Ugye jól látom, hogy Anikó (30) az az Anikó?!? :) Nem biztos, csak az első képe mintha ismerős lenne..
Ugye jól látom, hogy Anikó (30) az az Anikó?!? :) Nem biztos, csak az első képe mintha ismerős lenne..
Ő az.
Mivel ma van mikulás gondoltam meglepem magam. Kuplung és Newbie értékelése alapján Belly 30 ra esett a választás. Ha rövid akarok lenni akkor tuti visszajáró leszek.
Hosszabban a képek nem hazudnak, sőt szerintem egy jó fotós közelebb jutna a valósághoz. Szerintem szebb mint a képeken. Nagyon kedves, s mindent megtett, hogy a kedvemben járjon. Semmi óranézés, semmi nyafogás, csak velem foglalkozott.
***moderálva***. Itt példaként megjegyezném, hogy anno Gina sem volt ***moderálva*** ( aki volt nála az tudja), de a minőség az minőség.
Összefoglalva a lány gyönyörű, kedves , szal vigyázni kellene rá.
Ui. Ahogy tanult kollega Tibeti is írja az értékelésem szubjektív, ez az én véleményem, de ezt minden körülmény között vállalom. 🙂
Ma Anna 29-et választottam változatlan minőség és színvonal/rózsa, előjáték finom francia, szex több pózban...hm no nyafi,, a végén popójára élveztem. uhh. ami jó az jó :) Nálam a Top szolgáltatók között van .
Már bocsi, tényleg nem kötekedni akarok, de, hogy lehet szebb mint a képeken amikor egy képen sem látszik az arca?!
ALIZ19: fiatal barátságos lány tök jól ellehet beszélgetni vele minden a megbeszéltek szerint ment. isteni a franciája. már többször voltam nála és azt hiszem még fogok is menni :)
Igen, az az Anikó, aki már évekkel ezelőtt sem hasonlított ezekre a képekre. :) :(
Ez mondjuk igaz. :)
Dorcika 32 jártam, kiprobálni voltam de annyira nem volt emlékezetes, a hozzá állásával nincs gond, de nekem nem az esetem. Nem leszek visszajáró vendég.
Sziasztok. Dóránál jártam ma. Lakás , fürdő Okés. Lány teste nekem nagyon bejön. 1 órára fizettem be , de kicsit túl siettette a dolgot. Egy fél óra múlva lent is voltam. Ami pedig 100% os a popsi hátulról , a hangokból leszűrve innen ő is élvezte. Hogy visszamegyek e , nem hiszem nekem jött be ez a siettetés kapkodás...... de a futószallagot leszámítva A lány rendben van😉
Látod ezért szoktam én azt csinálni, ha pl uj helyre vagy uj csajhoz megyek, csak egy félidőre nevezek be,( ezt a kezdőknek figyelmébe is ajánlom) így annyira nem gáz ha rossz a szolgáltató vagy a szolgáltatás ..
Az már más tészta hogy pozitív vagy negatív élménnyel leszek gazdagabb...am meg ki kellet volna használnod az időt amit ki pengetél a csajnak,, a jobb szolgáltató ilyenkor simán ***moderálva*** ,mert ugyan..
minek f**etnél a semmiért!
A rutinosok így csinálják, nem vagy egyedül a módszereddel :-)
Te a Dóra/Zsaklin (27) hírdetőről írtál?
Te meg egy puha pöcs vagy :) Semmi baj a mozgásommal és a korom is valós, de ha nem jöttem be neked minek maradtál nálam? Nem kényszerített rá senki, hogy be gyere a lakásba!!!
Közelmúltban újra meglátogattam a Bea 26 -t. Nagyon pozitív az élmény, nagyyon jót kúrtunk. Volt kémia is,szerintem élvezte ahogy jól megrakom. Ennek oka lehet a délelőtti látogatásnak tudható be, de azóta is vágyok vissza. Azért hagyjatok nekem is időpontot! 😋
Elnéztem: Bea 27. bocsika
Kiara 20: Telefonban kedves szépen tájékoztat, alap a natúrszopi, csók, bf. A helyszínre érve megörültem, hogy a Bea 27 kecó. A csaj bejött, alacsony, kicsit vastag húsos, de jó feszes, rendesen megkivántam. A telefonban ígért csók a helyszínen már csak szájrapuszi. Szopni lelkesen szopik, bár én az érzékibb, jobban átélt dolgokat jobban szeretem. 69 nem nagyon tetszett neki, dugás se volt nagy élmény. Olyan semmilyen volt az aktus. Nem megyek többet hozzá, mert érződik hogy nem szereti a férfiakat.
Üdv.
Nem valós a korod, és ehhez nem kell géniusznak lenni, hogy bárki kiderítse.
Mostanába ráhajtottál a milfekre keményen, ezen kicsit meg vagyok lepődve :)
Kloé 29 még mindig a legjobbak közé sorolandó! Full 10/10