Official Taste By TylerDurden
Gabriella 25
Debrecen
/44642-gabriella
Kapcsolatfelvétel: 9/10
Telefont egybol felvette, kesoi idopont ellenere fel orara ra fogadott.
Környezet: 4/10
Debrecen egyik legnagyobb seggly*kaban rendel az egyetem fele vezeto betondzsungelben. Lekarcolt foldszinti lakas, torolkozo keres nelkul erkezett de hatalmas negativum, hogy a zuhanyzot beinditani nem sikerult.
Külső: 5/10
Arcra bajosnak nevezheto felroma lany aki leginkabb Alisan Porter-re hajaz a Huncutka cimu filmbol. Testfelepitesre leginkabb felnehezsulyu, minimum egy 10 essel tobb mint amit a kepek alapjan varna az ember. Sovany vigasz,hogy altala feltuntetett 25-os eletkor realisnak tunik.
Hozzáállás: 7/10
Ottletem alatt vegig kedves volt, amit tudott abbol kihozta a maximumot.
Együttlét: 5/10
Az aktus elott megkerdezte hogy szeretnem e harmasban a baratnojevel (Alexandra23) amire hamar jott a nemleges valaszom. (Korabban volt nem eppen pozitiv tapasztaltom az emlitett holggyel aki akkor meg a belvaros sziveben praktizalt)
Ezt kovetoen rogton az agyra fekudtem, o pedig kerdezes nelkul oboazni kezdett. Ezutan misszionarius pozban folytattuk majd a doggy style kovetlezett. Sajnos fadarab effektus volt nala megfigyelheto amire a keso ejszakai idopont sem lehet mentseg. Faradsagat apro csokokkal probalta kompenzalni, eredmenytelenul.
Technika: 4/10
francia 6/10 a tobbi resze vallalhatatlanul gyenge.
Összkép: 4/10
Kedvessegevel nem volt gond de az osszbenyomasom az, hogy ezt a szakmat sajnos nem neki talaltak ki legfokeppen tecknikai hianyossagai miatt. Ha hasonlattal kellene elnem olyan volt mint anno a 2001-es Suzuki glx- em. Igenytelen kis auto ami cserebe A bol B be eppen elvisz alacsony fogyasztas mellett.
Elégedettség: 4/10
A fajlmegosztonal eppen egy hajszallal jobb volt, vissza azonban semmikepp sem mennek.
Üdv, td