Űdv.popofan.Ezt nem tudtad hogy Adél 35 és Adrien 35 egy és ugyanaz a hölgy.Olyan mint Kitty 35 és Csilla 35 vagy régen még Ancsika volt most meg Mira 33.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.popofan.Ezt nem tudtad hogy Adél 35 és Adrien 35 egy és ugyanaz a hölgy.Olyan mint Kitty 35 és Csilla 35 vagy régen még Ancsika volt most meg Mira 33.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia Én Zoé 20 ként ismertem meg.Ez igazz hogy, az arca az nem szép viszont a szexben oriási amit művel engem már leápolt egy párszor én már ki ismertem a kis bestiát.
Köszi az egytértést és a tapasztalatokat. Megfontolom, bár utána olvastam Nilynek de nekem nem adja a tetoválás meg a pirszing :) Így aztán elmentem A29 után -pedig direkt nem írtiam nevet mégis levette a gazda a hozzászólást:) szóval Mira 33. Miután nekem is inkább a milf adja! Na az igen! Kis pici lány, de ott természetesen rendben van minden, semmi cécó, nekem kicsit nehéz mert nem debreceni vagyok, de ha pontos címet mondanak gps és kész! Na könnyű bejutás, ajtóban csini szőkeség tiszta törölköző és irány a barátságos szoba. Tudja a dolgát rendesen, amit vállal, azt csinálja, igazi rózsaszál.Nem volt járkálás, nekem nagyon adja ez a Mira, azt hiszem egy darabig látogatója leszek ha a városban leszek. Köszi Mira !
Kár pedig Mirát kinéztem. De Ancsika elég rosszak a leirások róla.
Sziasztok! 40-50 közötti hölgyet látogatnék. Kaphatok tippet hova és kihez érdemes menni? Köszönöm.
A kép alapján nem is mert Adrienn nem "létezik". Jó nagy átb@szás. De ird a jobb oldali keresőbe , hogy Adél- lesz találat.
Helló.Én Betti40 et tudnám ajánlani neked.A böszörményin a tüzoltósággal szemben van.Nekem bejön.
Sziasztok.
Bár Adrienn 35-nél nem jártam, de Adélnál igen. Nem is hasonlít a két hölgy fotója, azt leszámítva hogy vékonyak.
Ellenben Adélt hadd védjem meg. Nyilván akinek van egy kis rutinja az itt hirdető hölgyek látogatásában, tudja hogy nem kell naivnak lenni, mindenki idősebb szinte kivétel nélkül a megadott korhoz képest.
Csak az nem mindegy mennyivel.
Adél is több mint amit ír, de én eleve erre számítottam is.
Tényleg nagyon vékony, szálkás a teste, de nem árul zsákbamacskát, a fotóin pontosan lehet látni.
Aki ezek után csalódott vagy felháborodott, magára vessen, minek ment oda?
Általánosan elmondható amúgy minden hölgyről hogy ha te kedves vagy vele, vissza is kapod.
Adél egy kedves teremtés, mindent nagyon készségesen és odaadással csinált, sőt, mivel nem először jártam nála, az extra is alap már.
Ő egy izgalmas nő, nagy rutinnal, akinek nem jön be a külseje, keressen inkább mást.
Biztos megyek még hozzá.
Még pár beszámoló a teljesség igénye nélkül.
A legnagyobb kedvencem mostanában a kecskeméti Éden 29 nevű masszőr hölgy.
Aki természetesen nemcsak masszázst vállal és havonta egyszer megjelenik városunkban is.
Bátran kijelenthetem hogy egyedülálló az országban.
Sportos, kondis csaj, szerintem szexi izmokkal. Hatalmas élmény élvezni a testét.
A hozzáállása is kiváló ha te is kedves vagy vele.
A rózsák száma magasabb mint az átlag, de ez érthető is.
Produkció jeles, nagyon odateszi magát, nem nyafog, lehet gyűrni rendesen.
Szofi 39 is egy jó kis milf. :) Vékony ő is, de csinos.
Érzéki teremtés, de benne van mindenben, produkció jó.
Árak átlagosak.
Lizit szoktam látni. Nem jártam még nála, tehát arról nem tudok nyilatkozni mit tud, de eléggé el vette a kedvem a képek és a valóság közti különbség.
Legalább 15 kg plussz a képekhez képest. Nem értem miért jó nem valós képekkel hirdetni, akkor már inkább legyen öregebb valaki minthogy sokkal vastagabb.
Van még pár hölgyeményről élményem, de nem jut eszembe a nevük, ha megvan pótolom. :)
Nagyon izgatja a fantáziámat a Mira 33 nevű versenyző, nem sokat lehet olvasni róla, aki járt nála írjon már.
