Szia!
Ezt küld el a Vl szerkesztőségnek is.
Üdv: Thomika
U.i.: egyébként jók a képeid! :-)))
Szia!
Ezt küld el a Vl szerkesztőségnek is.
U.i.: egyébként jók a képeid! :-)))
Szia Vanda!
Egyébként már akartam kérdezni, hogy biztosan 167 cm vagy? A képeid alapján min. 175 cm-es lábakkal rendelkezel! :-))))
Sziasztok!
Szeretnék ma meglátogatni egy fiatal szép hölgyet. Kit ajánlanátok? ( vannak már jelöltjeim, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre )
Sziasztok,
Biáról vmi infó? Nem látom a hirdetését egy ideje.
Ez a ***moderálva***l járó veszély!!
Találó a neved :D szerelmes lett és abbahagyta, állítólag :)
Vandáról még úgy sincs infó,jól el is beszélgettek akkor hajrá :)
Szia Boss!
Nem beszélgetünk, csak én "beszélek". Mivel nem válaszolt a kérdsemre, ezért töröltem a felhívandók listájából. ( megsértődtem )
Más?
Azért nírtam volt :) hátha live-ba össze jön :D nem szabad feladni,lehet belőle egy jó élmény is.én nagyon sokszor jártam már így flegma volt telóba írtam e-mailt nem válaszolt és még is Pozitív volt minden :) Amíg nem próbálsz ki valamit addig nem tudhatod milyen. Vagy Bettykéről sincs infó Lináról se,ha meg lutit akarsz akk Barby 24,Szandi, Linda, Lotti :)
Ez jó hír neki,nekünk nem annyira..Azért köszi az infot
Én nagyon tudom ajánlani Lénát. Már többször voltam nála, minden rendben volt. Gina is jó, de az ő hírdetését már nem látom. Voltam nála is, nem tudom mi történt vele.
Mr.XY · Újonc · Lolitánál volt már vki? ilyen tipusu lányt keressek most.infot légyszi
Voltam már ott is minden o.k. csak kicsit nagyon nem volt aktív,lehet csak rossz napja volt :) jót dumáltunk,meg minden de nem azért mentem, am kedves csaj kecó full :)
Köszi, de lénát nagyon jól ismerem már, én ezekre a fiatal leányzókra gondoltam. :)
Szóval ezek a fiatalok mind úgy gondolják, hogy megérdemlik a fel*r*t? Lindától félek, mert azt írták makrancos, időnézős...
Helló Thomika! A ***moderálva*** apróban megtalálod a hírdetést. Amúgy régi motoros már ő is! De mikor én hozzá jártam mindig tökéletes volt minden. Úgyhogy nyugodt szívell ajánlom. Szia.
Klaudia 26-nál nem volt még tényleg senki? Vagy annyira gáz lenne a csaj?
Barby (19)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · 167 cm vagyok kedves Thomika :):)
Vanda te is fiatal korosztály ***moderálva***vagy? :P
Barby (19)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Kedves hatas,vállaszolnék a kérdésedre ,ha érteném a kérdésed,mert értelmetlen szeríntem :):)