Hi!Jó lenne!Másnál rendel,fürdés nincs,kutya, gyerekek a másik szobában!És nem harminc!
Hi!Jó lenne!Másnál rendel,fürdés nincs,kutya, gyerekek a másik szobában!És nem harminc!
Sziasztok. Palotán hirdető Adriról van valakinek infója? Köszönöm.
Tina (18)
Elég kedvetlen volt. A francia nagyon messze van az általa hirdetett isteni-től. Az arcraélvezést meg el is lehet felejteni.
Sziasztok Barby kerülendő, részegen fogadott és mindent unottan csinált . Pénz kidobás 😥
Engem is érdekelne infó róla! Köszönöm!
Szisztok!
Az apróban hirdető Tri masszázsról valakinek infója van volt valaki nála. Beszéltem már vele és korrektnek tűnik.
Molliról valakinek van véleménye,tapasztalata?
Sziasztok, tud valaki mélytorkos csajt ? Nem baj ha bevállalós ( kényszer, torokraélvezes)
Köszönöm Peti! Én is fantasztikusan éreztem magam. Ettől tökéletesebb éjszaka nem is lehetett volna.
Szia. Gyere nyugodtan, igen vállalok popsit is. Hívj keress!
Aliz70 maga a NŐ. Minden csodálatos vele.Amit tőle kaptam az leírhatatlan.Nem lehet szavakba önteni,hogy mennyire finom amit nyújtani tud.Felejthetetlen,csodálatos élményben volt részem.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Sziastok Aliz 47-röl valaki. ? p*po mehet nála?
Úgy látom mostanában sajnos elég nagy a pangás városunkban.... :(
szia már nem dolgozik ,csak néha.nálam elérheted
Sziasztok! Ronika nevü hölgyröl szeretnék érdeklődni ha valaki tud róla némi információt kérem osza meg velem. Köszönöm.
Erre jártam,kerestem és találtam! megosztom:
Vivien
Környezet kellemes, bár a fürdőre ráférne egy kis rekonstrukció. Felszereltsége kifogástalan
Szexis fehérneműben fogad, teste kifogástalan, franciája ellenállhatatlan. Minden helyzetben jól érzi magát, odaadó partner
Környezet: 8/10, fürdő: 6/10, megjelenés: 8/10, sex: 10/10 diszkréció: biztosított. Erősen ajánlott!
Kisboa volt a felbujtó, h keressem Vivient!
Felkerestem, és mint írtam jól tettem! Emeltem a szintet: édes hármast ajánlottam Vivinek Ginával, elfogadta! Az eksön lezalott! Mondhatom, ilyen kedves, szorgalmas és ügyes párossal még nem találkoztam!. Az óra minden perce tevékenyen múlt el. Nagyon lelkesen kényeztettek és foglalkoztatták minden sextestrészemet. (qkac, nyev ujjak). A különböző poziturákat jól vették. király volt velük!
Sziasztok Aliz néven hirdető hölgynél járt már valaki? vmi vélemény esetleg? köszi...
Kösz az infot! Hasznos volt, fekerestem, és bejött! Mindenben megfelelt. Nagyon formás, jól mozgó hölgy. Megéri a kiszállást Veszprémből!
Semmi extrém, a hölgy nagyon kedves,mosolygós,nem érezteti veled az "üzletet".Formás, eredeti mellekkel rendelkezik, 30 év felletti hölgynél meglepő ez a tartás. Alul érzékeny, amit apró kis nyögdécselésekkel tudat is.Arca is rendben van, az árak nagyon korrektek,mondhatni kisvárosiak.Kb.ennyi dióhéjban.