Tetszik mikor egy ny..áll..ány ko.ú Nő a photoshopolt képeivel akar b..tetni benünket!! :D
Nándi · Őstag · Tetszik mikor egy ny..áll..ány ko.ú Nő a photoshopolt képeivel akar b..tetni benünket!! :D
Sziasztok !
Éppen most néztem a Zoya hirdetését hogy Kétes hirdető lett.Érdekes mert ő róla csak jót lehet hallani.
Nem vagyok, onnan is jó, ha rendben van a csaj. Viszont akikről tudtam, hogy ottaniak azóta már nem hirdetnek. Akikről tudom merre vannak és a legutóbbi telefonálgatásom is azt erősíti, hogy a Böszörményi talán már népesebb, az viszont nekem eléggé kiesik egyelőre és korlátos az időkeretem az utazgatáshoz, kényelmesebb lenne ha útba esne valaki a közelben.
Nándi · Őstag · Tisztára izgalmas némi kritikát névváltoztatással lereagálni a lányok részéről. Ha X et ezentúl Y nak hívják nem hiszem, hogy változik a szolgáltatás minősége!
Helló!Én Betti40et tudnám neked ajánlani jó szivvel
haban · Tag · Kitti (25) most feltett fotója lerontja az eddig feltett több tucat fotó szimpátiáját. Bár a kezdet kezdetén tett fel hasonlót amit később levett. Jelenlegi személyes tapasztalatom sokkal szebb és formásabb, felvetődik a kétely, hogy ez a fotó nem az övé, vagy régi, a szolgáltatása ajánlott.
haban · Tag · Jó választás támogatom, már nem a toronyházba rendel hanem a Böszörményi úton.
Na és milyen az ágyban?
Ki kell próbálni. :) Nekem nagyon kellemes emlékem van róla. Van egy két kevésbé előnyös fotója, igen, de ennek ellenére nagyon csinos. :)
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv Makktársak.Nekem Melcsi 22 nagyon gyanus? Hogy miért?Szerintem ő Rita 22 vagy régen Réka 22 ként hirdette magát.Fűredi autos mekivel szembeli ház.A kis csaj egy lehuzos kis dőg messziről kerűlendő még a kőrnyék is..
Barbi 28 vagy Barby 28 mar nem emlekszem. Kepek 10/10. a csaj eloben is 10/10 kiveve a feje mert az ugy egybe van nove a nyakval mint tonk meg 3 centis muszempilla. Amugy teste a talpatol a nyakaig a cickokon keresztul 10/10 minden. De itt kifujt. Kb ok hagyja h megcsinald a dolgod rajta es kesz. Olyan h libido az nincs. Francia egyenlo a nullaval, lovalglas nulla. Ha moge allsz es elvegzed maganak amit kell akkor ok de tobbet ne varj. Iszonyatos modon kerulendo! Soha tobbbet! Azt is banom h fel orat raszantam.
Feltalálták a teleportot és nem szólt senki róla? :)
Mintha lennének hasonlóságok :)
Ha 1re gondolunk akkor kb azonos a vélemény. Még a vegyvédelmit is idelökte kibontatlanul hogy húzzam fel én...
Fütyülős · Őstag · Viszont a Kátálina(20) nevű roma'ntikus lányka a magyaron kívül még 4 nyelvet beszél az adatlapja szerint. Na ez a nem semmi.
*** moderálva ***
Jah, és úgy vettem észre, hogy felment a cukor ára a boltokban. ;)
Szeva mindenkinek. Mondja már meg valaki,hogy Dorka 37 miért nem válal szexet ilyen jó testel? Jaj nekem nagyon bejön. Hívtam már telefonon,de nem tudtam zöldágra vergődni vele. Kérdésem lenne: volt már nála valaki aki mást is elért masszázson kívül? Köszönöm.
Igen. Én voltam már így nála. Igaz Ő most tért vissza. Ez még a visszatérése előtt volt jóval, de akkoriban nem is masszőznek hirdette magát...
Nemtudom hogyha meglátna és emlékezne rám bevállalna e?!
Vagy maradna a masszázs csak. Akkor viszont nem masszázsolt így érdeklődnék Tőled hogy azt hogyan csinálja?? Jó???
Felment bizony, főleg az újaknál. Na de a kevesebb több, majd rajönnek. Ma pont emiatt bizonytalanodtam el, múlt héten még x rózsa volt a szép mellű szépség, ma már x+1. Nem biztos hogy ér annyit.
Fütyülős · Őstag · Dobjatok már 1-2 like-ot a Sacika(20)-nak. Olyan cuki a lelkem! ;)
Hello! Sokan hirdetnek méytorkot az oldalon, ennek gyakorlatilag a 95% kamu. Eddig talán 2 hölgynél voltam akitől tényleg megkaptam, végig levette és bőnyálas volt. Sajnos egyikük sem elérhető már nagyon rég óta.Tudnátok ajánlani valakit aki tényleg végig beveszi, bőnyállal és lehet is a vége ilyen? Előre is köszi!
Hali! Személyes tapasztalatom alapján Alexa 23 at tudom ajánlani. Könnyen elérhető, Lakás tiszta rendezett, fürdő rendben. Élőben sokkal szebb mint képeken. Kb 1 hónapja voltam nálla. Elég sokat olvastam róla fórumon (Nyíregyi, onnan jött), és nem kellett csalódnom. Egyedül várt, frissítővel kínált. A francia véleményem szerint 11/10. Mélytorkos extra, de legalább tényleg az és olyan szinten bőnyálas h egymég most is egy hónap után is csillognak a golyóim :D. Kedves aranyos fiatal lány biztos megyek még hozzá. Részemről ajánlott de csak franciára. Remélem segítettem Paulus!