Szia!
Hát nem sok lehetőséged van.... Stúdió csak 1van és 100km-en belűl talán Győrben van a következő...
Lady Jázmin. Ő konkrétan csak dominát csinál. Nagyon kemény és kegyetlen. És ahol dolgozik az is tuti hely(stúdió). Telefonban korrekt,de a játék alatt baromi önfejű és türelmetlen,a kért dolgokat nem a kért módon csinálta. Lehet a sokadik alkalom jó lenne vele vagy csak nem voltam neki szimpatikus,de nem biztos,hogy megyek még hozzá...
Réka. Sárváron szokott lenni. Ő jó fej,de nem ez a fő profilja. Csak néhány alap dolga van hozzá, de korrekt. Nekem bejött.
Vállalnak még mások is,de általában semmijük sincs és az se tudják,hogy mit is kellene csinálniuk. Viszont árazni azt tudnak. Sokszor annyira, amibe úttal együtt belefér egy stúdiós látogatás is.
Nelli. Lenti. Párban dominál(férfival). Nem stúdió,csak kézi dolgai vannak. Szerintem korrekt.
Veronika. Zeg. A specifikus sárga-fekete oldalon lehet kapcsolatba lépni vele. A szolgáltatás korrekt,de anyagias keményen. És ha nem vigyázol akkor a való életben is kihasznál...
Milfdomina. Zeg. Szintén az előbbi lapról. A telefonban korrekt,de a játék halovány...
Még csinálnak Nagykanizsán is páran(3an),de rólúk valós (saját és megbízható tématárs) infóm nincs...
Ha Győr belefér neked akkor Mónika és Jenny(mostanában keveset aktív) is tud kemény lenni. Őket is a nevezett oldalon találhatod meg....