Sziasztok
21
22
23
Újra városotokban
Szeretettel várok minden kedves vendéget
Üdv Zita
Zita (31)· szombathelyi masszázs · Újonc · Sziasztok
21
22
23
Újra városotokban
Szeretettel várok minden kedves vendéget
Üdv Zita
A másikon 2leanyzo is ugyanezzel a telefonszámmal hírdet mint a Lara25! Itt vannak az új Playboy cicák? :D
Rózsa (38)· kállósemjéni szexpartner · Újonc · Holnaptol szavazás 😃😃
Staffi új partnere ❤️❤️
😉😉😉Péntekig
staffi · Őstag · Tettem egy kicsit felelőtlen kijelentést par napja a cheten... ha... Argentina világbajnok lesz akkor meglatogatom nyirágyháza legidősebb hirdetőjét... mivel én a fiatal korosztályt látogatom szinte, igy ez egy kíhivás lesz nekem is... szóval a chatesek egyből szervezkedtek, kértek engedélyt a szerkesztőktől igy 3 hölgyre lehet szavazni es abbol kerül ki az akit megkell látogatnom..... 🫣🤔
staffi · Őstag · Közelebb lennél rádmennék😉😉😁😁
Alexa Trans a te embered
staffi · Őstag · Na,na.... azért ne keverjük össze a szezont a f@sz..mal... :)
Meli 20 at tegnap felhivtam ,egyeztettünk mára 11orára,hivom 11kor ö most nem ér rá, mondom neki hogy a tegnap este lefixaltuk. Akkor sem ér rá , akkor az ilyen minek hirdeti magát. Pedig tegnap meg bizonygatta hogy nem szeretne at vágni mert sok negatv kommentet kap itt. Hat ne csodálkozz meli!!
staffi · Őstag · De miért is akarasz velem kicseszni? Bantottalak én valamikor?? :)
MILFHUNTER · Tag · Jó 6-7 éve én voltam vele 😁 jó nagy melles lány. Bár akkor sem volt nádszál.
De akiket javasoltatok neki vele járna még a legjobban
MILFHUNTER · Tag · Nem gondoltam volna hogy ezt tényleg kirakjátok így voks formájában 😁😁
Alexan · Újonc · Egy hírtelen ötlet mivé nötte ki magát!😄
Így év végére jó poén nekünk.
Nagy élvezet Staffinak!🤗
Természetesen kellett a segítség🌹!
staffi · Őstag · Miért lenne büntetés? Én mondtam.a chaten ha Argentina nyer akkor meglatogatom azt a hírdetőt aki a legidősebb vagy akit mondanak nyiregyen... ezért a szavazás.. nem azért ,hogy büntessenek..
Rózsa (38)· kállósemjéni szexpartner · Újonc · Örülök neki hogy enyi sok a szavazo... Am nagyon gonosz ötlet ha valaki ugy gondolja hogy büntettés...
Minden szolgáltattó szép a maga korában én sem vagyok 20 éves és bekem is rosszul esne ha büntetésnek szánnának...
Staffi tett egy igérettet amit nyakon csiptünk... 😉
Mind a 3 hölgy igényes a képek alapján és csak a koruk miat választottuk... Hoztuk volna Jenifer Lopezt is de ő nem volt elérhető 🥰🥰🥰🥰
Kedves Admin
Szamanta Milf már hétvégén lehet nem lesz itt Nyíregyházán
Bocsánat hogy közbe szóltam
staffi · Őstag · Ja ja, mert te engem aztan ismersz... én is most kezdtem a szakmát... ahol en jartam lanyoknal ott te a kapu előtt se mertél elmenni😉nyugi elfogok menni amelyik lesz a befutó... lehet ,hogy magadból indulsz ki de én azért ha már ott vagyok es jattolok akkor már kapjak is érte valamit....😁 jártam már makkoshotykán ha akarod csinalok egy fenykepet a hirdetővel elviszem es megmutatom neked.. hazai terepen ne legyél idegen környezetbe.. 😁😁ne aggodj én ezt egy jo bulinak fogom fel ugy ,hogy barki is legyen a befuto meglatogatom... csak nehogy belémszeressen ez is igaz " Nagyfőnök " kolléga.. ??!! ő tudna mesélni dolgokat...😉😁😁
staffi · Őstag · Igen, ez igy igaz... ezekre mindre rairok viberen,hogy személyes talalkozot akarok... a válasz: háttt azt nem.lehet.... 🤣🤣utalni viszont lehet sőt jobban várja mint a családit...🤣🤣
Rózsa (38)· kállósemjéni szexpartner · Újonc · Ember... Már ne is haragudj... De nem tiszta fialásbol vagy ha nem fogod fell hogy ez nem bosszú..
Miért kell enyire belle álni másba... És mivel látom hogy elég tájékozot vagy.. A tegnapi regisztrácioddal... Arra vagyok képtelen következtetni hogy a másik prof bol nem mersz ilyen ember lenni... Miért álsz egy olyan dologba ami nem rollad szol... 🤷♂️🤷♂️Veteges ez a hozzá @lás... Am ha valami problémád van Staffival akkor miért nem privbe beszéled meg velle... Le alacsonyitó a hozzá álással nem lehet részt venni sehol már bocs... Nöj fel a feleadathoz ha haragszol ne igy ad ki... 😘😘
Ezaaaaaz. Megjott Heni (19) aki a felig torok Lolaval vallal kozosen is, Heni adatlapja szerint o felig azsiai. Imadom hogy mennyi fajta kulturat megismerhetunk ezeknek a csodalatos hirdetoknek koszonhetoen.
Kemény a felhozatal 😅 Szandra 54-el járnál a legjobban Ő idősebb is mint Editt vagy Suzy a minőségről nem is beszélve 😉