Biankáról van mostanában valakinek tapasztalata? Kár egy kép van fent róla nem tudom miért esik nehezükre a lányoknak legalább pár képet feltenni magukról.
Biankáról van mostanában valakinek tapasztalata? Kár egy kép van fent róla nem tudom miért esik nehezükre a lányoknak legalább pár képet feltenni magukról.
Sziasztok, napközbenre tudtok valakit szekszárdon, a "belváros' környékén?
jó lenne kicsit nagyobb felhozatal....
köszi
Keresd mint Laura!
Vikiről nem esett még szó! Mit tudtok róla mondani???
Minden héten más néven volt fent a hírdetése,ahogy az átveretek beszámolói felkerültek. Sok beszámoló volt vele kapcsolatban. Engem is megpróbált átverni,de én emlékezem mások beszámolóira és ott hagytam amint előre kérte a p...!A város több pontján "működött".A panelházba bement és a hátsó ajtón távozott valószínüleg,mert eltünt . Az első képein eléggé leharcolt volt,aztán a szerzeményből kikupálódott.
Szerintem Kendra lehetett a lány.
Fecóóó85 ezt írta január 31-én:
"Ja igen a kedvencem Kendra néven hirdetett és eléggé hasonlított Mónikára, ő is arcal volt fotozva. ujvárosban találkoztunk a boltnál, mondta h jattolni kell a szobáért előre ***moderálva*** ot...látta h furcsállom a dolgot és mondta h van nála is ***moderálva*** aztán menjek...nem nézett ki rosszul a csaj...sőt szd.-i felhozatalba jónak számított a külsö és sztm nem is volt kissebség ami nagyon ritka! gondoltam ***moderálva*** nem lép el...de :DDD lelépett mint k*rva a díványról!Fiuk(lányok) ha előre kérnek p*nzt ugy h nem vagytok abban a lakásban v ahol az dolog lezajlik ne dőljetek be az ilyen és hasonlóknak, főleg ebben a városban!"
Üdv ,
én egyszer Szekszárdra latogattam ,tudtam gyenge a választék
de láttam egy szep lanyt fennt ,nem is tudom mar a hirdető nevet! Az uj varosba hirdette magat,
Nagyon szimpi es kimondottan szep lány fogadott persze az utcán es mondta adjam előre a p*nzt
mert neki a szobát előre ki kell f*z*tnie! Annyira jól előadta hogy meg becsukott szemmel is elhittem volna..persze ugy eltűnt mint a kanfor!
hat megéri a p*nzét az biztos többet nem járok így !!!
vigyazat!!!
Szia Bella0427! Tudjuk,hogy nem Te voltál!
Makktársak! Ti ,akik esetleg nem régen keresgéltek fogadjátok meg a tanácsot,vagy olvassatok beszámolókat!Lehet,hogy több oldalt is kell visszalapozni,vagy a keresőbe írjátok be a hírdető nevét!
Az alábbi esetekben kezdjetek el gyanakodni:
-fénykép nélküli hírdetés (oka van!)
-internetről letöltött fényképet mellékel a hírdetéshez( oka van!)
-a hírdetésben lesz minden amit szeretnél,szupermasszázs,meg hu-meg hü igéret!
-gyakran váltogatja a nevét (oka van!)
-telefonon érdeklődéskor azonnal az első kérdése: Mikor szeretnél jönni? Na ilyenkor vegyetek mély lélegzetet és gondolkodjatok!
-Utcán soha, de soha ne adjatok előre "***moderálva***"!
Szia!
Ebben igazad van , sajnos ez nem lett korábban sem oda írva.
Sziasztok!
mert biztos nem rolam !!!
2 bella van !
köszönöm
Sziasztok!
olvastam az elöttem szolokat es ugy gondoltam gyors be regisztrálok , mivel nekem is lenne
egy-két mondani valóm Bellarol...
en kb másfél hónapja latogattam meg ,kif*z*ttem egy teljes órát
a leányzó negyedóra elteltevel szólt hogy nem ér ra mert itt a baratja!
erre en persze felhaborodtam hogy kif*z*ttem egy teljes órát es negyedoraja voltam bent ,adja vissza
a p*nz egy reszet!...erre o elkezdett fenyegetőzni hogy 5percem van hogy elmenyek mert ha a baratja eszrevesz rosszuljarok..hagytam a francba..többet hozza se megyek..
ez tolna megye kinalata!
Vigyazatok kinek adtok p*nzt!!
Tisztelettel, szilard
Ezt olyan írta volna, akinek egynél több hozzászólása van még el is hinnénk.
Neked nem lopta el a p*nzed? :)
Hello!
Bellát ajánlom a tolna megyeieknek. Jó kis csaj, korrekt, nekem bejött.
Ki dolgozik a helyén? Róla mit lehet tudni?
Sajnos Melinda külföldre költözött.Ezt tegnap tudtam meg az ugyan azon a helyen(Melindától b*r*lt lakás) d*lgozó helyettesétől,aki máshol hírdet. Ő nem vállalja azokat a dolgokat amelyekért Melindát szerettük. Emlékezzünk jó szívvel Melindára,aki fény volt ebben a városban!
Heló! Én is el szeretném kérni Melinda számát! Előre is köszi. Képet lehet látni róla valahol?
HI. lidli után nyugodt helyen könnyen odatalálsz, város leg***moderálva***. Tavaly ott volt még!!
Enikő merre rendel Szekszárdon?