Szerintetek Csilla és Móni Szhelyen??? És Alicia??? Megéri őket meg....ni?? :D
Szerintetek Csilla és Móni Szhelyen??? És Alicia??? Megéri őket meg....ni?? :D
Sziasztok! Aliciáról tud valaki-valamit! Egyszerűen nem lehet elérni telefonon, pedig már milliószor próbáltam! Ha valaki volt már nála kérlek írja meg milyen volt!
Na emberek itt vasmegyébe kihalt az élet?? senkiről semilyen infoja sincs senkinek?? :O Elképesztőőő
Sziasztok!Réka(36)-ról valakinek van infója?Képek alapján nekem nagyon bejön!Várom a válaszokat!Sziasztok!
Szuziról mit tudtok? Gyönyörű a fotók alapján!
VAlaki járt már szhelyen Szuzinál??? Véleményeket várok róla és még Aliciáról is !!
Sziasztok Vas megyei lányt ajánjatok nekem !!
az idősebbikhez Jázmin természetesen :) most néztem hogy van kettő is..
aki jó csajt akar az Jázminhoz megy! :) siessetek mert nekem elárulta hogy nem lesz már sokáig... ugyanazt kapod amit a képen látsz, kedves, aranyos, és még beszélgetni is lehet vele
Én is meghuztam ,igy is kifejezhetem magam.De nálam a vadi uj Sonja viszi a pálmát,aranyos és türelmes,top lista elsője,egy Istennő. Kiénekli a magas c-t ,na ja kategória ' a csaj.
És meghuztad??? :)
Hello! Mindenki Vas megyébe valami jó csajt akit érdemes lenne meglátogatni??? Várom a hozzászolásokat!! :)
Kedves régi és új partnereim!
December 20.-tól végérvényesen befejezem tevékenységem eme műfajban.
Aki még szeretne meglátogatni, azt szívesen várom!
Üdv. mindenkinek és további szépeket! :)
Szia! Tudnál pontos leirást adni magadróL??? :)
Sziasztok!!
:)
Na nem tudtok senkit???
Vas megyében kitudnátok nekem ajánlani???
A Virág hirdetése alatt található képek egy olyan lányról készültek aki nyár óta nem dolgozik a címen, illetve pár kép még az őt megelőző lányról. Úgy gondolom elég inkorrekt más képével hirdetni lassan már fél éve.
szia. Hajni. köszi a figyelmeztetésed, remélem nem futok bele. kül is nem nagyon szoktam ismeretlen számot felvenni. mégegyszer Köszike.
Kedves Rubint! Nagyon sajnálom, hogy nem juthattam el hozzád szombaton, annak ellenére, hogy megbeszélt időpontom volt nálad 5-re. Egy másik városból mentem, aztán amikor odaértem közölted, hogy valami közbejött. Persze te nem tudhattad, hogy máshonnan megyek, de azért ez a potyaút egy kicsit fájt... Na mindegy... Kerestem az e-mail címedet, amit említettél az egyik hozzászólásodban, de sehol nem találtam. Gondoltam egyeztetek veled e-mailen, hátha úgy könnyebb lesz... Nagyon kíváncsi vagyok rád, a képeid alapján rendkívül szexi vagy... Üdv.: V-laki