Talizmán néven írtam róla, olvass vissza.
Talizmán néven írtam róla, olvass vissza.
sziasztok! szilviánál volt valaki?l tud valaki infot adni róla?
Nem szabad túlzásokba esni. A kifacsarás stimmel, viszont masszírozást nem kaptam. Nem voltam szimpi?
Ember nézd meg már azt is,hogy mit hirdet!Legközelebb legyél körültekintőbb és okosabb!
Szerintem semmi köze a képhez!És szerintem kedvtelen és unalmas.
Igazad van, felszedett egy kicsit,. Na és! Viszont igényes a helyszín, Viki közvetlen, élvezi a szekszet, és ha szimpi vagy, kifacsar, végül alaposan megmaszíroz. Én mondom, hogy mindent figyelembe véve ritka a lányok közt.
Viki27-ről. A fotók nem ma készültek. (vagy ha ma akkor nem róla) Amúgy barátságos kis nő. Aktus közben igen intenziv. körülmények átlagosak.
Sziasztok !
Elnézést kérek mindenkitől rossz helyre írtam a hozzászólást
Sziasztok !
Az Ajkai Dóri számát meg tudná adni valaki ? vagy hol találom hirdetését ?
DCLOGG: mindig kiírja a vl szerkesztősége, hogy hirdető vagy régi tag vagy ujjonc. Kár ez a saját magam reklámozása. Legközelebb legyél okosabb.
Helló a szám így helyes:206185047
Sziasztok meglátogattam a 205185047 es számon elérhető csajszit.Gyerekek:+++++++++++++++++++++++!
Üdv Mindenkinek! Én voltam Alexánál és igaz, hogy Ő egy tündérke. Igazán hamvas kis teste van, a mellei feszesek, feneke formás. Eléggé csendes teremtés, de teszi amit mondasz neki, talán ha kicsit jobban elengedné magát mégjobb lenne. Az extrák közül a csókot és a natur franciát ajánlom, nekem bejött. Egyszóval jó volt. :)
Alexa egy tündérke, ha elmész hozzá megtudod miért mondtam. Extrák közül nekem a csók tetszett legjobban
Listát majd akkor küldök ha itt a fórumon leteszed a névjegyedet, néhány értelmes hozzászólással.
Sziasztok! Újra vagyok a számoma régi,megtalálhattok reggeltől-estig. Képeket a késöbbiekben lesz modom feltenni. Pusz: Anna.
Helló Lányfüggő.
Nekem is küldd el légyszi a lánylistát.
Előre is köszi.
mokkalight@freemail.hu
Sziasztok! Szeretnék írni egy üzenetet egy kedves vendégemnek, nem tudom elolvassa-e a forumot vagy nem, de úgy érzem bocsánattal tartozom neki. Megbeszéltünk egy időpontot ma 17:45-re de sajnos az egyik vendégem megcsúszott és így nem voltam abban az időpontban elérhető. A barátnőmmel beszélt és így lemondta. Azt a szót használta ,hogy almás a dolog akkor. Elnézést kérek mégegyszer. Remélem magára ismer az illető.
Kettőjük közül én Barbarához járok. Anitát is jól ismerem. Korábban 3-4 alkalommal voltam a partnere. Jó tapasztalataim voltak. Az én ízlésem szerint csinos, jóalakú nő. Hozzám mindig kedves volt.
Azért őket javasoltam, mert stabil megbízható kaposvári szolgáltatók.
Adj egy mail címet és küldök neveket.