Én mondtam neked , jó választãs a Nati 29 nem is csodálkozom , hogy jól érezted magad vele :)
staffi · Őstag · Én mondtam neked , jó választãs a Nati 29 nem is csodálkozom , hogy jól érezted magad vele :)
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Bizony hogy jó volt :) és Köszöntem!
Üdv! A mai napon volt szerencsém meglátogatni Inezt! Csak fél órát tudtam maradni, mert időpontra mentek hozzá! Kűlsőre olyan mint a képeken! Kedves aranyos próbál a kedvedben járni! Ajánlott kategória!
staffi · Őstag · Donna 30 eltünt ? Levette a hírdetését mert nem látom, pedig már lenyugodtam azota és csak meglátogattam volna, hogy lássam személyesen is a hölgyet :)
Rancorous · Újonc ·
Ismét aktív. Hajrá ;) Több sikert mint első alkalommal.
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Nelli 30 nagyon ronda legaláb is szerintem én el is jöttem..
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Tessék itt van Donna .. :)
szorosgorilla · Lelkes újonc · Bea26
egyeztetés könnyen ment, szimpatikus volt már a telefonban a hangja és ahogyan beszél.
Jó állapotú, tiszta lakásban fogadott. A megbeszéltek szerint történt minden,hozzállás nagyon rendben.
Jó és érzéki francia, BF szerepel a repertoárjában. Fogok még menni.
Látom Miranda új mellekkel kápráztat el minket, pedig nem a cickókkal volt a baj...
Azt a qurwa !!!! Rég volt ilyen kellemes "felhozatal" pici városunkban !!!
kispe · Lelkes újonc · Konkrétan kikre gondolsz? vagy csak képek alapján mondtad?
Igazából ahogy hétfőn feljöttem az oldalra volt jó pár olyan név, akihez szerintem el lehet(ett) látogatni ez sajnos a mai napra már csökkent, de azért még mindig lehet találni pár nevet akinél el lehet tölteni kellemesen egy kis időd.
staffi · Őstag · Igen, képek alapján van egy pár új lány aki meglátogatható kategóriába tartozna de az, hogy a képek a valóságot tükrözik -e az már elgondolkoztató dolog ;)
Ha voltál nála, tájékoztass légyszi!
Legelső kalandocskám kb 2 éve volt .
***moderálva***
Zsuzsa 37: már többször jártam nála, csinos test, eszméletlen hátsó, ott lent is igen finom és illatos ;) Franciája igen kellemes, nem nyafog siettetés nicnsen, órát nem nézi. Cickók már nem az igaziak , ez az egyetlen negatív dolog amit le tudok írni, de biztos fogok még menni hozzá :)
***moderálva***
Alexa 23 aki régen erika volt.***moderálva*** itt sem történt, félórát töltöttem el nála, test10/6 has tájékon nem tetszett, de nem vészes. Mozogni nem igazán szeret, inkább azt szereti ha a szerszám a szájában motoszkál.Tekeri , csavarja, igaz nehezen tudtam megkönnyebbülni, de nem ő tehetett róla, türelmes volt és a végén megkapta a méltó jutalmát amit, úgy köpött ki mint aki mérget nyelt :D Aranyos volt. francia 10/10 Aktus 10/3 jóindulattal :)
Anikó 28: sajnos én már a "nagyobb" Anikót látogattam meg, inkább a véknyabb lányok jönnek be. Szakács képző környéke, Lerendezett igen rendesen, annnyira nem emlékszek a részletekre, úghogy vissza kell, hogy menjek hozzá :)
Mia 29: nagyon kevés vélemény volt róla, de bevállaltam, amit persze nem bántam meg. ószőlő környéke rózsák száma ***moderálva*** darabocska félórára. Lakás rendben, szilikon cickók *-* ,, arcra is bejött, test bomba, van mit rajta fogni, de pont jó, hátulról lehet keményen nyomkodni a kicsikét. Francia védőburokban történt , sajnos :/ Csók egyáltalán nicnsen nála , ez nagy hiba , és a cicikkel is csak óvatosan lehet játszadozni. A végén felajánlotta , hogy megmaszíroz, de én nem éltem a lehetőséggel, mert így is késésben voltam, de majd legközelebb :) Ajánlani tudom mindenkinek,.
