Új képeknél az egyik sorozat, felér egy komoly elektrosokkal! De én vagyok b....sz me kell nekem késő este ilyesmit megnénem!
Nándi · Őstag · Új képeknél az egyik sorozat, felér egy komoly elektrosokkal! De én vagyok b....sz me kell nekem késő este ilyesmit megnénem!
Sziasztok, a hozzászólásomat nem hittétek, de én várom vissza Lizát. Valakinek nincs véletlen ifója, hogy fog-e jönni idén nyáron? Ha nem publikus, jöhet privátban is.
Köszönöm!
Sinclair · Tag · ird be keresobe,mert nem is olyan reg volt mar rola irva par sor ;)
KezdőSrác86Db · Újonc · Sziasztok!
Szabina(40) hírdetőröl tudna valaki bővebb infot adni?(hol rendel,hány szál rózsa pl.)
Jöhet privibe is.
Előre is köszi!
pöcörő · Kvázi-tag · idézet NAGYBRANDER-től:
"Egy kis infó! Ancsika 35 most Mira 33, és Lina29 néven hirdet a Kassai str. Én a Lina 29 - be futottam bele de nagy kár volt! Régi dörzsölt bútordarab! Már a Jerikón meg bántam hogy hozzá mentem, de sajnos új név alatt a Sinain is bele futottam! Az tényleg igaz rá hogy mikor vége az eksönnek olyan kedves hogy nincs kedve az embernek el jönni, de az eksön az 10/5."
Valami mégis csak van....
Tudom nehéz kérés , de tudntok olyán lányt ajánlani aki viszonylag szűk?
Köszi.
Nándi · Őstag · Akit érdekel annak privátban szívesen elküldöm a beismerő vallomást! :D
levente001 · Újonc · Sziasztok, csak azért regeltem hogy leírjam : Kitty /19/ észbontóan sexi , és gyönyörű én totál bele zúgtam :)
Nem voltam még nála szóval nem tudom milyen és nem vagyok menedzser sem, ez csak egy magánvélemény...
Esetleg valakinek info róla?
Hali lehet csak én nem vagyok képbe, de a 2 közül melyiknél voltál? :)
Hát elvileg ha megvan a csók + az orál oda vissza az is elég rizikófaktor de szerintem arra h így kapj el valamit kb 0,0005% esély van , közel sem akkora mint aktus során csak így is ellehet.Am amit felvetettél a jogos ,nyalni meg ujjazni elég érdekes lenne úgy , plusz csókolozni nemtudom h lehetne , talán bukósisakban.Ilyen alapon strandra sem mehetne az ember mert a vízben is elég sokmindenkinek a testnedve van.... meg ilyenek.Plusz gondolj bele , ha tényleg ugyanugy terjednének így a betegségek akkor már valamennyiünk sirján kecske legelne szerintem :) Én legalábbis ezzel nyugtatom magam.Am a véradás meg , a szűrések adhatnak egy kis megnyugvást számodra ;)
NF-el kaptam el sok éve egy gombás fertőzést amivel hetekig szenvedtem, ráadásul tévesen gonorreának diagnosztizálták a tünetek alapján. Szóval benne van a pakliban és nem annyira kicsi az esélye. De egyszer volt, azóta sem. Van ebben az egészben némi rizikó ez tény, de egy kósza numerától amit egy buliban felszedett csajjal nyomsz le is kaphatsz érdekes dolgokat. Ez egy ilyen szakma :) A minden gumiban már annyira mű, hogy teljesen elvész a szexualitás belőle. Főleg, hogy ezek a minden gumiban lányok távolságtartóak, tartózkodóak, csendesek, gépiesek. Mintha egy robottal lennél. Ja és extrém magas rózsát is kérnek többnyire. Az egyik véglet ők a másik meg az aki az aktust is vállalja natúrba. A kettő közt van a jó, azokhoz kell járni és nincs gond.
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük ezt a beszélgetést ne itt, ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel,
VL Szerkesztőség
Udv mindenkinek.
Nem nagyon szoktam irogatni csak olvasgatni es viszonylag ritkan latogatok lanyokat de ma erot vettem magamon.
A kiszemelt aldozat crystal 24 volt.
Bejutas konnyu. Nagy kiralyunk utjan rendel a lakas a celnak megfelel. Hat a holgy pf kokemeny popsi szilikon cici hosszu szoke haj. Mint egy igazi playmate ilyet szerezni nem, csak rozsaert kapni lehet. Nagyon rendbe van a kiscsaj. Egyedul fogadott de elmondasa szerint a barinojevel dolgozik.
Soha nem mentem meg vissza senkihez de szerintem vele meg talalkozni fogok.
Reszemrol 10/9 a lakas miatt a minusz pont.
Ajanlott!
Have a nice night.
Sziasztok
Infot szeretnék Ketrin 19 hölgyről,tetovált (bal kar rózsa ,dekoltázs -egysoros szöveg).Vasút környék ,jó nagy ház.
Minden érdekel,fotok adatlap ,telószám stb.Talan vki lementette a hírdetését .
Johet privibe is...
Koszonom Zsolt...
nem ajánlom senkinek se ! nem tartja a szavát ! csak a pénzt látja benned ,és nem azt hogy elégedeten jőjj ki tőle !
levente001 · Újonc · Köszönöm az infot. Egyébként nagyon szép és aranyos csajnak tűnik...
Sziasztok!Crystal 24 valami infót tudtok adni. már eggyet olvastam itt jó véleményel volt róla de jöhetne több infó .ma megyek hozzá szóval ha tudtok valamit írjatok köszönöm.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..
Hagyjuk! Írtam. Elbírálás alatt van!
De kib*szottul nem ajánlom. Jó a teste de nézi az időt mire lemegy ekéd 3-4 perc Mire visszamenek ugyanannyi. És ***moderálva*** ha gumi nélkül cidáz le
köszi jó hogy szóltál !