tuc ám hej esen irni :-) :-) :-)
tuc ám hej esen irni :-) :-) :-)
Mert te nemtuc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
yártam Virágnál mindenkinek ajálani tudom
Virág nem ajálatos magadat hirdetni ehőz szoljatok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ketrin nagyon be válalos
Tyűűű micsoda értelmi színvonal van Szolnokon. Azért remélem nem mindenki ilyen satu....h..lye
Nem értem honnan veszitek, hogy nekem beteges hajlamaim lennének?!!!
Azt sem tudtam, hogy a Nagy Imrén több lány is van!
Azt tudom viszont, hogy mostanában Szolnok nagyon felhígult!
Hogy mondjak valami közelebbit is a dologról : két lány van egy szőke, meg egy fekete, én úgy jöttem vele össze, hogy az email címét bemásoltam a face keresőbe és ott ki is adta, hát mondjuk rá, hogy ő volt a képen, csak már nem mostani a felvétel.ő volt a szőke. kiderült, hogy ketten vannak. Nekem ő jobban tetszett. De a nekiállása!!! A nullánál is nullább!
Nem tudom mit akartok még? házszámot nem illik írni, csak annyit mondok, hogy a 20-as környékén van.
Egy *** moderálva *** is leírtam már róluk a véleményemet. Az egyik szolgáltató meg is keresett levélben, hogy eléggé csúnyán fogalmaztam! Nem szokásom, pedig már egy pár beszámolót írtam, nem itt, hanem a ***moderálva***végű honlapon. Nem szokásom ez, de valahogy ők kihozták belőlem, mikor látom az arcán ahogy megkapja a p*nzét, már kíván is engem a francba!!!
Ezek pl. Petrának a lába nyomába sem érnek soha!
biztos hogy vannak bevándorlo,szinvonalon aluli sz*lg*lt*tok,söt,az egesz város tele van velük!!!!de sok idöt ugysem töltenek itt,mert ha a szolgáltatásuk nulla,es sok negativumot kapnak,nagy jövöjük nem lesz itt!!:-)de sajna egyre rosszabb,jövö,menö hölgyemeny jelenik meg itt!!a regi korrekt idöszak sajnos elmult!!keves korrekt szolgáltato maradt szolnokon!!!sajnos!!!!
Te meg írni sem tudsz
a
@@@
Ez a te szinvonalad?
:)))))
Drága Bokszikám,akinek nem inge,nem veszi magára!!!ezt tapasztalatbol irom,irtam amit irtam,mert már csak 10 eve szolnoki szolgáltato vagyok!!!!!ha számodra ez sertö volt,sajnálom,sokan panaszkodnak,az ugymond egyes bevándorlo szolgáltatora,szolgáltatokra!!te magad el tudod dönteni mejik kategoriába tartozol!!!?????vagy nem?????:-)
további szep napot mindenkinek:-)
Az igazság néha fáj :))))
Kedves Kereső ezt nagyon szépen megfogalmaztad :))))
Teljes mértékben támogatom :)
Vilikém te meg ne állj le ilyenekkel :))))
Mi nagyon jól tudjuk ,hogy normális ,kedves vendég vagy!
A véleményed meg igen is számít,mivel te is régi motoros vagy már és korrekt hozzászólásokat szoktál írni!
Aki meg erre félháborodik az forrjon a saját levében :)))
Puszi
:-)köszönöm petra!!!legalább mi regi szolgáltatok tatrtsunk össze!!!!a forum tele van negativ elmenyekkel,es ez durván leminösiti szolnokot!!!!!vilikem,semmi baj ha leirod tapaztalatod,elmenyed,söt,az a jo ha adsz infokat az embereknek!!!!fölmegy a vendeg egy uj lányhoz(tisztelet a kivetelnek)csakis negativ elmenyben van reszük!!!JOGOS A FELHÁBORODÁSUK!!!
kellemes napot nektek:-)
Köszi Kedves Petra és Kereső! :)
Aki ismer az tényleg tudja, hogy én nem szoktam fal beszámolókat írni!
Az hogy ez egyeseknek nem tetszik hát kapják be! De csak egy fél liter hypo elfogyasztása után, a higiénia miatt! :)
Nos én sokat járok és el mondanám , hogy a Vilivel egyet értek a Virág nevű hirdetővel kapcsolatban ! Kedves aranyos és korrekt lány , a telefonba meg beszélt dolgokhoz tartja magát és igen is ajánlott kategória mint ahogy ezt a Vili is írta már egyszer !!!
Gondolom kedves Virág a Lolo44 egy vendéged aki ép nálad volt és úgy érezte.hogy hozzá kell szolnia az itt folyó vitához.
Teljesen életszerú, mikor lánynál vagyok én is először mindig a számítógépet keresem:)))