Ez így igaz én is voltam Dolly 27-nél és tényleg olyan mint a fotókon igazi szexbomba !
Ez így igaz én is voltam Dolly 27-nél és tényleg olyan mint a fotókon igazi szexbomba !
Dolly (37)· pécsi szexpartner · Újonc · ***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Dolly
Kedves Grof Kurator :)))
Altalaban Mindenki eler telefonon..erdekes h pont Neked nem sikerult!
Itt nem fogom leirni a reszleteket,ha erdekel vmi hívj fel!
Neked is szep napot! Dolly
Én azt tanácsolom neked, ha szereted a Milf kategóriát akkor látogasd meg! Én nagyon régóta járok hozzá és még nem csalódtam! Viszont itt a forumozók nagy többsége, tisztelet a kivételne,k csak le húzzák a hirdetőket ha csak nem érdekük hogy fusson a szekér! Nem akarok többet írni róla mert azonnal ön reklámnak minősítik!
Egyetértek az előttem szólókkal. Az ilyen "csak pár napot vagyok" kategória jobbára zsákutca. A közelmúltban két ilyen fullos fotós hölgyike is kétes hirdető lett, és megannyi van amelyikről nem derült ki. Én a torockón is futottam bele kellemetlen meglepetésbe, úgyhogy azt a helyet eleve kerülöm csakúgy mint a fényes k*pit. Sajnos ezekkel a hölgyekkel inkább jobb nem számolni. De végülis jó módszer. Mire kialakulna negatív vélemény róla lelép és majd ha fél év múlva másnéven visszajön már az újdonság erejével megint beleugrik aki egyszer már vakvágányra futott. Alig akad egy két kivétel, de én úgy láttam jobb ha az ember hagyja a francba ezeket és marad azoknál akik itt vannak egy ideje és van róluk valami vélemény. Eleve nem is értem mi értelme 1-2 napra idejönnie? Oké jöjjön rövid időre, de azért 1 hetet legyen legalább. Volt szerencsém a közelmúltban egy ilyen lányt felhívni akit érkezése napján akartam meglátogatni. A helyszínen hívtam a pontos címért még felvette de csak belegagyogyott aztán letette. Fel se vette többet. Mire hazaértem már másik város volt kiírva a helyszínnek, még egy napot se volt, de kétlem, hogy eleve itt lett volna. Ennyit ezekről...
Sokszor csak az van, hogy a nyugati hölgyike éppen szabin van mert pirosbetűs napjai vannak vagy bármi. Lekapják a a netről és 1-2 nap múlva máshol feltűnik, hogy csak pár napra jöttem. A fótói az övék és a fiókhoz tartozik, tehát garanciás lesz. De a helyszín egy s***olettó komáé. A hölgy itt sincs csak a képei csalják a jóhiszemű népet a helyszínre. Ott meg jön a m*szlag, hogy most épp nem ér rá, vagy pofátlanabb esetben "én vagyok csak profi képek" dumával tudja le, hogy nem is hasonlít a fotókon lévőre. Van aki persze azonnal sarkon fordul, van aki viszont marad. Ha letelik a pár nap, csere vissza. A hölgy sosem járt itt, de a helyi erők forgalmát növelte ez a kis kamu. A két felvigyázó meg bartelbe letudja a kis trükköt.
Mielőtt megköveznétek azért van aki tényleg itt van hús vér valójában de, hogy annak az 1-2 napnak mi értelme nem tudom felfogni...
Szia kedves.
Az ilyen típusú bejegyzéseknél többek között nagyon fontos a tökéletes, pontos megjelölés! Virág(18) és Virág(22) hirdető van de Virág 23 nincs. Most akkor kiről beszélsz?
Kedves kollégák!
Egy hét elejitapasztalatomról szeretnék beszámolni. Meglátogattam Csengét. Azt amelyiknek kék hátterű képei vannak. De tök mindegy melyikhez mentem volna, mert mindegyik ugyanaz. Úgy nyitott ajtót, hogy vagy két teló volt a kezében. Nagyon jól lett fotózva, kb. 5 éve. Nem volt vendégmarasztaló, így elnézést kértem, és eljöttem. Lehet kellett volna adnom egy esélyt, de az ilyen trükközések szerintem nem kóserek velünk szemben. Nem tudom számít-e itt a véleményem, de részemről NEM ajánlott kategória.
Grófúr!
Dolly-nak semmi köze a bejegyzéshez,maximum a neve alatt futó válaszok érkeztek tőle....
Így semmi értelem bármit is mögé látni.
Én csupán a kellemesen eltöltött perceimet idéztem fel és örömömnek adtam "hangot".
