Nos.
Próbálva értelmezni a hozzászólásodat (nem ígérem , hogy sikerül!:-P ):
- utánam nyúúúúgottan érkezhecc bármikor:-)
- aznapi érkezésem előtt Szofi hívott, hogy annyira nem bír már létezni nélkülem és elviselhetetlennek érzi jelenlétem hiányát:-))), hogy ha gondolom érkezhetek a megbeszélt időpont előtt 20-30 perccel korábban. Borzasztóan nehezemre esett hirtelen összekapni magam és a 'gyér' forgalomban odavágtatni de befértem a kellemesen meghosszabbított időtartamomra -----> ez volt az én cipőkanalam:-P.
- annyira jólesett ez a túláradó törődés, hogy nem bírtam magammal. Amikor a lövöldözés után eltűntem a fürdőszobában - már nem is emlékszem, vajon miért mehettem oda - még Szofi szólt utánam, hogy: "akkor ez ennyi volt?" :-)) K*rva gyorsan igyekeztem vissza egy kis folytatásra.
- amikor végre befejezte rajtam a "matatást":-)) - egyébként piszkosul unom már Szofit, hidd el :-)))), annyira, hogy alig várom, mikor mehetek megen' - szokás szerint dumáltunk , ennek a végét alig értettem, mert akkor ő tünt el a fürdőben , f*sz tuggya mit csinált ott annyi ideig, de lekközelebb meglesem, miközben öltözöm.
- sőt amilyen pofátlan rámenős d*sznó vagyok, délután is szerettem volna ezt-azt, de a sok , múzeumról lemaradó miatt az már végképp nem jött össze.
üdv:
spray