Sziasztok! Nem tudjátok Ivon mikor van nyiregyen? Csak jót hallottam róla. Köszönöm válaszokat!
Sziasztok! Nem tudjátok Ivon mikor van nyiregyen? Csak jót hallottam róla. Köszönöm válaszokat!
Nyilvánvaló, hogy több olyan lány/madame fogott össze ellened, akik az utóbbi időkben úgy gondolták, hogy miattad nem keresnek!,.. illetve az utóbbi napokban való "szereplésed" itt a fórumon ezt csak tovább erősítette bennük. Könnyen felismerhető az általános rosszindulat a bejegyzések tartalmára illetően adott lájkokból/diszlájkokból! Amelyik lány előtérbe kerül, vagy pajzsra emelik, azt bekóstolja a szakma!
Nem értem mire is jó elég bosszantó ez a játék, befoglalnak telefonon és nem jönnek el!Ha ilyen van megértem meg esik sokadjára ma egésznap 5 ember csinálta ezt!Egyes lánynak tisztelet a kivétel akinek nem inge ne vegye magára! szúróm a szemét mert nem kerestek elég pénzt a striciteknek?!!!Velem nem toltok ki csak azokkal akik normális emberekkel akik szeretnének a hozzám jönni.
A rossz lány... Hirdető Szöszike 38 járt már valaki??
Kicsi Kincs, mikor jössz Nyíregy fele újra?
Köszi drága.Nehogy visszanyaljak véletlen.😁😘🍭
Alexan 😋
Szép Napot kívánok Mindenkinek
Hiányzol Staffikám😘
OK most már töröld meg a szád 😆😅
Senki nem volt hozzá?
Sziasztok ! Alexandra41rol valakinek tapasztalat/velemeny? Akar privatba is johet!
Úgy látszik másnál is ez lett a módi?Nehéz napjaik lehetnek szegény hölgyeknek,hogy "semmi" indokkal bontják a vonalat.
Üdvözlök mindenkit. Mirella 20 hirdetőről van valakinek tapasztalata? Utána nézegettem szép lánynak tűnik.
Lehet foglalt a keze meg más is....😉🙂
Anasztázia új névre változott ki tudja elérni hívom többször is de nem veszi fel.
Pfhhúú B+! Nagyon nem gyenge Go-Go riszát tol a videókon. Ultra konkrét, még csak most néztem végig. Kóstolj rá vakon, ha kamu a műsor, akkor úgyis levágod még akkor, amikor a gatyód rajtad van.
Nagyon kedves vagy köszönöm szépen :) én is köszönöm és örülök mindenkinek akik már megtehették hogy tisztelteljenek a találkozassal hogy megismerjenek,szintén kedves úriember - (ek) vagy! vagytok! :) Neked is szép napot kívánok :) Puszi
Pindurkáról nincs valakinek infója?Elég tetszetősnek tűnik, de sehol semmi beszámoló róla még, pedig már elég régen tolja...köszi.
Volt többször is.
Én ha kíváncsi vagyok jön e erre vki, vagy hogy mikor jön vissza: felhívom... annál biztosabb infód nem lesz.
😂 Csak "deák igazolvány" kérdése....