Köszönöm. :)
Utcán látáshoz: Lizit én is láttam többször is, ha azok a képek kb 35-40 éves korában készültek akkor most kb 50 a reális.
Utolsó hozzászólásom" Adélügyben" Semmi bajom vele nem próbáltam, nekem túl vékony. De ami baj mért hirdet más fotóival?! Adriennre számitva aki Szerintem(kép alapján) csinos nagy pofára esés. "Bár Adrienn 35-nél nem jártam, de Adélnál igen. Nem is hasonlít a két hölgy fotója, azt leszámítva hogy vékonyak." Na ez az!
kitii(debrecen 24) rol tud valaki valami infó t adni megkoszonem!!
IceMan73 · Újonc · *** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését (Szilvi26) ***
Én tiszteltem tettem Lizi43 -nál még május végén,és az itteni pozitív ajánlásokra mentem. Bizony-bizony meglepett amikor ajtót nyitott hiszen a valóságnak nem sok köze van a retusált képekhez. Valóban kb.15kg -al több mint azt az adatlapján feltünteti ( a valóságban 90kg.-ra saccolnám és kb 48-50 évesre) De ha már itt tartunk, Niki30 is elmúlt már 40 az arca alapján, bár a test tényleg rendben van. Mercedes39 is inkább 45, hozzá többet nem megyek. Nagyon magas hölgyről van szó, aki testesebb mint a képeken, de nem ez a fő gondom. Unott, érdektelen és a masszázs sem tetszett igazán. Tünde40 inkább 50-en és az adatlapján feltüntettett izmos testalkat enyhén szólva is túlzás. Jó indulattal is pocakos de rendesen. A képein is ezért van takarásban. A minap érdeklődtem *** moderálva *** masszőz iránt, de a neve ki lett moderálva, és ezt csak ő kérhette a Szerkesztőségtől! De miért? Ez a fórum nem azért jött létre hogy informálódjunk és tapasztalatokat cseréljünk? Vagy tudja magáról az ilető hölgy hogy negatív értékelés fog érkezni? Mert ebben az esetbe ennyi nekem pont elég volt a megfelelő konzekvenciák levonására. Köszönöm Kedves*** moderálva ***! Mellesleg tudja valaki hogy lehet egyszerre két helyen Letti23? Most akkor Debrecen, vagy Mosonmagyaróvár?Ugyanez a kérdésem Alexandra22-re is!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.....!
Aki járt már Edit 22-nél, kérném írja már le a véleményét, hogy érdemes e meglátogatni!?
Előre is köszönöm.
Fütyülős · Őstag · Pedig annyira életszerűre sikeredett! :/
Nándi · Őstag · Ha minden hirdető Lizihez igazodna az életkorral való vetítés tekintetében nagyot tisztulna itt a kép! Mert Ő ritka kivetelként de a valós korát adja meg az adatlapján! Képei és valóság közti eltéréshez nem tudok hozzászólni mert kb két éve jártam Nála.
kitii rol pls irjon valaki aki tud valami infot!! ha tud privatba is lehet!!
Sziasztok, meg akarok látogatni Crystal 24-et. Valaki tudna valamilyen infóval szolgálni róla? PLS! Vélemény, élmény vagy akármi.
Újra itt. :)
Két hölgyről írok pár sort.
Jessyka 21: Magas, vékony, fiatal lány, arcképpel hirdet, pontosan olyan élőben is. Ahogy látom járja az országot, tehát ki kell fogni.
Csinos, nagyon kedves, mosolygós, első alkalommal nyilván feszült picit, de hamar oldódik.
A rózsák átlagosak, hozzáállás jó, nem nyafog, csinálja amit kérsz, de ahogy éreztem az érzéki vonal fekszik neki jobban.
Kellemes volt vele.
Aránylag új versenyző a Kitti 25.
Ő is a magasabb tipus, vékony, csinos, pont olyan mint a képeken.
A cicik látványosak, bár a gravitáció hat rájuk, de attól még szép a formája.
Nagyon érzéki lány, a simogatásra, puszikra remekül reagál és ami nekem különösen tetszett hogy szereti ha a cicikkel foglalkoznak.
Sajnos keveset tapasztalok ilyet.
Hozzáállás szintén jó, amit kértem teljesítette, lehet vele élvezni a szexet rendesen. :)
Rózsák átlagosak, de a telefont nem ő kezeli, ezt a hangjából azonnal le lehetett szűrni.
Mindkét lányról elmondható hogy az érzéki vonal követője, ajánlott kategória. :)
koxy30 · Újonc · Üdv,skacok!
Aki még nem járt Zoya 24-nél annak csak ajánlani tudom 10/10 a csaj!
Kedves,odaadó,nem nyavalyog semmiért,tökéletes szolgáltató!