Bingo, a névváltoztatás félig sikerült is neki, most Rita néven fut ugyanazzal a telefonszámmal és képekkel.
darklord · Újonc · Bingo, a névváltoztatás félig sikerült is neki, most Rita néven fut ugyanazzal a telefonszámmal és képekkel.
IceMan73 · Újonc · Tami23-nál én is voltam de nem ezt tapasztaltam inkább pont az ellenkezőjét.Sajnálom,de ez nem fedi a valóságot.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Tisztelt forumozok!
En is voltam kedves Kendra 22-nel! En viszont csak pozitivat tudok rola mondani! Szep tiszta kornyezet kedves es oda ado volt! Legkozelebb is szivesen meglatogatom!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Ezt hogy érted?
Na heló mindenki. itt a nagy Tamiis vita közepette elmondanám, hogy steyr1986 kolégánkal kell egyetértenem. Töbször jártam az említett hölgynél. A második látogatásom alkalmával nem ő fogatott. Nyilván a kolegináa próbált ***moderálva***húzni Tamii telefonjaiból, deerröl nem az említett leányzó tehet. A kérdéses hölgy már nem tartózkodik a lakásban ez a harmadik látogatásom alkalmával derült ki. Én is csak ajánlani tudom ezt a lányt, mindenképp érdemes ellátogatni hozzá.
Sz*lgáltatása n*lla!
haban · Tag · Messze kerülendő.
Valakinek valami élménye Rebeka 36al kapcsolatban?
Részben személyes részben fórummegosztás.
Sziasztok!
Három hölgyről szeretnék érdeklődni: Elvira (masszázs), Andika35 (masszázs), Zsuzsa23. Akinek van tapasztalata ossza meg velem privátban.
Mindhárom hölgyre rákerestem a fórumba, vannak is vélemények, de szeretnék még tovább tájékozódni felőlük (akár a fórumon, akár privátban).
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Edina 42
IceMan73-al egyet kell értsek. Egyébként romantikus lány, és a képek elkészülte óta vagy felszedett, vagy...
Több jel arra utalt, hogy nem csak 2esben vagyunk.
Nándi · Őstag · :D Nagyot nem fogok biz tévedni ha azt feltételezem, hogy Mortimer ajánlása Edina 42 re fog mutatni!
Hali.
Én Elvirát tudom ajánlani! Nagyon kedves aranyos! Azon van hogy te maximálisan jól érezd magad! És amit meg nyújt.. háátttt nem is lehet egyszerűen leírni. azt át kell érezni. nagyon odateszi magát! Szerintem Debrecenben dea környéken is messze a legjobb!
U.I. Vigyázzatok a törékeny testére és a gyönyörű c*c*jére!
Vivien 21 , kitti 24, sziszike, ninettke, zoya Valaki infot? Köszönöm
Kedves Golekon! Ha olvastad volna a hozzászólásomat rájönnél, hogy nem Tamiinál jártatok. Mint már említettem a hölgynek bekavartak egy kicsit a lakótársai amíg házonkívülvolt. És továbbra is az tudom mondani, hogy aki nem hisz egy "Tamii rajongónak" (mert ez a csaj, azzá tesz) látogassa meg újra és győződjön meg arról hogy ki is ő valójában.
Fütyülős · Őstag · Amíg egyes lányok más lányok hírdetését használják, addig más lányoknak van 4-5 hírdetése.
Ahelyett, hogy abba fektetnek energiát egyesek, hogy hogyan h*zzák le a "partnert", inkább arra koncentrálnának, hogy hogyan tartsák meg!
A profi (műtermi) fotók helyett inkább igényes, friss, saját fotóval kellene hírdetni, és talán nem állna olyan messze a valóság a képektől!
Tudom mindenkinek megvan a "saját" szívszaggató története, de ez nem az a műsor!
A tisztaság, és a rend nem***moderálva***kérdése. Egy kis romantika (szexi fehérnemű, halk zene, netán egy pohár ásványvíz) többet ér 10 cm vastag sminknél, vagy hangzatos *xtráknál!
Kérem a szerkesztőséget, hogy bizonyos hozzászólás szám felett lehessen unlike-olni a hírdetőket!
Köszönöm.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Fütyülős makktársunk nagyon is jol beszél mert ez az igazsság mostanábban.Ebben a városban nagyon kevés a tiszta rendes korrekt sz*lgálltatto lány.A futoszallagrol nem is beszélve mert náluk a félora vagy az egy ora az nem annyi elpukkansz és hello szia ennyi volt gyere máskor is.
Hajtos · Újonc · Üdv maaktarsak ezert van az hogy en inkáb a jo bevalt milfecskeket latogatom es nem a kis szalag m***asokat. mert a milfecsket a tapasztalataim szerint mindig hoztak a formajukat!
Sziasztok.A böszörményi Heniről valakinek nincs infója?Hirdetés levéve,szolgálati mobil kikapcsolva a privát számát meg nem találom.
Már legalább két hónapja eltünt,mit is ne mondjak hiányzik.
Vagy ha látod Heni írj már rám. Egy régi visszajárós Bocs......tből.