írd be a nevem hol látsz te olyat hogy én valakit is meg bántottam ??? vagy hol olvastad te még azt hogy LOPTAM??? tuti h sehol :) aki teheti látogasson el hozzám és én kérem a beszámolót ;) mindenkinek nyugodalmas jó éjt szeretnék kívánni !!
Ingrid (24)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · írd be a nevem hol látsz te olyat hogy én valakit is meg bántottam ??? vagy hol olvastad te még azt hogy LOPTAM??? tuti h sehol :) aki teheti látogasson el hozzám és én kérem a beszámolót ;) mindenkinek nyugodalmas jó éjt szeretnék kívánni !!
Persze-persze
Kedves Rico!Kedves Barby22!
Szerintem Barby22 a képek alapján nem egyenlő Gyulával(Melinda19)!!Bár lehet,hogy valamilyen kapcsolat azért van köztük.Alakra,formára azért van hasonlóság,de szerintem nem egy csaj a két név.Igaz volt már Gyulának sokszor több hirdetése is egyszerre amiken egyértelmüen látszott,hogy mindegyiken ő van.De mostanában mintha leszokott volna róla.A 40éves 80cm széles ágyon se fotózgatják már.A legtöbb képén mindig rajta volt az a kis dikó.Én arra gondolok,hogy pl testvére,rokona lehet a Barby néni.Minden esetre az értelmi szintjük egyenes arányban áll a foglalkozásukkal.Biztos olyan is van akiknek tetszenek.Nekem pl nem.Ennek az az oka,hogy én azt vallom,mindenki olyan nőkhöz "vonzódjon",ami passzol a társadalmi rétegéhez.Azaz a mozdonyszőke csajokat dugják a mozdonyszőke bácsik.Azok között is van sajnos bőven akinek tellik ilyesmire és szerintem olyan nőket is keresgélnek.
***moderálva***
Vannak persze kivételek,de ez csak erősiti a szabályt.Itt Nyíregyházán szerintem úgy 4-5 nem mozdonyszőke csaj lehet a VL-en,meg természetesen a profi Qvák,akik nem hirdetnek ilyen helyeken és máshol sem.Viszont nem is kamatyolnak akárkivel,még ha fehér akkor se.Azok igazából nem is a ***moderálva***hajtanak,hanem,-mert úgymond- életművészek!
Ugye ugye
Petya_001 · Tag · Szerintem a Dia(39), meg a Barby(22) ugyanaz a csaj. Nézzétek meg DiA(39) utolsó előtti fotóját. Ugyan olyan zöld ruha van a derekán felcsavarva, meg a harisnya és a melltartó is ugyanaz. Ezért nem kell menni hozzá, mert több néven hirdet. Aki mégis odamegy vessen magára. Remélem valaki még azelőtt elolvassa hogy leszedi a fotót. Viszont, akkor már biztos leszek a dologban. :)
Pedig eddig mindig 19-20 adjaki magát a szemétláda most már 39 :):):):):):):):)dddddddddd
Heee!Hülyegyerekek!Most attól,hogy több csajon látni ugyanolyan ruhát még lehet egyszerübb magyarázata is.
Egy példa: Más városokban lévő csajoknak is van olyan fotója,hogy kórházi ápolónői ruhában van.Namámost igaziból a kórházban nem ilyen van az 52éves,100kilos,SZTK-s szemüveget viselő ápolónőn.Olyat bizonyos helyeken lehet csak kapni.Tudjátok,ahol műf....kat,bilincset,vazelint,felcsatolható 30cms,eres,veres.......
Akkor sok fotón(akár egy soproni csaj is lehet)jellemző a playboy nyuszis pléd.Azzal takarják le az ágyat.Bugyikat,melltartókat illetően van egy kialakult divat ezen hölgyeknél.Fotózásnál mostanában,divat a magassarkú cipellőt beleakasztani a tangába.
Mr.men. · Újonc · Sziasztok.
Van valami petya elméletében mivel ha jobban meg nézitek az ágy ugyan az csak levan takarva!!!!!!!!!!
További szép estét én maradok abiztos szolgáltatónál Anikó ***moderálva***.
