Remélem Anitabellini egyszer jön Somogy megye környékére. Nagyon ki vagyok rá éhezve.
Remélem Anitabellini egyszer jön Somogy megye környékére. Nagyon ki vagyok rá éhezve.
Fütyülős · Őstag · Remélem ott is marad. ;)
Múlt hónapban sikerült meglátogatnom már régóta kiszemelt lányt Kiarát(24)
Képein nem tükröződik teljesen az alkata. Kicsit csalódás volt. Nem volt túl bőbeszédű, de volt azért közös témánk. Hozzáállásra persze teljesen példaértékű lehetne a többi lány számára is. Popó és NFVSZ nincs. Arcra szerintem sok mindenkinek nem jönne be, nekem tetszett. Fogsora kicsit kusza de van rosszabb is sokkal. A vörös hajú lányok elég ritkák azért is látogattam meg. Árak átlagosak, helyszín könnyen megtalálható a szatmári környéke. Barátnő van, bizonyos Adél. Diszkrécióra 100%-ban figyelnek.
A sokak által dícsért Nóra 21 lett a kiszemeltem.
Már a telefonban sem volt túl bizalomgeresztő,nagyon bizalmatlan, szűkszavú volt, de meglátogattam, hisz annyian ajánlották.
A megbeszéltekből semmi sem volt igaz mikor ajtót nyitott. Kértem, hogy szép szexin öltözzön fel, erre egyszál semmibe fogadott...
Ajándékozás megtörtént, ár-érték arány nagyon nincs rendben, mert konkrétan semmit sem ért a mutatványa.
Indultam mosakodni, de viccesen megjegyeztem, hogy fürödtem mielőtt jöttem, így nem tart sokáig, erre ő: az őt nem érdekli, itt kötelező a fürdés!.
Eszembe se volt, hogy nem fürödjek, de itt már eléggé nyílt a bicska a zsebemben.
Franciska max 1 perc lehetett, azt is kinlódva csinálta.
Az akció max 4 perc lehetett, már én untam a kinlódását.
10perc után távoztam, ritka rossz élmény volt.
Egyébként átlagos külsejü (utcán nem fordulnék utána) kbeszédes, "egyszerű" lány.
10/3
Következő kiszemeltem: Anett 19, járt már nála valaki?
Sziasztok a mai termés Kinga26 helyszín a Lánglovagokkal szemben elérni Elméletileg 0-24-ben rendel gyakorlatilag 9 től ez már nem lényeges lakás tiszta rendezett fürdő ok többen vannak a lakásban.Térjünk a lényegre a képek alapján nem ezt vártam..szeretem ha van mit fogni a csajon ez idáig ok de hogy olyan borostás legyen mint én úgy az punci mint a lábai hát voltam már pár szolgáltatónál de ez vert mindent! Akció francia 10/6 aktus voltak jó pillanatai de összességében 10/5 visszatérő nem leszek
Sajnos ezekkel van tele a helyi fórum, de már nem nagyon veszi őket komolyan senki.
Akik itt járnak lányokhoz tudják, hogy melyek a kamu leírások. Egy vagy két hirdető csinálja ezeket többszörös regisztrációval, de már kezd unalmas lenni.
Itt most nem pont az itteni esetre gondolok, de támadtak több lányt is pár nap alatt, olyanokat, akikkel csak pozitív tapasztalatom volt.
Pár új infó
Kitti(26):Malomparktól nem messze.Ez régebbi infó, már mozoghatott azóta. Odaadó csaj, ha jól emlékszem magas, hosszú barna haj.Test ok, mell nagyon ok, arc, stb rendben.Volt smaci, meg minden. Összbenyomás:10/8
Alexa(29):Még az autósmekinél voltam nála.Mit mondjak, neki ezt tanítani kellene.Test ok, arc is, technika 10/10 lehet, hogy picit több 29-nél, de ezt nem fogod észrevenni. Összbenyomás:10/9
Ági(19):Lánglovagoknál, itt is minden rendben volt, jó kis fiatal csaj, nem szabad kihagyni. Úgy emlékszem a francia szuper volt. Össz:10/8
Réka(26):belváros, már régebben voltam jó test,szép arc, szép nagy cicik de ami a képeken nem látszik, hogy nagy, magas lány. Össz:10/8
Anett(19):autósmeki közelében. Végre egy vékony , csinos csaj, arcra is ok. Cici nem nagy, de szép formáju.Szuper popsi, ami sajnos tabu, de helyette komoly francia nyelvlecke. össz:10/10
Ivett(20)(Nem a masszírozós):belváros.test ok, franciska csak védőfelszerelésben, popsi kérhető, sajna nem próbáltam. össz:10/9
Ivett(20)(a masszírozós):lánglovagoknál.szép,és nagyon csinos kislány.simogatós maszírozás volt, végén kis franciskával, a masszázs 10/8, franci10/7, de a lány nagyon kivánatos, és kedves.
