Gondolom, értékelésed az éppen aktuális kínálatot tükrözi, mert időnként kikiáltasz mindig valakit a legjobbnak. Most éppen ők az ügyeletes kedvenceid?
Gondolom, értékelésed az éppen aktuális kínálatot tükrözi, mert időnként kikiáltasz mindig valakit a legjobbnak. Most éppen ők az ügyeletes kedvenceid?
FazonFan · Tag ·  Benne vannak a topba. Na akkor itt a top : 1. Iza 2. Anita 3. Mandy és Molly ő rajtuk össze lehet veszni melyik a jobb
Szerintem régebben jobb volt. Amióta nagyüzem van, a feeling is vesztett a fényéből. Leszbikus kedvelők előnyben!
Szia, Engem érdekelne. Írj a ***moderálva***, hogy megbeszéljük a részleteket! Üdv: Laci
Pameláról tudtok valami infót???
Köszi
Szia!
Hogy nézel ki? MIlyen felállásban gondoltad? Én pl szendvicsben. én 178/88/ zöld szem, rövid sbarna haj, 18/5 borotvált
Kihez mennél szívesen együtt?
Ja és csak diszkréció mellett...
Csaba
Sziasztok
Ma voltam Jannánál,hát valami elragadó egy csajszi!
Nagyon korekt és profi amit csinál!
Nagyon ajánlom mindenkinek!
péró · Lelkes újonc ·  Jannát hol lehet megtalálni ? Sehol nem látom .
Sziasztok!
Annabelnél Gárdonyban volt mostanában valaki? 54 vendég kedvence, érdeklődnék, hogy mia vélemény róla!
Sziasztok!
Szindynél volt valaki? Mit lehet róla tudni?
péró · Lelkes újonc ·  Hi ! Niki ( 32 ) ki volt nála ?
Sziasztok! Ki volt jannánál? Van valami vélemyén róla?Az az a csaj akinek érett, érzékinek hírdeti magát?
Hi
Voltam Szindynél és egy kedves cserfes csajszit ismertem meg benne. Természestes és közvetlen. Ajánlani tudom minden kedves MT-nak.
péró · Lelkes újonc ·  Niki milyen ????
Jó.
...Kriszti még mindig csodás...
Sziasztok! Kit tudtok ajánlani itt a városban akinek nagyon jó a franciája és 20 éves kórtól már fogad kuncsaftot?
Köszönöm segítséget!
FazonFan · Tag ·  Akinek nagyon jó a franciája az az Anita meg többen is irták a Dorkát hogy neki is nagyon jó.
Én is ajánlani tudom Szindykét.
Sziasztok!
Mandy Tiffany és Annabell érdekelne. Itt a fórumon jókat írtak róluk.
Valódiak a képeik?
Fehér etnikumúak?