Kedves kunta kinte! Én normális hangnembe beszéltem a hölgyel, ő viszont nem ! Azóta viszont jártam nála és szerintem elég igénytelen a lakás mivel hogy az ágy szeret szét van menve meg szakadva arról nem is beszélve hogy az a terítő vag ymi az ágyon tiszta geci volt, én nem szívesen fekszek más gecijébe már ne is haragudjatok meg!!! Sőt még a padlót is felmosshatta volna mert oda is ki volt csöpögteteve valami !!! Undorító!!! Nem tud összetakarítani????
Ingrid (24)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · gratulálok !!! ez nyomós indok arra hogy kerülendő legyek ((( ??? mert gondolom amit te látsz zöld ruhát abbol tutira csak egy van !! igaz ezt te meg állapítottad :)
Ezen már én is rágódtam: nem is csak a zöld ruha, hanem a harisnya ugyanaz. Ugyanaz a bőr, ugyanaz az alak egy 22 és egy 39 éves nőnél is. Ja és miért nem látszik egyikőjüknél a haja, a feje? Egy másik hajszín, hajhosszúság már bizonyíték lenne.
Sőt a csízma is megegyezik mind 2 csajnál. Gondolom edda erre is van magyarázat. Pont 2 nyíregyi csaj, ráadásul mind a 2 hirdet is ők veszik meg. Még az izlésetek is egyforma. Érdekes. Kiváncsi lennék most akkor hány éves. Ezek után megbizhatónak érzed magad, ugye?
Petya_001 · Tag · Te méginkábbhülyegyerek! Ez nem egy jelmez hanem ugyan az a ruha! A harisnya és a melltartó is. Ugyan az a csaj. Két néven, két telefonszámmal, és két életkorral. Igaz ugyan azt a helyszínt adja meg.
Petya_001 · Tag · Igen. Magyarázat mindíg van. :)
Jól látom Gina 24 egy másik csajjal hirdet? Hmmmmm!!! Nem tagadom a kedvencem ( még mielőtt valaki nekem esne nem reklámozom, csak eddig pozítiv volt, na de mind1), így pedig 2 csajjal még izgalmasabbnak tünhet.
Na de a puding próbája az evés. Majd megosztom a tapasztalatomat, remélem pozítiv marad.
Sziasztok!
Tegnap jártam Anett 23-nál reklám célzat nélkül, küldetés teljesítve:
veszteségek: az előre legyeztetett ***moderálva***, és semmi más....
tapasztalat: megbízható, ajánlott, finom nőies....
eredmények: előkészület auto parkolás (5), gyakorlat (5), hozzámállás (5), összhatás (5)
javaslat: teljesítendő küldetés, igényesek számára.
kockázat: önként újrateljesítési hajlam .... sanszos..
Ui: Na Makktársak már vagy két-három alkalommal érdeklődtem Zsani 20-ról és persze mások is....de persze szokásos semmi.....
lehet, hogy az őt kedvelő 17 látógató csak a képeket kedvelte? Valaki igazán megirhatna tényadatokra támaszkodó élménybeszámolóját
!!!!!
MÉG JÓ HOGY A FÓRUM AZÉRT VAN HOGY ......???!!!!
Üdv!!
látogassmeg !!! és rájössz
Sziasztok!
Most vesztettem el a fonalat!
Miranda 21-nek mi köze van Barby 22-höz, és méginkább Dia 39-he? Most akkor kettő, vagy 3 csaj dolgozik együtt? És akkor most Dia = Barby = Miranda? Ha nem, akkor Miranda miért kapcsolódott bele ebbe a vitába? Pláne, ha az egész előtte való levelezés Barby-nak és Diának szólt? Lehet, hogy mégis van valami abban, amit a többiek ( révész, kocka, Petya ) írtak? Most akkor megbízható, vagy sem? És egyébként hány éves a kapitány?
:-))))))))
Üdv: Thomika
U.i.: Barby, Miranda, Dia, stb nálam egyébként sem jöttek be, úgyhogy az előzőekben leírtakra nem kell válaszolni!!! :-))))
Petya_001 · Tag · :D ...és neked van igazad!
Mr.men. · Újonc · Kata37 hírdetőnél a hasánál van anyajegy néhányképen, a másikon meg nincs gyanus nagyon.