Kinga(26):lánglovagok.ducibb mint a képeken, arcra sem jött be, ezért ilyenkor átverve érzem magam. emiatt csak 10/6
Bianka(20):régebben voltam, polírudvar.test ok, arc ok, technika 10/10, franciában a top 5-ben van nálam.
lenne még sok, de csak az aktív hirdetőket írom.
Nándi · Őstag · Boldog Nőnapot a Városunkban hirdető hölgyeknek!
Szandi19,van valakinek tapasztalat?
van
nemrég voltam nála, nem saját képek, vagy csak beugrott valaki helyette.
A képek azé a lányé aki a polírudvaron volt régen Bianka, majd Szilvia néven . Bevállalós, de kicsit tartózkodó lány volt akkoriban.
A hely változott, vénkert, plazahoz közel, a lány aki fogadott már nem ugyanaz, de volt minden a megbeszéltek szerint.Test ok, jó popsi, van cici is.
Arcra inkább átlagos, de a francia finom volt, nem 19, inkább 24 körülinek saccolnám, de lehet, hogy több.
ghost1 · Újonc · Boldog nőnapot kívánok,a hölgyeknek! :)
Bianka20
Ma látogattam meg a leányzót, nagyon pozitív csalódás fiatal majdhogy nem valós a 20 éves kor.Teste nagyon formás és feszes franciája nagyon finom. A csókot nagyon kiemelném isteni vele csókolózni. Összeségében mindenben nagyon jó volt mint a francia mint a szex és ezt az egészet különböző pózokba nagyon nagyon erőteljesen felhúzza még a vizuállis látvány ami nagyon szuper :) Mindenkinek ajánlom nálam abszolót 10/10.
Köszi az infót,hasonló csajt ajánlani,kaliberben tudnál!!
Nándi · Őstag · Azt hiszem vita nélkül megegyezhetünk abban, hogy a 30hoz közelebb van azért a csajszi mint a 20hoz! Ez viszont abból a tényből semmit nem von le, hogy amúgy meg nagyon csinos!
Sziasztok!
Sandra luxnál volt már valaki? mi a tapasztalat?
haban · Tag · Frissen regizett érdeklődő akár lehet önreklám is.
Sandra lux bemutatkozó szövege nagyban hasonlít Nikike22-vel aki “elősször járok a városba” hirdeti magát alig párórával ezelőtt, de Azonos Szindy21-el és 2015.04.20.16:34. regzett. Hogy is van ez? Hogyis szóll a sáta kuty története? Nem minősítem, egyébként mindkét lény fotói alapján ott domború ahol kell és vonzóak.
Nikikee (31)· siófoki szexpartner · Újonc · Szia! Teljesen véletlen hogy sok hasonlóság van a szövegünk közzőtt!! És igen igazad van dolgoztak a képeimell a szindy vagy ki ! De szerintem mert véletlenül hasonló a szövegünk az nem annyira nagy probléma!! Az a lényeg hogy a képeink nem kamuk! De megnyugtatásodul átírom a szövegem!!! :) ;)
Üdv
Valaki tud olyan szolgáltatót akit valóban jól szájba lehet k*rni? Aki úgy leszop, hogy beszarok :)
Köszönöm
Marietta (46)· tatabányai szexpartner · Újonc · 40 hanem már 41 lett puszi
Kedves Zsoloka rosszul tudod mivel Kamilla itt van Debrecenben most nem
Patrik7 · Tag ·
Azért egy kicsit lehetne kulturáltabban is fogalmazni!
Sajnálom azokat a hölgyeket aki fogad téged!