Margóóóó: ő volt a vésztartalékom, ha valakivel nem jött össze a dolog.Nem egy fulllos nő, de nem volt vele semmi baj. állomás környéke, egyedül rendel, vagy lehet csak rendelt, mostanában nem látom a hírdetését. Semmi kimagasló dolog, ő aztán végképp nem hisztizett, úgy kenhetted ahogy akartad, rossz illatot egyszer sem éreztem nála, más mintha írta volna . Alkudozni is lehetett rózsák terén :)) , egyszer ki lehet próbálni.
Dorina 36: véda rendszer környéke :D kor kicsit szerintem több, ő is egyedül dolgozgat. félórácskát voltam , ami ***moderálva*** rózsika,. hátt ööö egy igazi baszos angyal a drága, imádja a munkáját az elmondása szerint, de ez látszik is rajta. franciája eszméletlen, vannak kamu nyögdécselések, de jól áll neki, szereti ha odateszed rendesen . :)
Dia 29: nagy kedvencem volt, sajnos eltűnt, ha valaki tud róla valamit akkkor azt írja meg nekem, köszi :) Eperjeskén rendelt, bomba test, csinos vékony, lovagló királynő, rendesen kifacsart. nagyon rendben volt :)
Szamira /Pedra: 900. emeleten rendelt persze gyalog mentem, nem is értem h miért :D most ha jól tudom kálló környékén rendel. talán vele volt eddig a legrosszabb az együttlét. Kicsit bekapkodta, annyira az nem is volt rossz, abroncsot gyorsan fel, 10 L sikosító, szerintem az orromon is az folyt, beleült még az is elment, gyors pózcsere, ne feküdj rám ezt ne , gyorsan elmentem és tessékelt is kifelé. Lehúzás itt sem történt, csak kicsit felgyorsította az eseményeket. ***moderálva***
staffi · Őstag · Egyetértek veled a Mia 29-el kapcsolatban ! Nekem eggyik nagy szívfájdalmam nála,hogy nincs kölcsönön france, :( de a Nf az müködött igaz plussz két rózsáért ,ami válallható simán !
Rami 20: kor valósnak tűnt , kis csinos. Kicsit beteg volt amikor meglátogattam, de bevállaltam így is :) Csók így ki volt zárva, nyelvtudás felső fok.
Pati 31: kor valós, egy csinos lány fogadott, aranyos tenyérbe illő mellek, formás test, szolgáltatás 10/9 , csak azért 9 mert a franciska nem mehetett végig :) ja és az ágy nekem nem jött be , már kicsit leharcolt. Ajánlott a hölgyike, de csak délelőtt rendel .
Anett 37: művésznő :D, hatalmas figura , egy kis táncika bevezetésnek, utána azért elkapta az öcsköst és el sem engedte amíg ki nem végezte, jót szórakoztam rajta/vele :) egy misét megér
Szofi 25: ott van a kicsike, masszázs kellemes, kis francia a végén , keze úgy jár mint a villám , kár hogy mást nem vállal :/ :) és lehet vele beszélgetni ! zsákmányt előre nem kéri, időt nem nézi,
Rancorous · Újonc · Vivien 25 új versenyző. Telefonon beszéltem vele. Régóta az egyik legértelmesebben és legtisztábban beszélő leányzó számomra. Mondhatni felüdülés volt vele beszélni. Á rózsák viszont az eget verdesik, főleg, hogy a bunkert a vásárló állja. Ti mit gondoltok ? Van aki beszélt már vele ? Esetleg bakancs vagy várólistán valakinek ?
Üdv!
Margóóó , nem egy szőke hajú, nagyon vékony, 35 körüli nő volt?