Ja igazad van zarát én is néztem, gondolom nem jött be neki a város ,vagy csak hazament pihizni ugy szétlőtte a brigád.... DDDDDD
Ilyen stilusu csajok kellenének, meg még diort is néztem szerintem bele fogom verni a bizalmamat, jó kis milf kat .....
Ja igazad van zarát én is néztem, gondolom nem jött be neki a város ,vagy csak hazament pihizni ugy szétlőtte a brigád.... DDDDDD
Ilyen stilusu csajok kellenének, meg még diort is néztem szerintem bele fogom verni a bizalmamat, jó kis milf kat .....
Tomi05 · Kvázi-tag · Dia 29-et még ki is próbálnám ,ha nem lenne ilyen csontsovány... A feneke egész jól mutat a képeken. :)
A másik: itt van ez a Barbara 40 aki egész türhetően néz ki ,de csak autóban vállal kizárolag. Nem igaz ,hogy ne tudna kivenni egy szobát valahol. Autós kalandokra már nem vágyom :))
gbed350 · Tag · Kuglof!
Fiatal vekony csaj (20 eves): keresobe vagy tubera masold be: мария яремчук со мной опять
Lehet neked nem ilyen jut eszedbe a fiatal vekonyrol (?) Na megyek is oroszba mert ebbol nemelunkmeg :))
Remelem tudtam segiteni
udv
staffi · Őstag · Jól meg pezsdült az élet a fórumon hírtelen :) az elmult hetek termése nàlam ! Carmen 26: aki most nem hírdet ott talàlható ahol Latika dolgozott, a kora valós,arca szép, test: 10/9 nekem bejött a müsor, nem nyafogott,értelmes korrekt nő, ha vissza jön meglàtogatom újra :) Dorina 33: lakàs szuper, Dorina kedves ,csinos nő, szemüveges olyan titkàrnős kinézete van, fr*nciàt jól alkalmazza,még ilyen trükkös fr*ncia technikàt nem làttam, rózsaszàlak àtlagosak,megyek hozzà még az biztos! Lili 19: Fiatal csaj,szép arc formâs popsi, kicsi de szép cici,***moderálva*** átlagosak,de amint kimondja az alap**at,jön egyből az *xtràkkal,ami nem több mint mâs lànyoknàl,csak ők màr alapból hozzà teszik,hogy egy óràra ennyi meg ennyi! Aktus : nem rossz de semmi extra, egy alkalmat mindenképpen megér a leànyzó! Ginàhoz (Diamond) bejutni nem egyszerű :( mondtam is neki ,hogy a miniszterelnököt hamarabb el lehet érni telón mint őtet,pedig nekem itt a Gina az elsőszàmu kedvencem,voltam màr vagy 10 szer nàla ,de vele nem lehet betelni,egyszer írta a Gróf itt a fórumon,hogy ha sikerül ràhangolódnod a Ginára akkor teljesen odaadó lesz, akkor ezt nem értettem,hogy mit ért ez alatt,de azóta àtéltem màr vele többször, Ő itt egy külön kategória,de azt is elhiszem ,hogy nem mindenkinek jön be amit a Gina csinàl ,nem mindenki egyforma kinek ez a csaj jön be ,kinek egy màsik,ez így van rendjén!
Kedves Makktársak! Higgyétek el, Milla még mindig szenzációs! Teljesen mindegy hogy telik az idő, a lányok kora változatlan. Nekem évek múltán is nagyon bejön. Annyi ramaty nő van a nyiregyházi oldalon, de Ő még mindig hibátlan, mind képeit tekintve, mind szolgáltatását.
Amugy kezdem érteni miért van ilyen átjaróhaz nyiregyen, nem jön be az igért g*zsi, nem is fog ha szent pityuba mérünk egy félidőt!!!!!
Lassan ***moderálva*** lesz megint barátnőt tartani, és othol maradni mint bohóckodni 1-2 nimfával.......
Sziasztok. Millanal csak masszazs van vagy mas is?
Tomi05 · Kvázi-tag · Én meg le is teszem a telefont ha egy nő 7 rózsaszálnál többet kér félidőre, legyen az akármilyen agyon dícsért. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül :)
Az ***moderálva*** közt is vannak jók.... sőt lélekben még jobban ott vannak....
Sziasztok! Valaki volt már Fedra(22)-nél? Nekem nagyon bejön, csak félek h "C"
Drága Egyetlen Millácska. Megkaptam, a nekem szánt leveled. Szívem szerint bemásoltam volna, hogy milyen alpári modon tudsz,megnyilvánulni. Erre csak ennyit írok, hogy nem ponzorálom egyik lányt sem..Dori 25 Bántod..pedig ő a legjobb sz*lg*lt*tó Nyiregyházán, veled ellentètben. Legalább ő az csinálja amit hírdet, nem ugy mint te. Nem akkor kell eldőnteni, hogy masszázst vagy szexet válalsz mikor meglátod az embert. Az őszintesèg nem hátrány..Nem csak a Nullákat kell nèzni.Szóval te már nagyon sokat hibáztál. Lehet meg tudsz vezetni egy pár embert, de nem mindenkit. Egy kis sulyleadás csodákra kèpes..meg az őszintesèg.
Hajrá!!!!☺
Tisztázzunk,valamit,én NEM BÁNTOTTAM a Dórit!!!!
Olvasd el értelmesen,a szöveget,és utána ítélj!!!
És,ami a legfontosabb,én jobban
"SZERETLEK", annál,mint SEM GYÜLÖLJELEK!!!!
Na,ezt fejts meg?
Ismét,írtam neked privátban!
Mosolygós,szép napot neked!!!😃
Hétvégén szeretnék egy nagyot alkotni. Amolyan vadulós p*rnófeelingeset....
Kérem a szavazatokat, javaslatokat:
Gina Diamondhoz menjek vagy Anikó26-hoz?
Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Ez a Nyíregyházi fórum. Kérjük ne itt vitatkozzanak, hanem a dühöngőben folytassák...
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Milyen igaz, inkább nekem válaszoljon valaki! :)
Gina Diamond. De mivel hozzá hétvégéig tuti nem jutsz be,így Anikó lesz belőle sztem. :)
Lénárol valaki valamit? Mikor jön vissza?
Lehet Dori 25 120-125 kg Millácska, vagy bárki más itt, de ők legalább azt csinálják amit hirdetnek..
Tiszta,szívből örülök neki!!!!
És,mindenkinek sok sikert kívánok!!!😆
Legalább nekik legyen sikerük, akik normális sz*lg*lt*tást nyújtanak. Az ilyen miatt szivesen utazik az ember. Aki pedig beválalja az utazást nyiregyházára, lehet hogy nèha pofára esik.