Pöcörőnél a pont.
Pöcörőnél a pont.
Kicsit sok lett itt a Viktoria (22), nem?
Az a Viktória 22, amelyiknek virágos tetkó van a bal karján és fehér fehérnemüben van fotózva.
Soha nem láthatott. 40 alatti sportosabb testalkatú ápolt emberke vagyok de nem arcoskodásból kb 5-6 évet letegadhatnék. És igen. Az eljárás az ami gerinctelen és nem korrekt. Tetszik a csajszi uh kíváncsi lennék rá, de természetesen nem erőszak a disznótor. Van másik lehetőség.
haban · Tag · Melyik Hanna, mert van több is.
Hanna 26
Üdv! Rátapintottál ennek a fórumnak a problémájára.
Ha beszámolót írsz, lehurrognak, kineveznek futtatónak vagy meggyanúsítanak mással. Ha másért nem, akkor azért hogy ne érezd magad jól.
Ezek után ki fog beszámolót írni?
Itt többet ér, aki frappáns beszólásokat ír a másiknak.
Én erről már írtam, de nem változik a helyzet.
Inkább keress olyan lányokat, akik hozzák a minőséget és maradj annál a néhánynál. Ott tudni fogod mire számíts.
Nehéz lesz, de segítséget itt nem találsz vagy alíg...
Fütyülős · Őstag · Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a hirdetők előszeretettel írnak magukról beszámolót, vagy mást. ("Írjatok már infót X.Y.-ról." , "Nem tudjátok X. Y. hol van, mit csinál, miért nem hírdet?"...stb) Ezt nem lehet hathatósan szűrni, mert ha már más az IP cím, már nem érzékeli a rendszer "önreklámnak". De azért a "régiek" kiszúrják az ilyen fajta, gyanús írásokat, főleg ha túl csöpögős, és túl szép, hogy igaz legyen.
Amúgy az is igaz, hogy sok olyan tag, hirdető unlike-ol, akiknek semmi keresnivalója nincs itt. Ezért vetettem fel többek között a szűrő kiterjesztését a hirdetőkre is! Ráadásul a fórum is pang, és tényleg már kedve sincs ide írni az embernek semmit. :/
"Pedig tűlünk zöldebb a VL gyepe!"
Sziasztok!
Jöjjön pár gyöngyszem az elmúlt időszakból. :)
Helena 26, aki most épp Nyiregyen rendel Cruz 25 ként, egy év oda vagy vissza mit számít! :)
A hölgy egyébként szép és csinos lány élőben is, a fotói teljesen naprakészek.
Nos, azok miatt a cicik miatt mertem kockáztatni. Meg is kaptam őket, gyönyörüek, szerencsére el is lehetett velük időzni kicsit.
De itt véget is ért a tündér mese, jött a jól bevált "romantikus" hozzáállás, tedd a dolgod amiért jöttél és haladjunk. :D
Barátnő feeling nulla, hozzáállás elégséges, fűszerezve egy kis fadarab effektussal.
Teszi mindezt úgy hogy az átlagostól jóval magasabb a rózsák száma.
Gátlásosoknak, nehezen ráhangolódóaknak nem ajánlott! :D
Mira 33. Több sikertelen próbálkozás után másnál, ő a rendelkezésemre állt.
Az ajtóban egy dögös, szép arcú milf fogadott. Na mondom jól kezdődik, hajrá! :D
Rózsák átlagosak, de igencsak profit orientált a hölgy mert minden áron a szerintem nem reális rózsákért kínált extrákat erőltette volna.
Mivel nem kértem, ezért itt is fordult a kocka, jött a jól bevált csináljuk és haladjunk feeling. :)
Nuku ismerkedés, barátnő effekt, vágjunk bele. Francia jó volt, de közben ne érjek a hajához mert k.va hosszú még a nap és mi lesz így estére, cicivel óvatosan mert nem játék, finoman itt, óvatosan ott, pedig pont az érzéki vonalat kedvelem, és még a körme is letört a csúcs előtt pár pillanattal, azt hittem elröhögöm magam a végén. :D
Haverom szavai elgondolkodtattak mikor meséltem neki, minek mégy ilyenhez mikor kis utána járással ingyen is megkapnád az ilyet? :)
A mostanában többet emlegetett Hanna 26.
Törpapa nagyon finoman fogalmazta meg a képekhez képest azt a plussz 10 kilót, "nagyon stabil a lány". :)
Erre kell számítani aki rászánja magát.
Ennek megfelelően a mellek is gravitáltabbak, jól sikerültek azok a képek no.
Rózsák átlagosak. Ő egyébként hozzáállásban kellemesebb volt mint a fentiek, kedves, barátnősebb, teszi amit kérsz, a francia és az eksön rendben volt.
A végére az Ikrek nevű formáció.
Aki szereti a husisabb csajokat, mindenképp ajánlott.
Nagyon kedvesek, odafigyelnek rád, valódi leszbi show, hozzáállás ötös!
Rózsák nagyon barátiak, mondhatni átlagosak, eksön végén nem dobnak ki, ők ajánlják hogy megmasszíroznak, kényeztetnek picit.
A hozzá állásuk nagyon hasonlít a Bogi 30 hozzáállásához, ő komolyan még a lelked is megsimogatja, lehet nem véletlen hogy együtt rendelnek. :D
Aki további infóra kiváncsi írjon. :)
Sziasztok! Lili (19)-ről tudna valaki véleményt írni aki már volt nála?
Nyomjátok a dislike-ot csajok, arra gerjedek! :D :D
Én lájkoltalak :D
További információ a már említettekről, vagy további leírások másokról? Utóbbi esetben jöhet. Amúgy azt hittem a modell-alkatúakat preferálod.
Üdv!
A beszámoló mindíg jól jön.
A saját benyomásokra ne foglalkozz vele mit írnak, ha tapasztalat akkor leírod és mindenki oda teszi, ahová akarja.
Köszi.
Miért fogadtad meg, hogy nem mész többet Nilyhez? Egyébként a korábbi hozzászólások is ugyanarról az illetőről szólnak? Csak mert ott egy tetkós lányt emlegetnek, a most aktuális Nily 20 képein én nem látok tetkót.
kispe · Lelkes újonc · A tetkókat általában minden hírdető kitörölni a képeiről, mivel mindenkinek van saját magánélete is!
A napokban meglátogattam Bella 41 Milf hölgyet.
Ez volt az első alkalom nála, de egy igazi korának megfelelő Milf szolgáltzatásban volt részem.
A lakás korrekt, az ágy tökéletes. Biztos rendszeres vendége leszek. Értelmes, szórakoztató hölgy.
A teste számomra tökéletes.
Nándi · Őstag ·
A tandem ugrás vele akár ernyő nélkül is vállalható?
Nándi · Őstag · Ha igaz az alábbi Márai Sándor idézet! Márpedig szerintem igaz és találó is!
"Egy embernek egyféle rangja van csak, a jelleme"
Akkor minek is változtatgatják oly sűrűn "művész" nevüket egyes hirdetők?
Telefonon egyeztettem vele. Nem tartózkodik folyamatosan a helyszinen csak egyeztetett időpontban. A környék a keresztapa kanyar. A rövidebb időre emelkedett ***moderálva***) szálú csokrot kér. A V Franciska extra és plusz (***moderálva***). A találkozó (még) nem jött össze.