Itt a felelősség azok vállán van, akik az adott térségben meghatározó respect birtokában vannak, és elaprózzák a "segítést" azzal,
hogy nem az adott város vagy régió leginkább ajánlott, minőségi hölgyeit emelik ki... ami szerintem a lényeg lenne... :)
Egyszerűsítve nevén nevezni azt az igazi TOP 1 - 2 - 3 - at... :) Mert akinek van igényszintje, annak nincs TOP 50... :)
Ehelyett a fórumban a másod - és harmadosztályú hölgyekről szól a fáma, kb. 99,9 % - ban... ez lenne a közízlés, azt értem, de szerintem
vagyunk páran, akik máshogy gondoljuk... nyilván mi vagyunk kisebbségben, személy szerint nekem ezért is totál érdektelen ez a fórum... :)
TibetiSzerzetest azért hoztam fel példának, mert én az ország másik végéből is érzékeltem, hogy az igényszint ott van, és ez itt a ritka...
Azt is értem, rohadt "népszerű" lehet lenni egy - egy negatív kritikával valami átlag alatti nőről írt bejegyzéssel... de aki úgy gondolkodik, mint
pl. én is, az már eleve el sem fog menni az ilyen hölgyekhez... de mivel nem én képviselem az itteni "közízlést", azt hiszem, az értetlenség fala
vesz csak körbe... pezseghet a fórum, de milyen áron ??? Én bevállaltam, hogy kimondom azt, amibe sokan bele sem gondolnak...
Mert már régebben is az volt a meggyőződésem, hogy a többségnek nem a minőség a fontos, és a fórum azért ilyen, amilyen... ez nem is vita tárgya... :)
Mások vagyunk, én elfogadom, meg azt is, hogy széllel szembe nem érdemes vizelni... így talán elmagyaráztam, hogy miért írtam azt, hogy ez a
fórum nekem egy fasz.ság... de pont ma keveredtem vitába egy idős úrral, aki a régi idők szellemében saját identitását és magyarságát gyalázta meg...
Nyilván jól tudom, mennyire értelmetlen itt is bármiért harcolni, ez a fórum sem fog változni... ezt a beírásomat is majd esetleg csak felesleges szófos.ásnak
fogják elkönyvelni... mert a Bözsike 69 - ről írt beszámoló a többségnek értékesebb lesz... :))) Nos, remélem páran azért értik, miről is zagyváltam itt..
Üdv. Infernal