Sziasztok! Tudtok olyan lány aki fogad magában lányt?
Sziasztok! Tudtok olyan lány aki fogad magában lányt?
Bocsáss még, de ha jártál volna náluk, nem írnál sületlenséget! Nem bántani akarlak, csak mellé lőttél.
Fütyülős · Őstag · Lány lányt?
Szerintem egy hirdető.
Szerintem jóval 40 év alatt van,vagy erősen fiatalítja magát.Legalább is a fotói alapján.
Emberek! Rég voltam fönn az oldalon,de Gróf Kurátor hová tünt??? Várom szives hozzászólásotokat!
haban · Tag · Erre hiteles választ a Szerkesztőség tudna adni.
Véleményem szerint a Szerkesztőség törölte folytatólagosan elkövetett minősíthetetlen viselkedése miatt, hamarabb kelet volna. Utolsó pár hónapban a moderálással törölt hozzászólásai meghaladták az 50% -ot. Úgy vélem kulturáltabb az oldal nélküle.
Üdv! Szerintem nem hiányzik túl sok embernek.
Én személy szerint elvoltam a kiírásain :D lehet még egyszer visszatér..Kitudja :) de van még itt 1-2 olyan aki nyugodtan léphetne az oldalról :D XD
Értem.Köszi!
Igen! Úgy értettem ,lány lányt.
Fütyülős · Őstag · Maya(21):
Rövid leszek. Parkolás ingyenes, helyszín belváros, nincs ügynökösdi. ***moderálva*** Pici ágy, pici de tiszta szoba, normál zuhany. Magas, karcsú, szép arcú, kedves MAGYAR lány. A csók az tényleg durván nyelves :) Franciska 10/8, action 10/8. Nem tudom, hogy szimpi voltam neki, de nedves volt végig.. Extrát nem kérdeztem. Mellmániásoknak nem ajánlom, mindeki másnak igen!
Én viszont levenném (különösen ha fiatalabb nála), részemről legalábbis eléggé megbízhatatlannak bizonyult anno.
Fütyülős · Őstag · Köszönöm a rengeteg érdeklődést, de azt hiszem mindent leírtam ami fontos. Elvégre ezért van a fórum, és a KERESŐJE! Használjátok ti is! ;)
haban · Tag · Kiegészítem makktársam tapasztalatát ami nekem is hasonló volt Maya(21) -ről. Perzselt királyunk strasszén rendel, könnyű megközelítés, egyeztetés bejutás zökkenő mentes (előtte már jártam ott) Valós kép és kor, elszámolás előre és amíg megszabadultam ruháimtól a rózsacsokrot kivitte a madámhoz. Fiatal szép kedves, csókja francia jó, szó nélkül végzi a pózváltásokat, nem nyafog, nem időnéző, punija szűk, szoba közepesen sötétített. Vegyvédelmi köpeny kötelező. Nórika18 -at (aki Dina18 ként is regizett ) váltotta. Társa Kitti25, aki hasonló jó szolgáltató és ajánlott, cickója nagyobb.
haban · Tag · Más kategóriában Júlia(42) költőnk terén érhető el, valós kor és kép, karosszéria korának megfelelően jó, sok hasonló korú meg irigyelhetné. Rózsacsokor átlag és szinte minden benne van, elszámolás előre, kedves, csókja francia jó, szó nélkül végzi a pózváltásokat, nem nyafog, nem időnéző, p*nija szűk. Természetes intim résszel rendelkező kategóriában általam ismert legjobb szolgáltató. Ajánlott
Szuper, én is kíváncsi vagyok rá. :) Már csak azt kellene összehozni hogy Kittivel párba is vállalják, városunk legjobb párosa lehetne. :)
Nándi · Őstag · Nem kívánok védőügyvédeként fellépni! Vitát generálni sem személyéről.De szerintem érdekes egyéniség volt itt!! A szólás és vélemény nyilvánítás szabdságába belekellett volna továbbra is férnie azoknak a hozzászólásoknak!
Nándi · Őstag · Tegnap hosszú szünet után meglátogattam újra Ninettkét! Nem is értem miért is voltam ennyire hanyag Vele kapcsolatban az utóbbi időben!!! :D
pöcörő · Kvázi-tag ·
Ekkora reklám hadjárat után egy jó pár napig tutira elérhetetéen lesz a csaj..... :-)