Kedves fórumozók!
Szandika 28-ra szeretném figyelmeteket felhívi. Korrekt, ápolt és rendkívül jókedélyű és amit testileg tud....azt taapsztaljátok meg. Elég ránézni és ffi ember lába kezd megremegni a vonzalomtól, szerintem.
10/10-es ajánlott!
Kedves fórumozók!
Szandika 28-ra szeretném figyelmeteket felhívi. Korrekt, ápolt és rendkívül jókedélyű és amit testileg tud....azt taapsztaljátok meg. Elég ránézni és ffi ember lába kezd megremegni a vonzalomtól, szerintem.
10/10-es ajánlott!
En nem talalom.
Esetleg valaki tud megbizhato 35+ holgyet?
Sziasztok!
Valaki tud olyan lányt ajánlani aki nem hirdet ilyen oldalakon, nem profi, akár diáklány! Vagy olyan oldalt ahol lehet ilyen lányokra szert tenni!
Várom privátba az infókat!
Üdv Makktársak!
Liza(41) és Maya(41) érdekelnének!
Inkább privátban!
Előre is köszönöm!
Akkor egy kis válasz: Liza 41 nagyon jó szolgáltató,képei fedik a valóságot. A vendég kedvében jár,de szereti a kényeztetést is! Én nagyon jól éreztem magam vele! A farnciája valami feledhetetlen volt számomra! Egy biztos a fiatalabb korosztály csak tanulhatna tőle,kedvességből és tudásból. á*ai átlagosak. Üdv
Sziasztok fórumozók ! Infót szeretnék a Lea néven jelenleg más oldalakon hirdető csajsziról , vagy esetleg más vékony testalkatu Leához hasonló lányokról , hol dolgozik mit vállal és mennyiért ? A válaszok jöhetnek priviben is ! További szépnapot !
Bella 28-ról a győri fórumon találtok hozzászólásokat, de ne Bellaként, hanem - Lina 28-ként keressétek
Sziasztok!
Lya 32, Lilla 36, Vanessa 35, volt náluk valaki, hova érdemes menni?
Az nem a mi Millánk
Vanessa35 felejtős, totál idióta a csaj!
Drága BygBoy :) Igazad van.......de ha a hirdetés szövegét is elolvasod akkor láthatod,hogy valójában 2 hölgyet takar a hirdetés,ezért vannak fent "eltérő"képek......a fekete fehérneműs,idősebb,teltebb hölgy vagyok.Köszönöm az észrevételed,de kérlek ne minősitsd a hirdetést hiteltelennek,azért mert egy telószámon és egy hirdetés alatt szerepelünk.Köszönöm a megértésed! :) További kellemes időtöltést kivánok! :)
Liliána25= Kinga25
Nem voltam nála, csak az tűnik fel vele kapcsolatban h már vagy 2-3 éve még mindíg 19 éves.....
Nem tüntem el :) csak öt napja nagyon beteg vagyok :((((( azért mert ide nem irok mostanába még privátba válaszolok a kérdésekre ! De ha rendbe jövök lassan ,akkor meglepem magam valamelyik lánnyal,és megosztom az infot majd róla ! Addig is gyógyulgatok :)
Jobbulást kívánok!:)(Bíztosan sokat pucéroskodtál:)Puszi
Köszönöm :D
Sziasztok!
Eddig lelkes olvasója voltam a fórumnak, de a tegnapi nap hatására úgy érztem, itt az ideje az első élménybeszámolómnak.
Térjünk is a lényegre. Sikerült meglátogatnom Szofit, és én is csatlakoznék, a rajongói táborhoz.
Igen az elmúlt héten már próbáltam, és akkor nem sikerült, de a beszélgetés alatt kiderült, hogy szegény betegeskedett, és ezért nem volt elérhető.
De örömmel jelentem, hogy ez a teljesítményén semmit nem rontott.
Az egyeztetés simán ment, és a helyszínt is könnyen megtaláltam. Az ajtón belépés után simán padlózott az állam, mert egyszerűen csodás az egész lány. Egyet kell értenem staffi-val egy tünemény a csaj. A masszástól megvallom picit féltem, mert általában ilyenkor szokott jönni némi simogatás, de itt erről szó sem volt. Kifejezetten jól csinálja, látszik hogy nem csak állítja magáról, hogy masszíroz hanem ért is hozzá, és menet közben nincs kínos csend, nagyon jól elbeszélgettünk, komolyan mondom csak úgy repült az idő, s ami a legszebb, hogy sürgetésről vagy egyáltalán az idő múlásáról egy szó sem esett. A lezárás, nos erről csak annyit mondanék, hogy remegő térdekkel szálltam le az ágyról. :)
Összefoglalva, a képeken biztos, hogy ő van (sőt szerintem még csinosabb is), a lakás rendben van, a masszás kiválló, és a befejezés megfelelően helyezi fel a pontot az i-re. Az *rakról részemről annyit mondanék, hogy jelenleg ez simán belefér. Biztos, hogy fogok még hozzá menni.
Én voltam nála nem egyszer,nem kétszer és nem háromszor már ! Korrekt lány aki érti a munkáját ,és tényleg aranyos, és tényleg csinos, és az igazat megvalva a legszebb lány a most hirdetők között szerintem (ez az én véleményem ) ! :D
Köszönöm szépen mindenkinek,garantálom aki meglátogat ugyanilyen pozitív véleménnyel fog távozni tölem :) Puszii
Ezeket olvasva Szofika,úgy érzem,hogy lassan fel kellessz törni a malacperselyem. :D