Kedvesem!
Az én filmjeim csak zártkörű vetítésen tekinthetőek meg!
Meglátom mit tehetek az érdekedben!
Talán összehívok négy-öt havert illetve téged díszvendégnek!
És indulhat a "vetítés" ha én nem is te biztosan visongassz majd a gyönyörtől!
Nándi · Őstag · Kedvesem!
Az én filmjeim csak zártkörű vetítésen tekinthetőek meg!
Meglátom mit tehetek az érdekedben!
Talán összehívok négy-öt havert illetve téged díszvendégnek!
És indulhat a "vetítés" ha én nem is te biztosan visongassz majd a gyönyörtől!
Gyere!!;-)
Szia!
Véletlenül sem akartam a lelkivilágodba gázolni, csupán lemaradt a hangulatjel, tehát:
"Találd már föl magad Csoki!" by Lali in GlassTiger1 :-))
Érdemes rá, hogy meglátogasd, ha gondolod;-)
Üdv:
spray
"Kösz Csoki, sokat segítettél!" - by Lali in GlassTiger2 büfékocsis-túszejtős jelenet.... :-)
Üdv:
spray
Szerinted?:-)
-Főnök,királynőset.
-Nincs az az isten.
-Hozok sört.
-Akkor van.
Backy (38)· debreceni szexpartner · Újonc · Wow!Micsoda pazar válasz kérem! 😄🙈😊😊
Visongani nem szoktam.Hisz nem tartom malacnának magam Nandika!😄😄
De aranyos kedves vagy,koszonom a meghívast!😃✌😀🤗
:-)))
"Figyelj! Picit állj hátrébb.... nekem ma nehéz napom volt, úgyhogy mondjad, hogy mit akarsz b*zdmeg!" :-))
- A királylány egyszer volt, aztán meg nem volt. Turbó változat. :-)
Üdv:
spray
Backy (38)· debreceni szexpartner · Újonc · Micsoda kommentek Kedves Úrak!☝🙈😀😊
Kezdek zavarba jönni.🙈🙈😜😊😄🤣🤷♀️🤭🤭
Nándi · Őstag · Kedvesem!
Az Oooooojeeeeee artikuláció is megfelelő lesz! :D
A művésznőt nem ismerem, de ha Hannát nem váratod tovább, na majd ő kiszorítja a vért a pucából, de nem kell félni nincs gond a befogadóképességével.
Ők mindenképp ajánlottak, akár külön is. Mindketten csinosak szépek, igényesek kiemelkedő hozzáálással, szép környezetben.
Ja csak legyen ember a talpán, aki ki bírja fizetni az órát a két hölgynél! Szerintem a Lottika és kolléganője is nagyon ott van,és barátibb sokkal! De persze ez az én véleményem! És ki hogy van eleresztve anyagilag! Én csóri vagyok :-)
Külön-külön teljesen rendben van az ajándék csokik mértéke, a párosban viszont nincs viszonyítási alapom, de valóban nem tűnt kevésnek.
Sziasztok. Berni30 volt valaki mostanában? Én már nagyon régen voltam? Külsőre milyen most? A szolgáltatás a régi? Privi is jöhet.
Backy (38)· debreceni szexpartner · Újonc · Ahh dehogy!🤣🤣🤣
Sziasztok. Berni30 volt valaki mostanában? Mennyire változott a külseje és a szolgáltatása? Én már nagyon régen voltam. Jöhet priviben is. Köszi.
Nándi · Őstag · Miért ismételsz ha el sem olvasod! ??
Nnna üdv mindenkinek!
Egyáltalán nem dicsekvésképpen, de csináltam egy hosszú hét végét - Hanna, Szofi, Mia - hiába , jó hatással van ez a tavasz!!
Üdv:
spray
Szia!
A hét vége felé épp láttam a művésznőt , vezetés közben kocsiból, a rendelési helyén épp kijött egy pihi-cigire, egyem a kis szívét:-).
Egyébként kösz a Hanna26 ajánlást: voltam nála, bejutás a Nándorunk által részletezett korrekt módon történt. Lakásba lépve kicsit meglepődtem, egy picike, vékony karcsú tündérke fogadott. Képekhez képest sztem alacsonyabb és még vékonyabb, viszont arcra sokkal szebb, főleg, mikor rajta van a szemüvege és a megnyerő, fogkivillanós kedves mosolya. Részletek megbeszélése után a műsor rendben zajlott: nagyon finom francia finom kézmozdulatokkal vegyítve, lovaglás szemből majd kutyus, ahol kézzel megfogva a derekát azt szinte átértem. Végül engedelmes arc odatartás és spricc. Jó volt, ha tehetem mindenképp megyek még.
Üdv:
spray