... egy utazó hozzáállása alapján nem szabad általánosítani, ami akár véletlen is lehetne.
Ugyanakkor én örülök, hogy vannak akik csavarognak. Van előnye, hátránya a vendég és hölgy szempontjából is. Vannak akik szeretik a változatosságot, mint a vendégek is. Én is szoktam csavarogni, más városokba elmegyek rendszeresen az ottani hölgyek miatt - Volt olyan, akiért Sopronba is megérte elmenni innen - . És felmerül a költői kérdés, hogy ha a hölgyek kedvéért csavargok, akkor én is komolytalan vagyok?
Csak egy példa: én anno évekig "üldöztem" Daniellát - a régieknek nem kell bemutatni, akit csak úgy lehet emlegetni, hogy a legenda - , sosem vette fel. Majd sikerült egyszer, le is fixáltunk egy időpontot. Megyek a megbeszélt időre, nem veszi fel. Ha akkor a hímsoviniszta gondolkozásra hallgatok, akkor sosem élhettem volna át azt, amire azt lehet mondani, hogy non plus ultra szolgáltatás, mely messze kiemelkedik. És hozzá kell tenni, hogy 3 alkalomból egyszer mindig megjártam Daniellánál a megbeszélt időpontnál (elaludt, le volt halkítva a telefon, és hasonló okok), de ez hozzá tartozott, és csak jobban vártam a következő alkalmat.
Szóval, ha én el akarok menni egy hölgyhöz, akkor nem adom fel, hanem próbálkozom addig amíg kell. Ha annyira nem lényeges, akkor azt mondom, hogy a sors akarta így, és nem csapok női hisztit a téma köré.
Az életben egy csomó dolog miatt lehet bosszankodni. Mindenki jobban jár, ha minél hamarabb túllép rajta a saját érdekében. 1-2 mondatban talán érdemes megírni, de nem kell a hiszti köré, és az általánosítás.
Mindenkinek kellemes napot! . . . egyedül is lehet, de egy választott hölgy társaságában ez kellemesebb lehet :)