Ejha te lány, baromi szimpatikus a hozzáállásod. Kár, hogy hirdetésed már nincs. :)
Én ritkán látogathatok leányzót, de ha visszakerül a hirdetésed megdoblak egy telefonnal.
nowone: Kösz az infókat, ez alapján mérlegelem a dolgokat.
Ejha te lány, baromi szimpatikus a hozzáállásod. Kár, hogy hirdetésed már nincs. :)
Én ritkán látogathatok leányzót, de ha visszakerül a hirdetésed megdoblak egy telefonnal.
nowone: Kösz az infókat, ez alapján mérlegelem a dolgokat.
ez igen mission, mi is lenne veled *** moderálva ***...mert lehet valakinek van barátnője és csak egy sexre vágyik, de a hozzád hasnlóak meg csak pénzért kapnak sexet...vagy azért sem...
de még mindig nem bíráskodhatsz felettem, mert nem tudod, hogy én dolgozom e vagy sem. és én nem siránkozom...de nem megyek bele ebbe a vitába...mert nem alacsonyodok le a szintedre.
Petya_001 · Tag · :)
Lesz még hirdetésed fent, vagy keresselek meg fészen? :D
adj e-mailt és küldöm a linket.
valaki irjon nekem olyan lányt aki megbizható gyengéd és inkább azt a szeretkezös feelinget folytatja
elöre is köszönöm
csubakka13@gmail.com Köszi!
elküldtem a linket csak azér csinálom igy hogy ne moderálják
Szia vsan engem is érdekelne a videó
kosat9@hotmail.hu
Hi!
Egyetértek egy kis kivétellel. Bármi is egy MT célja, semmi sem jogosíthatja fel arra, hogy ne vegye emberszámba a lányokat! (Mint itt is teszik egyesek...) És lebunkózhat ezért bárki, erre semmiféle mentség sincs.
Szia vsan4!
andrasdoktor@gmail.com
Előre is köszi!
Szia vsan4!
Engem is érdekelne a videó,elöre köszi. beeela83kukaccitromailponthu Remélem érthetö :)
ok elküldtem minden igényllönek
a szerkesztöségnek meg üzenem hogy nem szegtem meg semmilyen törvényt ezzel.
UTÁNANÉZTEM.
mindenkinek szivesen.
legalább reklámozom
de most már az én kérdésemre is jöhetne válasz
megbizható gyengéd lány érdekelne
Petya_001 · Tag · Szia! Én ajánlom Krisztát (26). És ha lehetne a videót!!! :D Köszi!
Petya_001 · Tag · A címet nem írtam!! :) natividnekem@citromail.hu Köszi!
én köszönöm
Nicole01! Észrevettem rajtad, hogy az olvasás nem az erősséged.Ha olvastál volna valameik hozzászólásomból valamit, rájöttél volna arra,hogy van csajom :) Ebből is látszik a műveltségi szinted, de ahoz amit te csinálsz ,ugy sincs nagy szükséged rá. :) Szerintem meg egy kurvának nincs normális pasija:) ez a felállás sokkal igazabb, mint a te állitásod. XD Tehát biztos lehetel abban,hogy nekem nem kell a te picsádból egy perc sem..DE lehet még meggondolom magam,elmegyek osz megduglak. XD
ezzel most engem sértettél meg mert volt barátnöm is ebben dolgozik mondjuk az igaz hogy otthagytam mert fontosabb volt a munkája :D