Ma megpróbáltam a milf Szilvi 45-t, akik a milfet szereti igazán ajánlom !
Ma megpróbáltam a milf Szilvi 45-t, akik a milfet szereti igazán ajánlom !
Mivel nem voltam kísérletező kedvemben, ezért úgy döntöttem a minap hogy a sok pozitív beszámolót olvasva, meglátogatom Eszter 29 et. Időpont egyeztetés után megérkeztem a helyszínre, ami a tűzoltóság környéke. Bejutás könnyen ment, az ajtóban egy szép és kedves lány várt. Írták hogy felszedett a képekhez képest pár kilót, a látogatás után visszanéztem a képeket, nem tudom ki mit látott, de pontosan olyan mint a képeken. Teljes rendben van a hölgy. A rózsák átlagosak, alapban benne van a szájba finish, meg is beszéltük az elején hogy kérem. A lakás egyébként szép, tiszta, egyedül voltunk. Gyors zuhi, majd érzéki simi és már jött is a francia óra. Nagyon jól beszéli a nyelvet a drága, érezni hogy szereti csinálni. Gyors védő öltözet, majd több fajta pózt is gyakoroltunk. Odateszi magát rendesen, nem nyafogott, sőt... Nagyon élvezetes volt. :) nem túl sokára kértem is a befejezést ami fergetegesre sikeredett, mit ne mondjak, méltán emlegetik Grétivel és Nikivel egy szinten, kevés ilyen jó szolgáltató van a városban. Maximálisan ajánlott kategória! :)
Rég szólóttam már, íme néhány rövid vélemény:
Molly (40) masszőz. Akkor még 30 volt kiírva, a 40 fölötti inkább korrekt. A hölgy nagyon kedves, bájos, beszédes, kifejezetten vonzó jelenség, az utcán is megnézném. A fürdő rituálét választottam. közben nagyon jól el lehet vele beszélgetni, értelmes s hölgy. Maga a rituálé egy nagy nulla volt, ült mögöttem a kád szélén és csorgatta rám a vizet, ennyi. Utána a szobában egy kis kézimunka volt, hát annál is volt már jobb, irányítást nem fogadott el, inkább beleszólásnak érezte a munkájába. Ennyi szál rózsáért egy gusztusos MILF-et nézhettem és társaloghattam vele, de egyéb semmi. Molly, ez így kevés lesz!
Masszőr akiknél voltam még, röviden:
Elvira (38): jól masszíroz, a vége is elég jó, még kölcsönös szimpátia is volt.
Anett (38): Ő is elég jól masszíroz, és a kézimunkát is jól végzi. Testtel is jól masszíroz, *** moderálva ***.
Inka (32): Olyan rendes műcsaj, egyébként kedves, de a masszázsa gyenge volt, a befejezés szintén.
Ivett (20): Elfogadhatóan erős kézzel masszírozó, kedves fiatal lány. Igen szép lány, vonzó, valós képekkel, éppen nem túl vékony. Valaki írta, hogy össze is lehetett bújni vele, hát azt nem lehetett, de olyan finom KF lett a vége, hogy most is kiráz a hideg. Az egyik legjobb élményem mostanában. A fenti 4 hölgy összesen nem ért ennyit. Nagyon ajánlott (vigyázni rá).
Zara (24): Kis apró csaj, nem mondanám szépnek, de csinoska. Viszont nagyon odateszi magát. A franciska is igen jó, odalenn pedig olyan szorítása van mint a satu! Ajánlott, korrekt hölgyemény.
Tina (25): ő és Csenge testvér pár, és Tinánál voltam. Szépnek nem mondanám, de a szexhez ért. Olyan franciskát kapsz, hogy a füled ketté áll, kár hogy a fogazata elég rossz. A továbbiakban is odateszi magát rendesen, még élvezi is. Én ajánlom.
Valakinek Merci (20)-at sikerült bekeríteni?
Sziasztok.
Ma végre úgy döntöttem, hogy véget vetek szüzies életmódomnak, és elmegyek egy hölgyhöz.
A választásom Heni(23)-ra esett. Szinte azonnal felvette a telefont , és tájékoztatott mi merre hány méter.
Megérkeztem a célhelyre, ahol Heni nyitotta az ajtót és fogadott.
A képeken ő van, szép arc, szolis barna test, talán egy kis felesleg van rajta, illetve a melle az lógós, de engem ez abszolult nem zavart.
Gyors zuhany, és bele is vágtunk a dologba. Puszi/csók kombinációval kezdtünk, majd gyorsan bele is kezdett a NF-ba.
Mivel még nem volt tapasztalatom, nem tudom senkihez sem viszonyítani, szereintem nagyon jól csinálja.Ezután egy kölcsönös franciát kértem, a mi szintén király volt.
Aztán idelye volt a lovak közé csapni, gumit húztam, vagyis húzott rám, de nem felhúzza , de nem ám, hanem a kis szájával felcuppantja a generálisra, egyszerüen fenomenális.
Négy féle pózban csináltunk,végig ő irányított, én csak bólogattam, majd lovagló pózban végzett ki sajnos idő előtt,de nem baj. Én nagyon jól éreztem magam vele, és ő is aztmondta, hogy jóvolt.
Összességében teljesen megvoltam vele elégedve, a rózsák száma szerintem átlagos.
