Ha meg kell köszönni, akkor valami nagyon jó dolog történt. ;) *rban mennyire van elszállva magától? Arcra milyen?
Ha meg kell köszönni, akkor valami nagyon jó dolog történt. ;) *rban mennyire van elszállva magától? Arcra milyen?
Sziasztok! Lingam masszázst melyik leányzó csinálja a legjobban? Próbálta már valaki?
Pár mazsolán már túl vagyok,de a barátnő fealing megfizethetetlen amikor elfelejted,hogy ezért f*z*ttél nállam az a topp :) Egy vonással dr*gább az átlagnál,de nagyon megéri. aranyos,nekem szép,csinos,biztos,hogy megyek még :)
Szevasz vastag-tag!Én Millához járok ez ügyben,igaz nincs összehasonlítási alapom mert másnál még nem voltam,de szerintem annyira jó,hogy nem is tervezem hogy máshoz menjek!És ez nem reklám vagy futtatás,csak válaszolok a kérdésedre!
Sziasztok!
Detty ( 40 ) -nél nem járt valaki véletlenül?
Üdv: Thomika
Vagy inkább itt kisebb az esélye mint otthon :)
Időbe nem sok 40 perc ennyit meg ér,hogy ne legyen perec :D
Meg a hazai pálya a tied nem akarok konkurencia lenni :D
Feri.krt
Nem értem h miért fényezik a Lotti nevű csajt .......én felhívtam a napokban és elég goromba volt velem , megkérdeztem h meddig lesz mivel én délután 6 ig dolgozom , míg haza megyek , a feleségemnek beadok vmi kamu dumát stb az egy kicsit időigényes így megkérdeztem tőle h kb 8 körül tudna e fogadni erre ő azt mondta h már nem mert lejár a munkaideje. Én ezt meg is értem de azt miért nem lehet kedvesebben mondani??? Elvileg az én/a mi pénzünkből él !!!! Nem ????? Ennek ellenére ma megpróbálok mégegyszer időpontot kérni tőle , hátha nem lesz rossz kedve!!!!! :)
Kedves nagyfarok. Lehet hogy pont azért ahogy itt is irsz róla. kedvességet vársz alapvetően meg lekezelő vagy.a te pénzed. ki vagy te hogy mindenki nevében írsz. Gondolom fél óra ennyi a jussa. Jegyezd meg 20 ft ért ne akarj forma 1 et.Változtass a stiluson többre viszed . a csajok nem gépek. És ez egy emelt szintű szórakozás. Amúgy halálosan odadaó . 1 óra is kevés volt azt hozta ki belőlem.
voltam teljesen rendbe van és aranyos és kitartó ajánlani tudom.
ott mind nulla fejre legalábis pfujjjj milla csinos de semmi erotikus arc a többi meg ...
***KÉRJÜK EGYMÁS LEJÁRATÁSÁNAK MELLŐZÉSÉT!***
Hello!
Régóta keresek már olyan lányokat akik tényleg bevállalják az éles l.szb.t !
Most látom hogy van itt egy pár , akik művelik !
Egyetlen problémám van vele mégpedig az hogy a képeken is gáz , akkor milyen lehet élőben ?
Egyébként voltam már egyikőjüknél akkor még szólóban nyomta , és akkor olyan élményem volt vele hogy nem akarok nőt látni egy darabig !!!
Döntsetek ti , nézzétek a fotókat!
Olaf · Újonc · köszönöm a választ.
az itt van nekem egy köpésre, olyan lányt keresek akihez könynen eljutok, mert szeretnék egy állandó szolgáltatót :) akkor lottit meg is látogatom vmelyik nap
Mr.men. · Újonc · Szép estét makktársak.
Nem sokat irkálok a fórumon de most szeretnék veletek megosztani egy kellemes élményemet.
A ***moderálva***találtam Anikó nevű hölgyet meglátogattam, a képen ő van,egyedül rendel a Józsába.
Az árak átlagosak francia szuper,nem nyafog lehet forgatni rendesen odateszi magát.
Formás popsi nagy cicik,popót is vállal ha szimpatikus vagy engem a régi megbízható normális sz*lg*ltatókra emlékeztet,barátnő érzés.
Nem reklám csak azért mert végre találkoztam egy normális valós szolgáltatóval aki meg éri a p*nzt.
További jó vadászatot mindenkinek.
Csáó sport társak Barby22 a kerüld nagyivben kategóriába tartozik hiszen egyenlö Melinda 19aki egyenlö Gyulával egyszerü a képlet vigyázatok csákó jó vadászatot!
Igen komoly Milf hiány van :)
Biztos ügyes,sokan el vannak tőle ájulva,de nekem valamimért nem tecccccenek a képei, nem hinném,hogy valaha össze fogom vele érinteni :D
Ingrid (24)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · sport társaak!!!!! :D :D te szánalmas kis féreg jobb dolgod nincsen ??? csak mások ócsárolása ??? most nem azért de szerintem nem lehetsz te valami nagy durranás !!! de utálom a kamu beszámolókat !! és gondolom ienkor büszkén feszítel a szutykos számítógéped elött !!! de jo hogy nagyívben kerülendő vagyo csak nem tudom hogy miért !!!! mert az én tudomásom szerint nem loptam még meg senkit, nem bántottam még senkit , tuti hogy te egy szemét stri.. v...gy aki sztárolja az általa menetzselt lányokat !!! tuti biztos az hogy mindíg befutók az az általad ajánlott lányok ???
Ingrid (24)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · hm és már szerintem előre tudom a reakció itokat , a szokásos régi motorosok hamarosan támadnak szinte mindíg így van ha valaki meg probálja meg védeni az igazát!!! akkor már persze többen vagy ugyanaz az a személy több nick névvel regizve írja a sok hasra ütök hazugságot , véleményt , beszámólótt . de legalább fedné isa valóságott
Ingrid (24)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · ja és még valami !! (gyula) ki nyalhatod neki is meg nekem is :)