Érdekelne engem is a telefonszám!Köszönöm!
Érdekelne engem is a telefonszám!Köszönöm!
Hanna (27)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok aki szeretne ma du 4-5 ig itt vagyok nyiregyházán . Puszi 😘
Szia Hanna!
Elérhetőséget kérhettek?
Szia Hanna!Kérhetem a barátnőd telefon számát?Köszönöm!
staffi · Őstag · Igy nehéz lesz megtalalni, lehet a kálloi uton 2-3 hirdető is. Az meg, hogy nem olyan rég... Egy hete? Két hete? 3 hete? Egy hónapja?... az se olyan rég volt még... Nevét sem tudod?... Tű az szénakazalba... Esetleg nem Emese 22 néven hirdetett?? :)
Dominánspasi · Újonc · Milena néven hirdetet!
staffi · Őstag · Most lett kitiltva inenn mind a két regisztraciojaval... Valami galibát csinált előre utalással a chaten ott van vissza lehet olvasni az admin mit írt.....
Szia adnál egy telefonszámot nekem is köszi szépen.
Sikerült már valakinek megkapni azt a bizonyos számot? :)
staffi · Őstag · 100.embernek....eleve hirdetett..... Ott volt a teloszáma.... Onann ki tudja mennyi latogato mentette le..... ☝️
Sziasztok! Jövő hét végén érkezem a városba ! Tudtok ajánlani megbízható lányt ?
udv!
Valakinek tapasztalat a kínai lányokról?!
staffi · Őstag · Barbara 31 Napkoron hirdet probálta már valaki? Irjon mar ram privatba aki volt vagy ide is jo ha a forumra ír. Vagy csekkoljam le én?! .. 🤔🤔
Van, de nem Magyarországon. Itt az átlag ár alatt vannak, és mindenben benne vannak, meg is masszíroznak, ha "eltéveszted" a lyukat az sem gond, azon vannak, hogy kiszolgáljanak. Cserébe sohasem valkódi képekkel hirdetnek. Legutóbbi látogatásomkor megbeszéltük az árat, aztán a szobában mondta, hogy legyen +20% és két lánnyal. Először nem akartam, de bejött a másik és az még jobban is tetszett, így belementem (mind a kettőbe)
En voltam nala, nemrossz, amit kértem azt megkaptam. Leveleken van nem Napkoron. Rózsák szama is barati!
staffi · Őstag · Köszönöm a választ 🙏🙂
Melli31nél volt valaki mostanában
Sziasztok
Felejthetetlen franciára kit ajánlanátok a mai napon ?😎
Sziasztok! Volt már valaki nála? Vélemények jöhetnek. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!