A konkurenciának nem tetszik. :P
A konkurenciának nem tetszik. :P
Sziasztok!
Tapasztaltabb fórumozókat kérdezném inkább,hogy kihez érdemes manapság Nyíregyházán menni,érdekel a MILF kategória,de a fiatalabb tehetséges versenyzőket sem vetem meg :) :) :) Köszönöm szépen előre is!
Így van nem tetszik a lehuzos réti négereknek ...-...-...nak nevek nem írok tudjátok kire gondolok.Elkellene gondolgozni lehet ha normális szolgáltatást kapna az ember a lehúzás helyett 2-3 annyi zseton folyna be nem?
Sziasztok!
Valamikor még tavaly jártam Lianánál az Old Garpe street-en.
Bár nem biztos, hogy Liana volt, mert nem a képeken szereplő lány nyitott ajtót, hanem egy kis nemzetiségi beütésű hosszú fekete hajú csaj. Igaz egy másik lánnyal volt együtt, aki jobban hasonlított a képeken szereplő Lianára.
Nagyon jól éreztem magam nála, szeretném ismét meglátogatni, de nem találom a hirdetését. Talán Amina hasonlít rá a legjobban, felhívtam de nem ő az.
Szóval nem tudjátok, hogy Liana most milyen néve hirdet?
Privátban is jöhetnek infók!
Még valami: Daniella panelban vagy társasházban szol.gáltat?
Valamint Maya21, Kim, *** moderálva *** lányokról is jöhetnek infók!
Köszi:
Szatyor
sziasztok.lányok hírdetéseit nézegetve,feltünt egy-két dolog.a nyíregyházán rendelő myra nevű lány debrecenbe rebeka néven dolgozik,a hét minden napján.kérdezem én ,két helyszínen egyszere?nem valami lehúzós csaj ez? :)
Panni (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Vaddisznó!
Hozzászólásodra szeretnék reagálni.A "myra" nevezetű lány nem én vagyok,sőt ismerni sem ismerem.Szia
nagyon verébnek nézel rebeka?a képek ugyanazok rózsaszín tűsarkú meg ugyanaz a táj.te dolgod.
a lehúzást meg lehet szüntetni! volt rá példa olaszban a román származású lányok folyamatosan meglopták az olasz vendégeket,ekkor egy firenzei srác megmondta,hogy lefertőzi az összes lehúzós csajt.ez meg is történt ,mégpedig úgy,hogy a kezére öntött egy szert (én tudom mit ) és az aktus előtt vagy közbe elég,ha odanyúl épp elég annyi,és méhfertőzést kaptak tőle
Igazad van vaddisznó. Amikor megjelent először a nyiregyi hirdetése már akkor is furcsa volt..srácok, vigyázzatok a csajjal.
Nándi · Őstag · A fotózkodás helyszíne és a kellékek cseréje meg pusztán a véltlen műve, Vágjuk! :D Megnézhetnéd nem e tollas e a hátunk!
Panni (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Én nem fogok vitázni senkivel,de tudod mit be kell jelentkezni myrához mivel gondolom nyíregyházi vagy,majd utána jöhetsz hozzám is és látni fogod a különbséget.sziasztok
Panni (20)· debreceni szexpartner · Újonc · És szerintem barátnőm még lehet mert nem egyedűl dolgoztam nyíregyházán de az ő haja fekete az enyém barna.A lehúzásról a véleményem pedig az hogy felesleges mivel abból úgy sem élsz meg.
Panni (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Sőt ha megbeszélünk egy időpontot mindőtökkel akik kételkednek létezésünkben,akkor én és Mira is meg tudunk jelenni csak hogy ne járass le másokat!!!Mondjuk pl hétfőn este?
Nándi · Őstag · Rebekaaa csupán azért reagáltam amiért azt állítottad nem ismered a másik leányzót!! Ehez képest hírtelen váltottál és immár a barátnőd? Szó nincs itt semmiféle lejáratásról!
Heni (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Vaddisznó amig nem gyözödsz meg személyesen arról hogy lehuzás illetve átverés addig megkérlek ha unatkozol keress jobb elfoglaltságot.szerintem ha ugyanaz a helyszin illetve kellékek attol még lehet két külön lány.szeretnélek megkérni hogy ha már vádaskodsz elösször jol nézd meg a képeinket: haj hossz,szin,testalkat stb. Rebeka még uj lány és tapasztalatlan forum terén miről számolhat be és miről nem.
Üdv Mindenkinek
Érdeklődnék, hogy Liana 19 dolgozik még az É....-in, adna valaki egy élő telefonszámot, ha igen?
kendra 19-ről tud valaki valamien infót
kedves mmira és rebekkaa a regisztrációtok 2013 07 19 13:20 és 13:26 elég érdekes :)azt irtad hogy nem is ismered ahoz képest sokat megtudtál róla :)
Zsaninak és Csillának láttátok a fotóit? Kinek mi a véleménye? Mert szerintem etől voltak már jobb fotóik is. Olyan, mintha Millát utánozak?
Alexa 29-ről infó?