mindenkinek!
Voltam a 2 szöszi csajnál (Klaudia és anita). A képek kicsit feljavítottak de ennek ellenére rendben vannak a csajok, a lakás nagyon fullos légkondis.
Maga a menet viszont kicsit mű és futószalag feelinges...
Szia Vica.
Nem látom már itt a hirdetésed:-(
Csak lejárt vagy abba hagytad vagy máshol hirdetsz? Esetleg máshol dolgozol?
Ha még olvasod ezt a fórumot kérlek keress meg mailben mert szeretném veled felvenni a kapcsolatot.
cougar@citromail.hu
És ha bántó lett volna hogy egy kalap alá vettelek másokkal akkor elnézést kérek de egy egy hirdetésben oly kevés az információ hogy mi akik olvassuk nem nagyon tudunk külömbséget tenni legfeljebb sejthetjük hogy valamelyik lány különlegesebb vagy számunkra értékesebb lehet mint ahogy ezt sejtem a te esetben is. Amennyiben hajlandóak vagytok velünk kkommunikálni az sokat segíthet.
igen,igazad van sajna egy lapra vesznek mindenkit,h ki a barátnőm nem biztos h itt a fórumon szeretném megosztani veled,lehet h ő nem örülne neki,de a telefonba azt is mindig elmondom,szép napot szia
Sziasztok!
Kittinél jártam ma, röviden összefoglalva, mintha az álmomból lépett volna ki!
Kérem a makktársakat, hogy nagyon vigyázzanak rá!!!!
Nálam eddig Ő az istennő! :)
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL