Enikó néven felhívtam egy csajt ki a somogyiban hirdet.két mobilszámon is,ebből az egyik folyton ki van kapcsolva.
A telefonban 30 évesnek, csinosna mondja magát, a valóság 40. A kórzáhnál dolgozik, egyébként kiderült, hogy dolgozott a ***moderálva***, előtte meg a ***moderálva***szemben. Azóta nagyon lezüllött a csaj, dőlt belőle a piaszag, de szerintem drogozik is. Ápolatlanul nyitott ajtót, és hát mit szépítsem büdös volt.Természetesen, nem maradtam, de ő se volt egyedül a lakásban, ugyanis a szobaajtó üvegén keresztül egy férfi sziulettjét láttam. Ezek után gyorsan elköszöntem, amit eléggé zokon vett. Később hallottam elég megbízható forrásokból, hogy más is pórul járt a hölggyel. Egy "törzsvendégét" bemószerolta az illető nejénél. De még tudnám sorolni, elég durva dolgok! Egyébként párszor belefutottam jópár kocsmában is, állítólag ott szedi fel az ügyfeleit, de sose volt józan! Mostanában a ***moderálva***presszóban pöffeszkedik. Régebben Dóri néven is nyomult. Én mindenkit intenék az adott hölgytől! Elég labilis személyiség és sajnos elég negatív!!!