Már én is érkedlődtem masszázs ügyben,mióta a kedcencem /Mercédesz/ hirdetése nincs fent.Nem tudom hová tűnt, és ki helyettesíthetné!Valami tuti tipp?
Már én is érkedlődtem masszázs ügyben,mióta a kedcencem /Mercédesz/ hirdetése nincs fent.Nem tudom hová tűnt, és ki helyettesíthetné!Valami tuti tipp?
Sziasztok! Kívánok mindenkinek, Kellemes Kar,csonyi Ünnepeket !És aki dolgozik akkor is.Annak sok orgazmus!
pöcörő · Kvázi-tag · Valaki magyarázza már meg nekem, hogy miért jó az, ha valaki 4 féle telefonszámmal tesz fel ugyanazokat a képeket???
Azt sem értem miért van az, hogy bizonyos szolgáltatók elmondják, hogy mit és mennyi*rt, aztán amikor ott vagyok, akkor már egy ***moderálva*** többet mond?? Ezt mégis miért? Miért nem mond egyből ennyit?
Oké. Szorult helyzet...megkapja. Az azonban már kiveri a biztit, amikor zuhi után hanyatt fekszem és benyögi, hogy a francia csak gumival (és/vagy) kizárólag csak francia lehet most, mert megvan neki. Ilyenkor a vérnyomásom és a pulzusom olyan szintre elemkedik, hogy egy apró pöccenés választ el attól, hogy csúnya dolgot mondjak/csináljak.
A legdurvább viszont az, amikor a megbeszélt időpont előtt 10 perccel kér egy visszahívást. Megkapja. Bemondja a címet. Odafáradok. Hívom a kapukód miatt és.......SEMMI! Nem veszi fel. Ezt ismételgetem, de semmi nem változik, csak a vérnyomásom. Néhányan azzal is kombinálják, hogy ki is kapcsolják a telót.
Ezen kínomban már csak röhögök.
Szintén nem értem kategória, hogy miért tapasztalom azt bizonyos szolgáltatóknál, hogy szó szerint udvarolnak és mikor megtudják, hogy nincs konkrétan senki a láthatáron, akkor felajánlanak közös programokat házon kívül? Ezt mégis miért? Gondolom annyira nem gyenge elméjű egyik lány sem, hogy sejtse: nem azárt megyek hozzá, mert menyasszonyt keresek, hanem a fizikai szükségleteimet szeretném kielégíteni. Ha ne adj isten többet is szeretnék (ilyen még nem volt!), akkor majd én szólok neki vagy utalgatok rá, de könyörgön ne egy szolgáltató akarjon már velem moziba/étterembe menni. Vicc.
Na! Kidühöngtem magam. :-)
Más:
Üzenem annak a fórumtársnak, aki megdobott ma pár üzivel, hogy nem tudok neki reagálni, mert letiltatta a válasz lehetőségét.
Igy azért elég nehéz.. :-)
pöcörő · Kvázi-tag · Atyaég! Neked ő volt a kedvenced?
Voltál amúgy másnál is? Bár gondolom nem, mert akkor más lenne a kedvenced is. :-)
Odaérkezés után meg kell kérdezni, megvan-e neki, bizonyításképpen le kell vetetni a bugyiját és megnézni, tényleg nincs meg neki. :)
Én örültem volna még szingliként, ha valamelyik felajánlott volna közös programot. Régebben én próbálkoztam néhánynál, de mindegyik elutasított. :(
Más:
Mona visszatért szintén 4 hirdetéssel Heni néven, ugyanazzal a telszámmal. Végülis a mennyiség a fontos, nemde? :)
(Sorry a formai hasonlóságért, de pont így jött ki)
pöcörő · Kvázi-tag · Azt kell mondjam lesz*rom, hogy megvan-e neki, mert sokszor csak egy jó franciára is benevezek, ha ahhoz van kedvem, még akkor is, amikor nincs meg a hölgynek, de KÖZÖLJE ELŐRE, hogy figyi ha eljössz, akkor csak ez vagy az lehet. Ez alapján el tudom dönteni, hogy akkor megyek-e vagy sem. Nagy fiú vagyok, döntésképes.
Ne a helyszínen közölje, még akkor sem, ha úgymond törzsvendége vagyok, mert én ilyenkor átbaszás/lehúzás szagot érzek és akármennyire jó is az adott szolgáltató, nálam fekete listára kerül és soha többé nem megyek hozzá. Az ember szabadideje az egyik legnagyobb kincs a mai világban. Ez akkor kellemetlen, ha egyébként tényleg nincs nagy gáz a csajjal, mert nehéz jókat találni itt Debrecenben.
haban · Tag · Bocs, mindenki által elérhető nyilvános adat szerint öt hirdetése van fenn egy még az apróban. Úgy Mona mint Edit néven halmozott kihirdetéssel is csak nyolcvan kedvencet tudott begyűjteni. Nem minősítem, ki-ki majd megteszi.
Sziasztok!
A minap felkerestem Tina (36?) hölgyet. Csak jókat tudok róla mondani. Kifejezetten szereti a kényeztetést. Nem az a "széteszem a lábam, csináld, és húzz innen" kategória. A mélytorkosa valóban mély. Fél órát terveztem nála, de egy óra lett. Amitt mélytorokra fejeztünk be. Azoknak ajánlom, akik élvezetet adni is szeretnek nem csak kapni.
Az udvarolgatás mögött például az lehet, hogy a külsôs programokról az irodavezetô nem tud, így azok után nem tartja a markát...
szorosgorilla · Lelkes újonc · Ivett (20) jól tolja az ipart,
nincs mellébeszéd, csacsogás,
csinos,feszes,szexi.
még a végén rákapok Debrecenre, meg a vékony csajokra.
ajánlott
kispe · Lelkes újonc · Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Kedves Pöcörő! Izlések, és pofonok...tudod! Én nála kialakítottam egy nagyon jól működő dolgot,amit máshol nehéz lenne!Egy fiatal szolgáltatóval nem sikerülhetne,sem a p*nzre menő profi hölggyel! Egyébként végigpróbáltam a fél országot, nézd végig a fórumot! Sok városban vannak kedvenceim, akik rám hangolódtak, és viszont! Ez egy hosszú folyamat eredménye! De várom, és szívesen veszem az ajánlásaidat egy jó kapcsolat kialakítására!Üdv.!
pöcörő · Kvázi-tag · Azt hiszem te látod jól a lényeget. :-) Ez nekem eszembe sem jutott.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Békés Boldog Karácsonyt Kivánnok Mindenkinek.
ghost1 · Újonc · Boldog karácsonyt kívánok,mindenkinek! :)
haban · Tag · Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves hirdetőnek, szolgáltatást igénybe vevő és fórumozó társaimnak.
Szívből kívánok Minden fórumozónak (Vendégeknek és Hitdetőknek egyaránt), illetve az oldal szerkesztőségének boldog Karácsonyt és meghitt Szent Estét!
Golekon
Békés Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
nivod85 · Újonc · Boldog Karacsonyt mindenkinek!!!
Egészségben,szeretettben ,békességben kellemes ünnepeket kívánunk! Sok-sok puszi