kb 50 kg és szép test alkata van és fekete szeme van :)
kb 50 kg és szép test alkata van és fekete szeme van :)
haban · Tag · Érdekes a levélírójának fogalmazása, és vegyes gondolatokat ébreszt fel. „én 1 olyan lányt keressek" és az igény azt sugallja, hogy konkrétan ismeri a személyt, pléhbolynyuszi a test melyik részén, szem színe, regisztráció időpontja??? Ha viszont ismeri a hölgyet és keresi, akkor véleményem szerint úgy kellett volna fogalmazni „azt a lányt keresem" Spiller25 makktárs helyesen nevezte meg Petrát, illik rá a keresett tetkó. Petra(29) ről a keresőben számtalan vélemény van így az enyém is kérek oévasd el a 2015. október 29. 23:47. kor írt véleménem.
haban · Tag · Keresett személy „Kitty" nevét vélhetően rosszul írtad be, és helyesen Kitti (25) a neve. Többen érdeklődtek felőlle, és mért nics róla beszámoló, véleményem szerint ottjárt makktársak nem kivánják megosztani mekkorát koppantak. Ha leírnám tapasztalatom ugyis moderálnák NEM AJÁNLOTT.
Sziasztok
Én kb. 1 éve várakoztam éppen az időpontomra Doberdó környékén az egyik hölgyre, mikor a panelek között megjelent egy hasonló kinézetű lány, mint amiről szó van. Baromi szexi volt, igazi ***vás kinézetű és jobb lapockáján ott volt egy nagy playboy logó. Rendesen belevéste magát az agyamba és néhány hétre rá láttam is egy hasonló lánytól egy hirdetést. Rövid ideig volt fent, 1-2 alkalommal. Úgyhogy én sejtem, hogy kiről van szó, de konkrétumot nem tudok sajna.
Helló! Tudtok ajánlani egy fekete dögös párducot? Csók,gyengédség legyen meg! Ha tudtok ajánljatok tapasztalatból olyan akihez megéri elmenni! Priviben is jöhet! További szépnapot!
Nándi · Őstag · Grétinél és Nikinél is jártam! Emiliát nem tudom miért bigyesztetted ide mert még az oldalon se találok olyan nevű és korú hirdetőt! Véleményem szerint egyértelmüen a Gréti a szebb a két hölgy közül!
Nándi · Őstag · És jut eszembe ez megint egy újabb kérdés tőled! Egyszer azért megtisztelhetnél bennünket némi beszámolóval is!
Zoya...
Remegő térdekkel érkeztem, hogy uram Isten de vágyok rá. Az együtt töltött idő után azt érzem, hogy újra.. és ÚJRA!
Sziasztok a víztorony környékén rendelt régen egy lány,szőke,göndör fürtökkel.Volt az apróban is hirdetése szöszi néven.Korábban Lilike néven rendelt.
Esetleg ha valaki tud róla valamit az jelezze ;) Köszi.
Anett 38: kb 5 hete voltam nálla lingamon. Nos a hölgy nem az esetem,de a kedvességével és szakértelmével tökéletesen éreztem magam.
Olivia 43 at akartam írni bocsu
Van kettő laura is, melyikre gondolsz? Egyébként külsőre mindkettő rendben van :)
Emlékszem rá. Egész korrekt szolgáltató volt, többször is voltam nála, csak Mayácskával egy időben volt és én őt...jobban preferáltam, ezért csak kevés alkalommal volt szerencsém a szőke fürtökböz. Már vagy egy éve abbahagyta, ha jól emlékszem.
Zax · Újonc · Sziasztok. Par oraja meglatogattam ninettket es innentol kezdve o vette at a legjobb helyi lany szerepet nallam. :) Gyonyoru szemei vannak es tokeletes alakja, siman letagadhatna 5 evet. Sajnos csak fel irara tudott fogadni, gyenged es erzeki volt minden erintese, ahhoz kepest hogy egy durva hetvegen voltam tul, (campus, legenybucsu, strandolasok) eleg gyorsan kivegzett. Tiszta rendezett lakasa van, tiszta torolkozovel vart, majd amint vegeztem egybol csokolozas, kolcsonos nf, es ra is tertunk a lenyegre, barmilyen pozban benne volt es jol tettette hogy elvezi is, talan lehet nem tettette? :) Elsore nagyon gyors tempoban kezdett lovagolni es probaltam lassitani de nemigazan sikerult. Igy 15 perc alatt kivegzett. Utanna megkertem hogyasszirozzon amit meg is tett. Nagyon elegedetten tavoztam, ha tehetem ujra meg fogom latogatni. Nagyon ajanlott. Vigyazzatok ra.
Kár érte :) Tehetséges volt és nagyon szép arcú!
Ez eléggé önreklám szagu, mert mint tudjuk, ninett az kerülendő kategória...
Sziasztok!
Voltam pénteken a Szilvike 24 nevű hírdetőnél.
Biztosan nem megyek felé többet, erősen nem ajánlom .
A lakás sűrűn lakott, koszos, ebből fakadóan a leányzó is izzadtan fogadott!
A telefonon felsoroltak felét sem teljesíti. A sex közben mint egy fadarab!
Inkább nem is sorolom tovább, csak ismét felzaklat, minek megy az ilyen...
Szebb napot!
Nekem nagyon hasonlít a pár hónapja még arccal hírdető Kittire. Persze lehet hogy csak képzelődöm.
Igen? Mióta és miért? A nála eltöltött néhány alkalmam mérlege abszolút pozitív. Lehet engem lef*zetett? :\
Mindig öröm amikor felbukkan egy régi ismerős, most például a fekvőalkalmatosság Szilva45 alatt, én azon dugtam tíz éve a szőrösp*nájú Melindát is.
Patrik7 · Tag · Neked nem jött be a Ninett.
Neked nem jött be a Nily.
(mind két csaj a legjobbak közt van a városban)
Nem lehetséges hogy veled van a probléma??