Szóval annál több ,hogy esetleg ismét rárabolok a kellemes idomokra ebből nem is igazán lesz kihozva.
Én személy szerint örülök a friss szolgáltatóknak.
A helyi erőkkel sokkal több negatív tapasztalat és élmény ért ,mint a profibb és általában a nyugati tapasztalatok miatt többet megélt vendéglányokkal.
Számomra a közvetlenebb kommunikáció és hozzáállás sokkal élvezhetőbbé tesz egy látogatást.
Nem igazán stresszel az esetleges felügyelő személyzet jelenléte,vagy hogy még vajon hányan vagyunk a lakásban feeling...
A helyi szolgáltatóknál futottam már bele árgus szomszédba vagy egyéb otthon tartózkodó családi tényezőkbe.
A legtöbb lány általában azt is meg tudja mondani mikor jön városunkba ismét ha a helyszínen rákérdez az ember.
És egy jól sikerült találkozó után számomra ez hasznos infó ,mivel könnyebb előre beosztanom a látogatásokat és nem próbálkozom feleslegesen--- a hátha jó lesz! lányokkal.
Sajnos vannak akik csak ritkán vagy esetleg egyszer keresik fel városunkat. így az élmény egyszer átélhető marad.
További kellemes tesztelgetést! :)
misterX · Kvázi-tag · Annyi történt belebuktattalak a hazudozásba. Milyen példát halucináltál?
Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Kérjük ne itt marakodjanak! Erre használják a dühöngő topic-ot
Köszönjük!
A másikkal jobban jártál volna, igazi bőnyálas nem finnyáskodó mélytorkos franciát tud. Az arca "érdekes" de ezt leszámítva jól teszi a dolgát.
sziasztok
Tudtok segíteni? Keresek két lányt, kb. 2013-ban voltak itt a videkilanyon.
Niki és Lara. Tudtok Róluk valamit?
Főként ezt a Gróf K. tudásában bízok.
Kösz előre is.
Fütyülős · Őstag · Na hogy tetszik a 60 kg-os Tifani(18) ??? ;)
Fütyülős · Őstag · Csak írok egy beszámolót. Aztán ha ismét lesz rá kereslet még hozok. ;)
Dóri(25):
Magas, bájos, szép, magyar lány. Normál kéró, normal prize. Kedves, közvetlen, elég visszafogott. Franciska 10/6, action 10/6. Csók van, NF alap. Nekem nem jött be, mert olyan "nagy darab" csaj. NEM kövér, hanem ilyen női kosárlabdázó alkat. Valamint nem feszes a teste. Sajnálom. Azért ajánlott. Akinek tetszenek a szép lányok! :)
A többi dolog: parkolás = ingyenes, zuhi = rendben, törcsi = pici, diszkréció = rendben (pedig elmondása szerint 4-en vannak).
Az csak az egyik fele....:)
Én örülök a beszámolókanak! Jó látni hogy,még vannak olyanok akik próbálják tartani a fórum régi színvonalát 1-2 beszemáolóval. ;)
Jó magam is jártam már Dórinál. Alapvetően én is a kissebb csajokat szeretem de,teljesen redben volt.Abszolult jó volt vele. Jó fajta fehérnép. (A feszesség viszont jogos!)
humm · Kvázi-tag ·
"csúcs volt" mind a kettő! 😆
Vigyázat !
A Mirella (28) néven regisztrált 'új roma hölgy' (hogy saját bemutatkozó szövegéből idézzek) egyáltalán nem új, hanem régebben (tavaly, tavalyelőtt) pl Lina, Kislina neveken igyekezett végigrabolni a debreceni makktársadalmat.
Belefutottam én is anno, mi tagadás.
Debrecenben én még soha. de soha ilyen lehúzós trashMüllszemét 'sz@olgáltatóval' nem találkoztam, mint ő.
Mihelyst az elején átadtam az előre lebeszélt rózsaszálat, azonnal megváltozott, fenyegetve és szó szerint c@gánykodva mondta: te engem hülyének nézel, hogy ennyi pénzért ezt vállalom ? (semmi extra igényem amúgy nem volt, de ő megpróbálta úgy beállítani).
Ott hagytam a p.csába, a pénzemmel együtt.
Komolyan, nem vagyok ab ovo c@gányellenes (akkor nem is mentem volna el hozzá eleve) , de ez a nő a legvadabb kliséknek megfelel, sőt . Pfúj.
Messze kerülendő, ha szerényen javasolhatom.
(az, mondjuk, érthetetlen, hogy kilenc órája regisztrált, ehhez képest, ha a 'Legújabb' szerint rendezem a db-i csajokat, a 8. oldalon, a régebbiek között szerepel)