Kedves Nándi !!!
Bírom a tipikus "hőstagokat", akikből alkalomadtán egyszer csak előbújik a valódi énjük... :)
Azt hihetnéd, egyet értenek veled, aztán hirtelen alapállást váltanak, és jön a derült égből bal horog, majd a felütés, haha... :)
Egyrészt én nem vagyok "hölgyem", de amióta ezt a fórumot kitalálták, azóta jön "te menedzser vagy, stb... duma... :) Régi próbálkozás, no problem... :)
Na, ez is a tipikus "régi időket" idézi, ezért nem bízok az ilyen "őskövületekben", tisztelet a kivételnek... :)
Nézd, én leszar.om, hogy neked mi a véleményed a beírásaimról, ezek szerint nem neked szólnak... de hagyd meg azt a választási lehetőséget
másoknak, akiknek esetleg meg tetszik... talán vannak olyanok, akik ezt máshogy gondolják, mint te... :)
Az egóm lehet, hogy hatalmas, de tudtam, hogy te szándékosan provokálsz... fogadni mertem volna erre, be is jött... :)
A hitelem a SZAVAIMBAN rejlik... tudom, hogy az "őstagok" mögött nagy slepp van... ebben van a ti "erőtök"... :))) Ha kell, falkában jöttök, ezzel is tisztában
vagyok, hogy akár 10 perc múlva 20 - an estek nekem... és akkor mi van ??? Én akkor is ugyanaz az ember maradok, és csak nevetek rajtatok... :)
Nem ma kezdtem az itteni harcokat... tudod mi van ??? A puszta jelenlétem elég, hogy megakadályozza azt, hogy újra a régi idők előtörjenek, és
hogy ne olyan legyen a fórum, mint mondjuk a chat... aztán jöjjenek a kamu 10 - es listák, meg az önmagukat futtató hölgyek, akikkel ti nagyon jóban vagytok... :)
Azt hiszitek, ez a ti fórumotok, és ez óriási tévedés... és én azért vagyok, hogy ez ne is legyen így... :)))
Én abszolúte lesz.arom azt, hogy kinek nem jövök be, kaptam én már sok zríkát... de azért nem hatott meg, mert az intelligens emberek inkább csak bátorítottak,
hogy van értelme a ténykedésemnek... hogy a fórum lelkiismeretét bevállaljam... te pedig azt gondolsz, amit akarsz, elszomorít, hogy te is csak egy 12 egy tucat
őstag vagy, többnek gondoltalak... :))
A legjobbakat, sok izzadást a lányokkal... :))
Üdv. Infernal