Sziasztok!
Zitáról szeretnék informálódni. Jöhet privatban is!
köszönöm!
Sziasztok!
Zitáról szeretnék informálódni. Jöhet privatban is!
köszönöm!
Sziasztok, az apróban hirdető vivinél volt már valaki, mik a tapasztalatok?
staffi · Őstag · Igen, Nem jött be. :(
Flóra18-ról valami infó uraim? Kis hamvas finomság ebben a zord időben jól esne a fiatalokban sokat csalódott testemnek! 😀
Nem akartam elhinni, hogy Nyíregyházán most, ma este összesen csak 12 nő elérhető és van még négy női hirdető a környékbeli kistérségekből? Ez nagyon karcsú...
Üdv Makktársak. Thai masszázs téma. A Szinház utcait, a Bambuszt és a Yinndeet ismerem. Találtam meg 3 helyet ezeken kivül. Valakinek akad tapasztalata a Leelawandee, a Serenity és a Kálloi uti helyekkel? Megköszönöm a válaszokat.
Nálam sem jött be
Zozy80 · Újonc · Sziasztok!
Valakinek van valami véleménye a Brigitta 58 nevű hölgyről?
Válaszok jöhetnek privátban is.
Előre is köszönöm.
Minek az neked?
Enis voltam nála sajnos csak csatlakozni tudok az előttem szolokhoz!A találkozás nehézkes ha elkerulitek egymást esetleges félreértes miatt nem tud hívni csak a lakásból netrol.A hely ahová visz elég kockázatos átjáró ház időközönként. Nagyon gépes tipikusan a végezz haladj történet.
Van róla sok, csak nem itt, megtalálod könnyen.
Szia!
A színházban,a bambuszban és a yindeeben én is kipróbáltam mindenkit és mindent!A Leelawandeeba voltam ott jelét nem mutatták,hogy bármi más lehetne masszázson kívül,a másik 2-re én is kíváncsi vagyok ha van valakinek tapasztalat
Sziasztok. Az apróban hirdető Zsófihoz volt már valakinek szerencséje?
Köszönöm.
Jó reggelt. 3 hölgy érdekelne még.
Gaby 34
Lili 29
Petra 37
Köszönöm.
Flóra18 fiatal csajról mit gondoltok? Valamint érdekelne még Réka27-ről vélemény. Réka most Nyírbátor de jön Nyiregyre. Valakinek tapasztalat velük?
Valamint Any44 nála volt már valaki?
Sziasztok ! Fiú lány párost vagy esetleg olyan lányt aki tud fogadni barátnőjevel nem tud valaki nyíregyházán?
staffi · Őstag · Gaby parádés, Petra csúcsszuper, Lili 29 nekem nem jött be...
Dikk a Gyurcsányné Nyírbátorban.. 🤣 🤣 🤣