Még karácsony előtt voltam Viveinnél, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Szerintem sokkal szebb mint a képeken:) nagyon kedves, értelmes lány. A bőre puha mint a Bársony, csodás. köszönöm h boldoggá tettel, hamarosan újra találkozunk ;)
Még karácsony előtt voltam Viveinnél, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Szerintem sokkal szebb mint a képeken:) nagyon kedves, értelmes lány. A bőre puha mint a Bársony, csodás. köszönöm h boldoggá tettel, hamarosan újra találkozunk ;)
A napokban voltam Nóri (26)-nál a Rezidencián. Kedves, cserfes csaj, de a képein szerintem nem ő van. Ez volt az egyetlen negatívomom így utólag.
Kedves NJoy! Nem szoktam reagálni a kommentekre, hiszen szívesen fogadom mind a pozitív, mind a negatív kritikát ha igaz!!! Viszont te ezekszerint nem fogadod jól a téged ért kritikát, ha kényszert éreztél arra, hogy olyan dolgot írj le a "részletes" élménybeszámolódban :-) ami nem igaz csak azért, mert egy óra helyett csak felet maradhattál bizonyos okok miatt melyet a telefonban elfelejtettél említeni, de semmi probléma ha ez tette szebbé a napodat :-)... Hála az égnek nem a te hozzászólásodon fog múlni a megélhetésem, csak ne gyerekes bosszúkkal töltsük már ki a frusztrációnkat kitalált nevek mögé bújva. További szép napot mindenkinek! Puszi Nóri
Akár hogy is nézem és zommolom,nekem úgy tűnik az biza Ő.Talán csak annyi,hogy élőben szebb.Inkább örülj,hogy meg ......ismerhetted.....
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Többször voltam én is az említett hölgynél. Ő van a képeken.
Értem, köszönöm. Akkor nem voltam eléggé figyelmes.
Kedves Nóri!
Szerintem összekevertél egy másik vendégeddel, én alapban fél órára mentem hozzád és nem volt semmilyen bizonyos ok. Már többen is írták, hogy biza Te vagy a képeken, le is írtam az imént, hogy akkor nem voltam eléggé figyelmes.
Nem akartalak megbántani, csak leírtam a meglátásomat - ami többetek által megerősítve, nem volt helytálló.
Lily 25 egy elbüvölö lány ajánlom mindenkinek aki egy jót akar szexelni :D Én tegnap nagyon jól érztem vele magam :D remélem még sokáig lesz a városba :D És illik ápoltan megjeleni úraim ...aki volt nála az tudja mért mondom :D
Kedves NJoy!
Köszönöm a válaszodat, részemről nincs harag, az csak árt a szépségnek :-D ! Szép estét mindenkinek! Puszi Nóri
Becca egy istennő!
Üdv!!!
Mia(20)-nál voltam: isteni cicik, selymes bőr, elég nedves női nemiszerv....
Köszönöm néked Istenem, hogy vele lehettem:))))
Sziasztok. Ismét volt egy kis szabdidőm, de a választásom megint rá esett, de nem bántam meg, mert a "szervíz" egyre jobb és a csaj is isteni fincsi. Köszi, Merci37. Puszi
Hi.
Alexababa19 vállal popsit, de nagyon kezdő benne.
STOP-Ennyi lett volna...
Szabina 22
Fiatal test, 0 feeling, "tedd le a pénzt és tűnj el gyorsan"
Csalódás.
Szerintem 28-30 év alatt 0 érzékük van az erotikához...már aki hiányolja.
Pedig lenne benne potenciál...
Szép csaj, feszes test, kedves arc, de mégse tudok visszamenni, pedig hetente megfordul a fejembe.
Kedves luis3 ezt a kijelentésedet nagy örömmel cáfolnám és fogom is holnapi naptól kezdve mikor vissza megyek Győrbe, egy 28-30 feletti is lehet egy nagy nulla ahogy egy fiatalabb is, tehát ezt a gondolatodat én és a többi, munkáját tisztességesen végző fiatalabb csajszi is szerintem elutasítja, arra még nem gondoltál, hogy te választod ki sajnos a problémás lányokat?:)))
Az utobbi idok tapasztalata:
Hanna Moho nagyon ajanlott . Szereti es ert is ahhoz amit csinal. Hihetetlen dolgokat vallal be .10/10
Lana (31) nagyon nem ajanlott. 0/10
Velem nagyon kedves volt végig.nem sürgetett.
Az a trükköm hogy én is kedves vagyok vele.
És nöként kezelem . Nem csak szextárgyként
angyal volt nagyon
Sziasztok kis élménybeszámoló Lau 42 ről Ő egy nagyon korrekt kedves helyes lány minden a megbeszéltek szerint történt élőben sokkal szebb mint a képeken nálam 10 pontos !!!! még biztos hogy a jövőben meglátogatom Őt!!!
Hát én nem tudom, nagyon gáz lett Győr.
Tapasztalataim alapján, Lana26 és Gabin kívűl senkihez nem érdemes elmenni.
Szerintem ez egy jó szummázása Győrnek!