A lányokat mennyire zavarja vagy mennyire tolerálják a túlsúlyt? Van egy nagyobb darab haverom (több mint testes, de a csajokhoz is szólva azért nem egy 150 kg-os igénytelen, kövér emberre kell gondolni, tiszta, higiénikus és normális, udvarias). aki igencsak maga alatt van szegény, már ami a nő ügyeket illeti. Ajánlottam neki nézegesse az oldalt, hátha tudná növelni kicsit az önbizalomát egy itteni lány. Korábban viszont írtátok, hogy a masszázslányok között van, aki emiatt lekezelően bánik a vendéggel és nem szeretném, ha fordítva sülne el a dolog. Tapasztalatok alapján melyik vékonyabb alkatú, nála fiatalabb (azaz max. 35) lánnyal érezhetné jól magát garantáltan?
Ma voltam Debrecenben Elviranal, elso korben zavaromban elneztem a hazszamot de sikerult odatalalni, vissza is csorgetett, belepve, minden felelmem elmult, beszelokes, dogos csajszi, furdobe invitalt, zuhi, stb., majd egy alapos hatmasszazst kaptam, labakra, alsotestre, mindenre kiterjedoen... Elotte elmondtam mi hol faj, es a nyakamat vette kezelesbe, remekul massziroz, minden lelki testi bajomtol ezzel a masszazzsal felszabaditott, finom simogatasokat enged hatra fordulas utan, nehany dolgot megtartok magamnak azonban :) Lingam utan kaptam egy ujabb remek hatmasszazst, es ujra kimasszirozta a kritikus pontokat, erosen megsem tul erosen dolgozik, fantasztikus minden, en semmi hibat nem talaltam, kedves, kozvetlen, megfelelo szavakat sem talalok, mindketten szimpatikusnak talaltuk egymast, elszamolas korrekt, orat nem nezi, meg bonuszt is adtam mert megerdemelte... Furdes utan zuhi, es atlagon feluli kedvesseg...aprosagok, de iszonyatosan jol estek... Allando vendege leszek. Koszonom Elvira !!
Fütyülős · Őstag ·
Mi is köszönjük Elvira! ;)
Szerintem kevés az esély arra hogy Elvira ilyet írjon magáról. Bekerülni is alig lehet hozzá...sajnos
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·
Szia.Melyk Szilvinél voltáll?Aki Tinával egyűtt rendel?
Fütyülős · Őstag · Csak tudod ilyen csöpögős, míves, szappanoperát egy férfi ember nem igazán ír. Esetleg a "*** moderálva *** harcolók". Ez már majdnem művészi, irodalmi fogalmazás, leszámítva az ékezetek hiányát. (gondolom telefon, vagy külföldi billentyűzet volt). Szóval nekem nem hiteles ez a beszámoló. Túl szép, túl tökéletes! De persze vannak kivételek! ;) Bocs!
Nemkell bocsánatot kérned :D :D :D
Nekem sem előnyöm se hátrányom abból amit írt. Egyébként van neki számítógépe is, magyar bill.el. :P Telefonról nemlenne türelme ezt a hosszú dumát végigírni... de majdcsak elsikkad a téma
humm · Kvázi-tag ·
Dehogynem, más oldalakon ez az elvárás, ld a ***moderálva*** oldalt. Az a giccses mamip*rnó gyűjtemény ami ott van, simán übereli az ilyen szösszeneteket, ha az illető oda is beküldte volna még fikáznák is hogy rövid és nem elég részletes.
-***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Elena, új nevén Erika)
Sziasztok most nem reg voltam Marica 20 hat lany kicsit trehany lakasa koszos nem aqjanlom senkinek Esetleg tudnato ajanlani valakit?
pöcörő · Kvázi-tag · Üzenem az oldal üzemeltetőinek, hogy vissza ne állítsák a régi felületet, mert márt teljesen megszoktam ezt és lassan kezd tetszeni is. :-) :-) :-)
Az utóbbi időszak termése, iskolai osztályzatokkal értékelve és csak címszavakkal magyarázva, nehogy félreértés/sértődés legyen:
MICUS: 5/5 - Kellemesen dilis, minden körülöttem forgott, maximális higiénia
ARIEL: 4/5 - barátnő feeling, értelem, távolságtartás
NINETTKE: 4/5 - hibátlan test, távolságtartás
NIKI(30): 4/5 - maximális kedvesség, túlságosan nagy profizmus és irányírtás
KITTI(25): 3/4 - jó test, fáradt viselkedés, szomszéd szoba zaja
NORA(23): 3/4 - jó test, action közben szemkontatktus, sok duma
ESZTER(29): 4/5 - a környék legjobb franciája, furcsa viselkedés
Ebből is látszik, hogy nem teljesen egyforma az ízlésünk :) Nálam Nóra magasan veri Ninettkét (nálad fordítva), bár hozzá kell tenni, hogy Ninettkére sem lehet sok panasz :)) Mindkettőjük remek szolgáltató!
*** moderálva ***
A múltkor kimaradt a beszámolómból Rita (22): Gáz. Nagyon gáz. A fotóknak közük sincs a valósághoz. Két nagy lógó mell, köztük komolyacska pocak. Minden sz@r, a franciska, a szex, még kezezni sem tud rendesen. Közben semmi se jó. 10 km-es körben elkerülendő.
Ne már... Igaz régen voltam nála, de akkor pont a képeknek megfelelő volt. Azóta ennyire sokat változott? :/ Gáz, a múltkor pont meg akartam látogatni újra.
Melyik számot hívtad?
Van egy normál és egy aprós hirdetés, mindkettő Rita(22), ugyanazok a képek, de ELTÉRŐ telefonszám....
Lehet ez csak számomra furcsa egy kicsit....
Nándi · Őstag · Melisza24 és az apróban hirdető Viktória21 tetkója nagyon egyformára sikerült! :D